Prikriveni useri

Drug Tito je reka:milost ne trazim , niti bi vam je dao. Maninjorgo govori: pomoc mi ne triba, ali bi vam je dao (ako miritate). Sta je ovde zlo kanal reka - triba zvat Interpol da otkrije. Najlakse se ofendit. A k0 je di zapeja... evo san sad seta pasa i zapeja za bovan, razbija san palac.
Strikane, falija si, to je bija Rade Koncar, to je reka na Subicevcu prije nego ce ga striljat... :(
Tamo u Dalmacije ispod kuce, i ja san se isto osjeca ka i pokojni Rade jedan put... :hihi:hihi:hihi

je netjace, to me i frenki upozorija vec prije. joskan je reka da priznaje samo sud partije. kako stojite atento uvatit me tri sekunde u reketu, jebaaaaaaalo vas jato magaradi!

je netjace, to me i frenki upozorija vec prije. joskan je reka da priznaje samo sud partije. kako stojite atento uvatit me tri sekunde u reketu, jebaaaaaaalo vas jato magaradi!

A esi vidija ali su mene izresetali kad san falija uru, to su ti sve UDBA moj druze maninjorgo, svi smo mi ''Brrj''
A najgori ''Brrj'' je ovaj Frenki, da mi ga je samo upoznati, ja mislin da ti taj broji i koliko puta udahnes, pa onda ona Zrile, Dalmacija, Turist, Juka,......sve same Komunjare:mad:

ne zelin nas ovin dilit na nauticare i strojare,ali meni se cini da bi nauticari tribali znat vremenske zone dobro,ja ka strojar zbog obima posla ne punin glavu nicin osim onoga sta mi triba i gustanja a i zato sta mi se ne da zahebavat,nazoven most i pitan koja je ura,pa kad uvatimo kojega da nezna,jebiga,moramo ga malo uvatit u djir

Ma ja san mislija sad kad imate udrugu da možete izać u javnost i tražit svoja prava , bez ikakvih nepoznanica, pa čak i ovde na forumu.

je li mislis pri ovome na zen-budizam??? Ne znam o kojoj filozofiji je rijec.Moras biti malo precizniji kako bi ti mogao odgovorit.

Ma ja san mislija sad kad imate udrugu da možete izać u javnost i tražit svoja prava , bez ikakvih nepoznanica, pa čak i ovde na forumu.

Dobro,kad si tako ironican,a pokusavas biti duhovit i mislis da ti je obraz cist te da si samostalan igrac i nitko ti ne triba,izadji prvi sa svojim imenom.

Evala ljudi....ma meni se cini da bi ovi forum tribalo dobro filtrirat od razno raznih nametnika...preveliki je broj clanova oliti bolje receno kvazi clanova,s obzirom koliko je u udruzi clanova.....i ako je moguce izbacit mogucnost da se moze pojavljivat ko skriveni user...privilegije samo za clanove udruge....zao mi je ako ce se ko nac uvrijedjen al mislim da je dovoljno vrimena proslo od osnivanja udruge i da su svi vise mogli skuzit ko smo i sta smo i odlucit se oce li nam se pridruzit ili ne,i naravno prikupit tih sto dolari za clanarinu....da su kupili svaki dan dolar po dolar mogli su skupit...:uzdravlje

bez uvrede ajde ti meni reci tko smo i sta smo mi :confused:eto tu ti i lezi problem ovoga naroda sto uvijek misimo da smo netko i nesto i jako bitni ,sto za sobom vuce posljedice velike npr.gubljenja menadmenta zbog navedenog ponasanja itd.samo da smo malo skromniji bismo puno bolje prolazili i vididis do kuda nas je to dovelo da se tvoj dragi mornar nece moci ukrcati na brod nigdje vise jer ne zele hrvate :(a takvo ozracije smo si sami stvorili svojim ponasanjem eto vidis tako se isto ponasaju na forumu pa ti zakljuci tko smo i sta smo.

...da se tvoj dragi mornar nece moci ukrcati na brod nigdje vise jer ne zele hrvate :(a takvo ozracije smo si sami stvorili svojim ponasanjem eto vidis tako se isto ponasaju na forumu pa ti zakljuci tko smo i sta smo.

Ne ja mislim da ti nisi dobro razumio oni ni ne traze Hrvate nego strucnjake u poslu,a sve vise i vise ne zele one koji skrivaju svoje ne znanje iza hrvatstva

ne zezam se mrtav sam ozbiljan nego s obzirom da se pozivas na filozofiju moram vidit na sto apostrofiras kako bi ti mogao odgovorit.

Dobro,kad si tako ironican,a pokusavas biti duhovit i mislis da ti je obraz cist te da si samostalan igrac i nitko ti ne triba,izadji prvi sa svojim imenom.

Ne poku??avan bit ironičan a ni duhovit, daleko od toga da mi je obraz čist, a igrač nisan uopće a kamoli samostalan. Neznan za??to si to tako svatija.

Back