Princess Cruises

ljudi kakvo je sad stanje sa ovim kruzerima. čujem da će primat ljude opet, dobro je da ne triba iskustvo na njima. zamolija bi koga ko je bija ili ko je čua, da stavi kolka je plaća za junior officire. cilu sam temu pročita al se nikad nije navela. za ugovor se manje vi??e zna 4-2, ??ta nije bajno al jebat ga. u drugoj nekoj varijanti , koju je neko spomenija (5-1) , bi se odma s krme bacija. da 5-1. pa tolko hajduk lokomotivu ne mo?že tuć

ljudi kakvo je sad stanje sa ovim kruzerima. čujem da će primat ljude opet, dobro je da ne triba iskustvo na njima. zamolija bi koga ko je bija ili ko je čua, da stavi kolka je plaća za junior officire. cilu sam temu pročita al se nikad nije navela. za ugovor se manje vi??e zna 4-2, ??ta nije bajno al jebat ga. u drugoj nekoj varijanti , koju je neko spomenija (5-1) , bi se odma s krme bacija. da 5-1. pa tolko hajduk lokomotivu ne mo?že tuć
mene zvala neki dan teta iz SSMa, trebao je biti interview ovih dana u ST za sekonde i terce. Znam da je placa sekonda 4400 za terca nisam ni pito jer me ne zanima. mislim da mi je rekla da prvi ima 5200 ali nisam ti siguran 100%.

mene zvala neki dan teta iz SSMa, trebao je biti interview ovih dana u ST za sekonde i terce. Znam da je placa sekonda 4400 za terca nisam ni pito jer me ne zanima. mislim da mi je rekla da prvi ima 5200 ali nisam ti siguran 100%.

puno hvala. nisam se nada ovako brzom odgovoru.
vjerojatno ću se prijavit na ti intervju. nisan nikad nogom ugazija na kruzera , al valja probat. čujem da je posal prilično drugačiji nego na cargo brodu. a ni??ta, sretno ti na intervjuu. ja ću ipak aplicirat za 3/0

Intervju je gotov...

Intervju je gotov...

... pa me zanima kako je pro??lo? Kakav je bio intervju?
Navodno je trajao tri dana...
Rekli su mi u SSM-a da su uzeli 15 ljudi... :uzdravlje

Ja se tija prijavit za terca, iman i cruise iskustvo ko treci, al mi rekli u SSM-a da treba imat chief unlimited dozvolu za pristupit.Jel ima netko da je bia na intervju za terca?

jos malo pa ce trazit da imas i dozvolu za parangal ka sekondo kuverte.to su i meni rekli kad me zvalo za Seaborna

dragi svi ;))

evo, zanimaju me malo friske vijesti o ovoj kompaniji...takodjer dali i koliko treba biti na oprezu s obzirom da u svemu ima prste SSM, ili oni apsolutno samo posreduju...Kakvi su ti intervijui...eto, svaka korisna info dobro je dosla...

hvala...

ma oni su ti samo posrednici, pa dobivaju fee tako da nema straja jer place ne idu preko njih...gda Tadin ti radi ukrcaje za Princess

Zna li tko kada je inteview kod SSM-a za Princess? Kako se biraju ljudi za taj interview, da li SSM njima po??alje aplikacije, pa oni odluče ili...? Nakon ??to su poslane aplikacije, poslije koliko vremena oni iz Princessa odluče koga će zvati na interview?

Kako sam i sam probao, tj.SSM me zvao za to, napisati cu ti kako je islo kod mene..
1) SSM me zvao ako mogu poslati update aplikaciju, da bi me prdlozili za interviju za Princess
2) kako dugo zelim na putnicku, ispunio i poslao..
3) SSM odlucio koje aplikacije ce poslati,a koje ne Princessu na odabir
4) nakon cca dva dana zvali i potvrdili da su poslali aplikaciju u P.i cekaju odgovor
5) nakon cca tjedan dana ja sam dobio odheb..kazu od 10 aplikacija koje su poslane za sekonde, samo 2 prihvacene za interviju...
Ako oni mene lazu, lazem i ja tebe ovom porukom...
Znaci jedna info vise za mene, trud, znanje, zalaganje i doooobra volja jos uvijek nisu dovoljni...ali rekao bi Gibo.." Ne odustajjeeeeeemmmm":cool:

Kako sam i sam probao, tj.SSM me zvao za to, napisati cu ti kako je islo kod mene..
1) SSM me zvao ako mogu poslati update aplikaciju, da bi me prdlozili za interviju za Princess
2) kako dugo zelim na putnicku, ispunio i poslao..
3) SSM odlucio koje aplikacije ce poslati,a koje ne Princessu na odabir
4) nakon cca dva dana zvali i potvrdili da su poslali aplikaciju u P.i cekaju odgovor
5) nakon cca tjedan dana ja sam dobio odheb..kazu od 10 aplikacija koje su poslane za sekonde, samo 2 prihvacene za interviju...
Ako oni mene lazu, lazem i ja tebe ovom porukom...
Znaci jedna info vise za mene, trud, znanje, zalaganje i doooobra volja jos uvijek nisu dovoljni...ali rekao bi Gibo.." Ne odustajjeeeeeemmmm":cool:

Prika,jesi polaga ti kapetanski slucajno?

Ma pitam,meni nisu uopce tili uzest u obzir, jer nemam kapetanski, cak i za poziciju terca. A iman cruise exp. Pa sam znatizeljan jel se sta prominilo od travnja.

O Bože dragi,kojih budala ima na ovom svijetu....Šta bi još htjeli da imaš do 25 godina i da si zadnjih 7 godina bio barba ???? :uzdravlje

Back