Po??tovanje ekipa!
Evo ovako, nisam otvara novi thread, jer ovaj je dovoljno dobar i molim vas svih skupa, a osobito skore članove Udruge da ovo shvate ozbiljno i da se aktiviramo prema mogućnostima.
Naime, ja već nekoliko dana skupljam informacije vezane za organizaciju prosvjeda 01.07. i mogu Vam samo kazat da je organizacija zahtjevna i neće se desit sama od sebe. Veliki gubitak je i taj ??ta Dalmo?? 19.04. ide na brod i neće ga bit sve do ??estog miseca, a ako očemo imat prosvjed kakav Bog zapovida, do tada sve treba bit rje??eno i poznato!
Udruga će za par dana imat MB i račun i započet će uplate članarina. Odma da Vam ka?žem: ukoliko se u Udrugu učlani onaj broj ljudi koji joj je ode da glas potpore, a to je zasad oko 220 ljudi, imat ćemo dovoljno novaca za vrhunski prosvjed + jo?? neke promotivne stvari (ogla??avanje, nekakav prostor mo?žda, već kako se dogovorimo...)
Vezano za organizaciju: puno je papirologije i dopisa u pitanju i ja se nadam da ću to izgurat uz pomoć usera Pancha i njegove IZVANREDNE veze s kojom najvi??e i kontaktiram.
Ima i tehnikalija. FYI: bina ko??ta oko 6000kn, razglas isto toliko. Treba nam i ??tand sa materijalima sa strane bine (pristupnice, majice, iskaznice + kutija prve pomoći i malo vode za osvje?ženje).... Moja računica - UGRUBO - je da ćemo za sam prosvjed tribat 4000-5000US$. To je dakle 50 ljudi. U samom IO, NO i SUDU ima nas već skoro 15!!!! Dakle IMAMO PROSVJED!
Prosvjed u mojoj glavi izgleda ovako i zasad ga tako i organiziram (MOLIM MI? LJENJA):
01.07. 09:00 - pomorci sa familijama i prijateljima su ispred bine i točno u 09:00 čuju se sirene sa Jadrolinijinih trajekti(ovo ćemo probat u?žicat od na??ih kolega sa tih brodova). Nakon toga sa razglasa ide muzika - NA? A (Milo, Daleka, Mi??o, Mladen, Gustafi - ??irom nacije!)
09:30 - čekamo da se skupe i oni ??ta vole spavat, a onda par uvodnih poruka i govora sa bine - prema prijavi i smisleno (nečemo urlikat ko konji)
oko 10:15 - Kap. LAPTALO na binu i uručivanje pokazne iskaznice te zahvala za podr??ku. Ako čovik oće reč par riči neka ka?že, ako ne ??IVIJA ON NAMA STO GODINA. Čovik je potvrdija dolazak i nadajmo se da će 01.07. jo?? uvik bit doma i voljan doć...
Nakon toga jo?? malo govorancije, pa dvi-tri pisme LIVE Marijan Ban morska tematika naravno - i on je potvrdia dolazak, naravno opet triba čekat 01.07.
U 11:00 - prosvjedni MIRNI mar?? prema Lučkoj Kapetaniji, tamo bacit pismu-dvi, koju parolu, pa nastavit prema trajektnoj luci, uzvratit pozdrav Jadrolinijinim pomorcima i u 12:00 razlaz na RADNI RUČAK

, koji će unaprid bit organiziran za zainteresirane sudionike. Tamo ćemo se zabavit prema starim pomorskim običajima

!!!
Eto kolege moje. Lipo san ja to napisa - AL TRIBAT ĆE MI POMOĆ. I savjetom i konkretna (neko mo?že uzet letke na sebe, Sonny i Pancho će majice i jo?? neke stvari, neko mo?žda nekoga zna, neko mo?žda mo?že ovo neko ono). NAIME SAD JE MOMENAT DA SE UKLJUČITE FULL I DA POKA??EMO JESMO LI ILI NISMO. Ja ću nakon svega ovoga uvik moć kazat da sam ne??to barem POKU? A prominit, a nadam se i velika većina Vas. Sad je tren da se maknete od tastatura i poka?žete ??ta mo?žete.
Ja u nedilju iden u Boston na brod, al već 16.04. san nazad (danas sam sazna), al mi je to dobro do??lo jer ću tako 01.07. BIT SA VAMA NA RIVI (a nisan triba, jer sam triba već 15.06. bit u Koreji u ??kveru).
Molim Vas da ovaj thread odsad koristimo za savjete, dogovore i konkretna rje??enja. Sutra je 01.04. JO? TRI MISECA!
Amo to organizirat kako triba i osvitlat obraz svih nas zajedno!
Pozdrav
Čekam na Reply svih one by one...