Strikane, falija si, to je bija Rade Koncar, to je reka na Subicevcu prije nego ce ga striljat...Drug Tito je reka:milost ne trazim , niti bi vam je dao. Maninjorgo govori: pomoc mi ne triba, ali bi vam je dao (ako miritate). Sta je ovde zlo kanal reka - triba zvat Interpol da otkrije. Najlakse se ofendit. A k0 je di zapeja... evo san sad seta pasa i zapeja za bovan, razbija san palac.

je netjace, to me i frenki upozorija vec prije. joskan je reka da priznaje samo sud partije. kako stojite atento uvatit me tri sekunde u reketu, jebaaaaaaalo vas jato magaradi!
Na brodu me zanima jedino koja je ura kad dolazi taxi, za ic doma.
Oces li i JMBG i OIB mozda? I zasto bi opcenito nekoga bilo sram ili strah stat iza svoga imena?
Ma ja san mislija sad kad imate udrugu da možete izać u javnost i tražit svoja prava , bez ikakvih nepoznanica, pa čak i ovde na forumu.
Evala ljudi....ma meni se cini da bi ovi forum tribalo dobro filtrirat od razno raznih nametnika...preveliki je broj clanova oliti bolje receno kvazi clanova,s obzirom koliko je u udruzi clanova.....i ako je moguce izbacit mogucnost da se moze pojavljivat ko skriveni user...privilegije samo za clanove udruge....zao mi je ako ce se ko nac uvrijedjen al mislim da je dovoljno vrimena proslo od osnivanja udruge i da su svi vise mogli skuzit ko smo i sta smo i odlucit se oce li nam se pridruzit ili ne,i naravno prikupit tih sto dolari za clanarinu....da su kupili svaki dan dolar po dolar mogli su skupit...![]()
...da se tvoj dragi mornar nece moci ukrcati na brod nigdje vise jer ne zele hrvatea takvo ozracije smo si sami stvorili svojim ponasanjem eto vidis tako se isto ponasaju na forumu pa ti zakljuci tko smo i sta smo.
Zezaj ti zezaj.je li mislis pri ovome na zen-budizam??? Ne znam o kojoj filozofiji je rijec.Moras biti malo precizniji kako bi ti mogao odgovorit.
Dobro,kad si tako ironican,a pokusavas biti duhovit i mislis da ti je obraz cist te da si samostalan igrac i nitko ti ne triba,izadji prvi sa svojim imenom.