prvo savjet u vezi SSM: dobro se pazi i drzi oci sirom otvorene a sto se tice kadeture na cruiseru bit ce ti lakse nego na kontenjerasu, puno vise ces nauciti naravno ako budes uporan i postavljo pitanja.Pozdrav svima!
Jel mi mo?že netko reć jel bia na njihovim brodovima ko kadet priko SSM-a,zanima me jedan kratak opis svega bitnoga ako nije problem.Evo ja san bia na kontenjera??u 6miseci,a ?želja mi se oku??at na kruzerima,i evo javlja mi se neka priličica ode.
Odrediste svih Pomoraca - Najave u Forumu : Predstavite seDa li neko zna kada je sledeci intervju za Princess?Cuo sam da se odrzava u SSM Split.kakvi su uvjeti?koji su uslovi, ugovori?ima li neko iskustvo sa zadnjeg intervjua?odredjeno za seconda palube.
Ja bi da probam da se ukrcam na Princess.Do sada sam naviga na kontejnerasima i imam licencu za prvog kuverte.![]()

a za koje pozicije?jel za kadete?
hvala.

cemu se truditi,lakse je ako netko sve serviraOkreni broj ili pak prosetaj maloo ..![]()
MOJA DRAGA PRIJATELJICA NENSI![]()
ME JE OBAVJESTILA DA OBAVJESTIM ZAINTERESIRANE NA FORUMU DA JE INTERVJU 28.05 U SSM ..
SRETNO![]()

PoÅ¡tovani forumaÅ¡i, davno nije bilo posta u ovoj temi vezano za Princess a meni bi baÅ¡ sad trebalo par informacija, pa ako ima neko zainteresovan da podeli neke sveže informacije. Za koji dan očekujem skype intervju sa predstavnikom kompanije a preliminarni intervju sam obavio preko agencije Kouzon (Srbija). KonkuriÅ¡em za mesto električara (ne znam koja pozicija) i posedujem sve osnovne papire (osnovne brevete, pom. knjižicu, lekarske preglede itd.). Interesuje me sledeće:
1. Kakva pitanja mogu da očekujem na intervjuu? (predpostavljam neÅ¡to u vezi struke)
2. Od koje pozicije se počinje i kakva su zaduženja?
3. Kolika je plata električarima?(za razne pozicije)
4. Kolika su trajanja ugovora?
5. Mogućnost napredovanja?
Unapred zahvalan!
Pozdrav forumasima,
ima li tko kakve friske info o placama i ugovorima na Princezi (Junior & Senior Officers)?
Da li jos SSM krca na njih i tko je sad u uredu kontakt osoba?
Hvala i LP.