Prikriveni useri

Ma molajte covika na miru, ovi put mora bit da je stvarno sve to od loseg vina.
Pijana posla.

@rikasek
Kolega meni je ?žaj, ako san Vas uvridija:confused::confused:, ma ja Vas neznan i nisan uopće mislija na Vas.
Niti sam ima namjere nikoga vriđat, nego san samo reka na??u gorku istinu sa Forumama.
Ako ste se slučajno pripoznali u mom prithodnom komentaru, a ća ja tu mogu, sku?žajte na neviđeno:o

Drug Tito je reka:milost ne trazim , niti bi vam je dao. Maninjorgo govori: pomoc mi ne triba, ali bi vam je dao (ako miritate). Sta je ovde zlo kanal reka - triba zvat Interpol da otkrije. Najlakse se ofendit. A k0 je di zapeja... evo san sad seta pasa i zapeja za bovan, razbija san palac.

splitski kanal, zasto iman osicaj da si i ti jedan od onih koji je zapeja na poziciji prvog ( ka sta sam i sam ) pa molis boga za avancamenat i onda p.... okolo.

Kolega, moje zapinjanje na poziciji prvoga je dragovoljno iz razloga jednostavne du??e dalmatinske:).
Ja Boga molin jedino za zdravlje svojih bli?žnjih i prijateja i mene osobno:)
Najiskrenije, vi??e bi volija ovancat svakim danom u sve boljeg i boljeg mu?ža i oca, ća to svim svojim bićem i nastojim i ?želim:D:D
A ća se tiće borbe da Vi kolega, ka i mnogi na??i slićni bezimeni kolege pomorci napreduju u svome poslu, mi u Udruzi Pomorac Hrvatske smo to i započeli u pregovorima sa MMPIu na 2 ugovorena sastanka kroz 6. misec. Sad je na MMPiu da organizira slideći sastanak i prihvati na??e amandmane na zakon o ??kolovanju pomoraca i sticanju pomoračkih zvanja.
Mi u Udruzi Pomoraca Hrvatske će mo se poku??at izborit da Napredni Tečaj za pomorce sa SSS bude oformljen i na svim Pomorskim fakultetima u dr?žavi i "provućen" i slu?žbeno kroz Ministarstvo prosvjete i obrazovanja.
Toliko o tome, dalje je loptica u Zagrebu.
A vi kolega @rikasek nam se ili pridru?žite ili nam bar koji put zapalite sviću za uspjeh za Svetoga Nikolu:D:uzdravlje
Pozdrav

Evala ljudi....ma meni se cini da bi ovi forum tribalo dobro filtrirat od razno raznih nametnika...preveliki je broj clanova oliti bolje receno kvazi clanova,s obzirom koliko je u udruzi clanova.....i ako je moguce izbacit mogucnost da se moze pojavljivat ko skriveni user...privilegije samo za clanove udruge....zao mi je ako ce se ko nac uvrijedjen al mislim da je dovoljno vrimena proslo od osnivanja udruge i da su svi vise mogli skuzit ko smo i sta smo i odlucit se oce li nam se pridruzit ili ne,i naravno prikupit tih sto dolari za clanarinu....da su kupili svaki dan dolar po dolar mogli su skupit...:uzdravlje

Evala ljudi....ma meni se cini da bi ovi forum tribalo dobro filtrirat od razno raznih nametnika...preveliki je broj clanova oliti bolje receno kvazi clanova,s obzirom koliko je u udruzi clanova.....i ako je moguce izbacit mogucnost da se moze pojavljivat ko skriveni user...privilegije samo za clanove udruge....zao mi je ako ce se ko nac uvrijedjen al mislim da je dovoljno vrimena proslo od osnivanja udruge i da su svi vise mogli skuzit ko smo i sta smo i odlucit se oce li nam se pridruzit ili ne,i naravno prikupit tih sto dolari za clanarinu....da su kupili svaki dan dolar po dolar mogli su skupit...:uzdravlje

Svidja mi se ideja sa skrivenima userima. Bar se onda zna da su samo domaci sakriveni. Ne virujen da je to lako izvest. Filtrirat za pocetak svakoga ciji nick nema smisla ie.sdfdscvd95842

Postovanje @mornareva zeno.
Kod nas ovako ide.
Daj,daj,daj,daj,daj = zadovoljan;ne mogu ti pomoci = koje govno.
Nazalost.:uzdravlje

splitski kanal, zasto iman osicaj da si i ti jedan od onih koji je zapeja na poziciji prvog ( ka sta sam i sam ) pa molis boga za avancamenat i onda p.... okolo.

Dalmosu (ili ko je brzi), molin te izbrisi mi profil, a za post prosudite sami (ionako je po vasem)

ko s dicom liga popisan se ustaje.

POstovani

mislim tj vidim da se vama od prvog dana svi obracaju s postovanjem i niko vas nije uvridia. Na vasa pitanja ste uredno i dobili odgovore te nevidim razlog vase ljutnje.
Sta se tice izjave ( ionako je po vasem ) mislim da ste se ponili provokatorski jer niste nicim izazvani. Isto tako bih rekao da kad ja dodem na brod na kojem je ekipa vec formirana da ja igram po njhovim pravilima a ne odma da bude po mojima. Stoga vi ste dosli u nas community i lipo ste primljeni a to sta sebi odma zelite zatvoriti vrata mislim da je samo jedna nepromisljene odluka.
Stoga vas profil niko nece brisati a vi ako se pridomislite i zelite opet pridruziti mozete slobodno jer nasa su vrata svim ljduima dobre volje otovrena. Isto tako bih vam napomenuo da se netribate logirati s drugim nickom jer mi to mozeto viditi tj sve nickove koji su logirani bar jednom s te IP adrese pa cemo znati da je nesto povezano.

Ukratko zelim vam mirno more i sve najbolje u zivotu bili vi s nama ili ne

Administrator :uzdravlje

Drug Tito je reka:milost ne trazim , niti bi vam je dao. Maninjorgo govori: pomoc mi ne triba, ali bi vam je dao (ako miritate). Sta je ovde zlo kanal reka - triba zvat Interpol da otkrije. Najlakse se ofendit. A k0 je di zapeja... evo san sad seta pasa i zapeja za bovan, razbija san palac.

kad si slampav,aj drago mi je da nije bija u cevape

Zasto je sve vise usera u sakrivenom modu? Cisto me interesira jer ja kao Admin kad se logiram vidim vas sve a oni koji su prikriveni imaju mi zvjezdicu kraj nicka a prije je to bilo ono 1-2 usera a danas ih ima puno puno vise. Cisto informativno dali je to zbog toga da vas nevide ovi pod Guest ili sta? :confused:

Vecina prikrivenih je sad ona koja ima pristup kancelariji pa me to cudi . Dali se to osvecujete onima koji su pod Guest a samo citaju ili sta jer ipak ono sta pisemou kancealriji a tamo se pise puno zadnjih dana oni nemogu viditi bili vi skriveni ili ne.

Ovo i mene ba?? zanima, koji je to gu??t, a naročito za??to mi je Kokolo oti??a u skriveni mod???:udriglavom

Ovo i mene baš zanima, koji je to gušt, a naročito zašto mi je Kokolo otiša u skriveni mod???:udriglavom

Evo ja se vracam u normalni ''mod'', nis ni skuzija da sam skriven dok ovo nis procita, to mi je ostalo od broda, jer mi je veza bila spora pa da se stalno ne logiram i odlogiran ja sam se stavija ka user ''Brrj'' u SPIJUNSKI ''mod'':udriglavom
E i PODRZAVAM ideju da se svi sa cudnim NICKOM baniraju trajno, isto vazi i za one tipa abc, def, ghi, itd.
MODERATORI brisite to.

Last edited:
Drage moje kolege od srca van zelim sretan bozic i novu godinu,vama vasim najdrazim,te da vam se ispune sve zelje koje sami sebi zazelili,Neznan di da napisen,ali eto negdi di ljudi migu vidit,Veliki pozdrav sa Carnival Glory-a

Vlado

Drage moje kolege od srca van zelim sretan bozic i novu godinu,vama vasim najdrazim,te da vam se ispune sve zelje koje sami sebi zazelili,Neznan di da napisen,ali eto negdi di ljudi migu vidit,Veliki pozdrav sa Carnival Glory-a

Vlado

A patriote, vidili bi da si napisa bilo di, ali eto kad si vec ode, onda i tebi svako dobro, a u ZADRU ti je kisa :udriglavom, ja san misec dana kuci i od toga 29 pada kisa a jedan je pada snig :udriglavom

Najbolje onda ime i prezime, a sve ostalo, bog doviđenja. Mislin da nikome ode nije do skrivanja.
Samo je pitanje kolko ljudi općenito može stat iza svog imena, a da ga nije sram, ili strah.
Zato, skinimo maske već jednom.

Najbolje onda ime i prezime, a sve ostalo, bog doviđenja. Mislin da nikome ode nije do skrivanja.
Samo je pitanje kolko ljudi općenito mo?že stat iza svog imena, a da ga nije sram, ili strah.

U Kancelariji i jesmo skinuli maske, ali brate, koji je to tip koji se registrira pod Nickom: gahtpo??iqhzt??qfih??aopjrhđpm!"#$%&/ :mad:
Ako takav ne moze naci prigodan Nick, onda je GLUP ko TOP i nije mu misto na zemlji vec ga se triba ko zohara zgnjeciti, ajme u qrcu san, uvatija me jedan od mojih dana, fali mi sunca :mad:

Samo je pitanje kolko ljudi općenito može stat iza svog imena, a da ga nije sram, ili strah.

Oces li i JMBG i OIB mozda? I zasto bi opcenito nekoga bilo sram ili strah stat iza svoga imena?

Samo je pitanje kolko ljudi općenito mo?že stat iza svog imena, a da ga nije sram, ili strah.
vidis mariachi, ja mislin da treba ostat ovako. vec san ima neugodnu situaciju kad se neki anonimus pozva na moje me i trazija posal. skuzija lola sa portala, i ajmo provat iskopat sta. ti ka pocetnik nemas puno toga izgubit, niti mozes pomoc , niti odmoc. ali, ima ovde ljudi kojima ne trebaju takve stvari u zivotu. a za ljude kojima treba dat ruku, kanal je uvik otvoren, ako imaju normalan pristup. nazalost, puno njih je znalo zagrabit obe ruke , ali nikad se nisu sitili rec bar HVALA. e tu je problem. ako napravis - dobro je, upalilo je. ako ne napravis (iz bilo kojeg razloga) - govnar na kvadrat. treba prvo malo prekopat kako stvari rade u svitu, iprilagodit se tome. ne mozemo se ponasat ka na derneku, a ocekivat da ve se crveni tapet namistat samo za nas. pogledaj primjer onoga mehe sa jadroplova nekidan, pa prosudi - bi li mu pomoga ili da nogu u guzicu? jeben ti trapezni navoj! zdrava zajebancija i bogu je draga, ali treba imat clear cut di je limit.

Back