Poštujem cargo i sve te stvari sa kojima nemam iskustva al dopustit cu sebi predrasudu da nije isto vozit kumpire ili 8 000 ljudi.
Nije meni toliko do podizanja place (ovo sta imam sada je vise nego dovoljno za ugodan zivot) nego ta nepravda da za isti posa imam 30% manje nego drugi i necu im primirisat ni blizu.
Nije bila ideja požalit se nego ukazat vama koji mislite dolazit na RCL da ce vas naguzit i tocno kako ce vas naguzitjednostavno, mene to sve skupa previse žulja
Al uracunaj da ti po ugovoru, bar 4 dana puta nije placeno, i tu si zakinut za dobrih 1000$, pa na mjesec dana, dayrate ispada manje od 300$ za 2nd na Royala.
... a na dry cargu nasih skoro da ni nema, to su preuzeli zuti i Ärni, a i njih ce uskoro potjerat kad dovedu kineze.
podijelit cu friška iskustva s Radiancea za 3 tjedna, pa nek bude smjernica za ostale.A jahte me ama bas nikako ne vuku... ionako se osjecam jadno na brodu ca od obitelji a jos da tamo gledam neke bogatase kako se preseravaju... ne hvala!!!
A vidit cemo...podijelit cu friška iskustva s Radiancea za 3 tjedna, pa nek bude smjernica za ostale.
U svakom slucaju mislim da ce nas Azijati sve sjebati na kraju... eto meni je brat zavrsio struju, odradio kadeturu, polozio brevet, salje aplikacije ali nema ukrcaja na horizontu - a brodovi se grade leva-leva, znaci da netko popunjava ta radna mjesta ali nisu Hrvati.![]()
Ja sam prebjego na jahte. A da sam ostao u kruzingu bi se gledao ubacit na crystal, star ili dream cruises. Genting korporacija. I sad Virgin.
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Cita san sto si pisa u drugoj temi i vidin da je puno problema.Bogme uhvatio ja pedalu s kruzera, nakon 10 dana, dao resignation i Bok/Doviđenja.
Ne znam za ostale firme, al na RCL vlada robovlasniÄki sustav.
daj reci jednu firmu di nije robovlasnicki sistem i di nismo brojevi koji popune pozicije na brodu, bas me zanimaBogme uhvatio ja pedalu s kruzera, nakon 10 dana, dao resignation i Bok/Doviđenja.
Ne znam za ostale firme, al na RCL vlada robovlasniÄki sustav.
daj reci jednu firmu di nije robovlasnicki sistem i di nismo brojevi koji popune pozicije na brodu, bas me zanima
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk