Pullmantur

Glembaj@ jesi ti polaga ove brevete što mi je ona navela u mailu?i meni nije tražila potvrdu o nekažnjavanju

Nude mi 1250 $ i spominju mogucnost od 35 tjedana.....da li da se malo cjenkam ili da prihvatim....

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

Ma prihvati to kad već nude nemaÅ¡ se Å¡ta mislit,ako meni potvrdi ukrcaj sto posto ja ovih 1750usd prihvaćam bez ikakvog cjenkanja :D

Vidit će mo Å¡ta kaže kad poÅ¡alju papire koliko je toćna cifra.......znam da je malo,ostavljam 3-e dice,hm....Å¡ta raditi....

mm je prihvato 35 tjedana 1200$. malo je, tesko je ali njemu je bila racunica bolje vranac u ruci... a posli ce odma kopati na drugu firmu jer su ode elek. uvik ugovori 35 tjedana-UZAS

Maria mi je rekla da položim onaj brevet i da joj poÅ¡aljem kopiju kad zavrÅ¡im i da će me ukrcat,nakon toga san joj posla mail jel to sto posto da ako je da mogu idući tjedan to imat nije problem zvao sam je i kao potvrdila je da je to sto posto i onda sam joj reka da mi poÅ¡alje mail Å¡ta sve trebam kompletno imat da znam pripremit ona je rekla nema problema i nije poslala mai,e sada se meni nebaca bzvz 135e za taj brevet jer nije da baÅ¡ plutam u novcima,pa ako ko može reć svoje iskustvo u vezi ove firme bio bih mu jako zahvala

Unaprijed hvala i lijepi pozdrav :)

imam sve potrebne papire jedino mi taj crowd fali,Marija je rekla da ga moran imat i da joj ga pošaljem kad ga napravim i da bi me ukrcala na M/V Zenith

IDEN13.12 na Sovereign u Sao Paulo . Moze li koja informacija o brodu....na forumu ih je malo....da li radim samo brazilsku vizu........

Last edited:
a znam da je daleko ali dobia san LOE.....Å¡ta radim ka ass struje i kakvi su uvjeti života,naÅ¡i na brodu i naravno kabina...Moram na ljećnićki u Wagnerice,.......kakva je ,ne mislim fizićki----:):):)

Last edited:
a znam da je daleko ali dobia san LOE.....Å¡ta radim ka ass struje i kakvi su uvjeti života,naÅ¡i na brodu i naravno kabina...Moram na ljećnićki u Wagnerice,.......kakva je ,ne mislim fizićki----:):):)
Sta se Dr.Wagner tice u nje idem vec dobrih 7godina.Neki je ne vole ali za mene vrlo profesionalna.Lipa ordinacija i ne ceka se red jer pomorci imaju prednost.

a neces raditi nista posebno tesko ni komplicirano...pokusaj sta vise uvatiti od iskusnijih kolega...ima puno toga za nauciti u makinji...kabinu ces djeliti s nekim a uvjete zivota neznam bas...uglavnom radis spavas i sve ostalo ka i doma...misljenje dr wagner bolje da zadrzim za sebe:):):)

mm-u je prijatelj reka da kad dobijes LOE da je to to. Mislim sta se njih tice ti si njihov zaposlenik. mogu se datumi prominit ali zvat ce te sigurno. to ti je u biti super ides u 12 a do tada kopaj i trazi bolje. problem s pullmanturom je da svi elektricari uvik imaju ugovor 8-2, barem je tako na njegovom brodu i ta firma je dobra za odradit prvi ugovor i to je to. pare za ass su kroz firme dosta slicne koliko sam uspila ubrat, on kad je trazio prvi prvi ukrcaj jedino je bilo bitno da se ukrca i nista drugo. isto imamo bebu i tesko je i njemu i nama ali racunas na neki zivot posli i da drzava tone brze nego sta kise padaju.

Evo i meni je upravo dotična Maria poslala odgovor da mi nude ugovor,plaća 1752$ ukrcaj krajem 10mj na M/V Zenith i ako mi paÅ¡u uvjeti da joj kao potvrdim i da će ona nekoj Esperanzi prosljedit za Brazil Visu i lječnički pregled

ja natvom mistu ne bi ugravirala taj datum. malo su kaoticni s ljudima. i jako oprezan budi s papirima mom muzu je agent bio koma i nisu ga htjeli ukrcati na brod-da fale papiri. na kraju ih je konjskom tvrdoglašcu uvjerio da ga puste i na brodu se sve razrijesilo (nije bilo do njega) ali oni bi ga bili vratili...

Jel ko zna šta je ovo?

- Nautical School letter of cadetship

Poslala mi je sad Esperanza da joj pošaljem kopiju toga

Kad smo kod toga ZIZI,sta ti dragi nosi sa sobom od robe kad ide..ima tema na forumu al bi volia tvoje iskustvo.......ista firma....sta dobijes na brod

Back