Posebni program obrazovanja pomoraca PPOP

@ Profa
Budi jako oprezan da ne bi naletio na onaj tzv nigerian scam. Malo mi je sumnjiva ona adresa sa gmail.com ili da ne bi bila u djiru neka druga prevara. Ovisi di si dosao do tog oglasa.

Pa dobro nisam toliko naivan,

Bemliga zar nijesmo već dvaes godina po vaporima. Oglas sam pokupio na ruskom forumu. Tu i tamo povirim ??to rusi govore i tako. Tamo kod njih često ulijeću agencije i ostave oglas u kojima tra?že ljude. Osobno se ne bojim prevare jer imam dovoljno utakmica, ajmo reć, u nogama.

Nego ovo ??to se tra?ži u oglasu da bandera?? treba ima brevet makinjiste, zato sam ga stavio ovdje. Malo čudno!

:rolleyes:

nije,dok skidas glave na generatoru,zvace te upo posla da prominis zarulju na mostu,nema trecega,skupo,a firma stedi pa spoje ugodno sa korisnin za njih,a tebe misle da ka placaju pa ko ga jebe,bizi ca od toga

pozdrav

Sta se desi kad padnes predmet jel moras ponovo na predavanja ili izlazis samo na ispite dok ne polozis(JEL SE ISPITI PONOVO PLACAJU).ajmo ljudi malo objasnite sistem tecaja posto mislim krenuti krajem lita!Zasto je u Splitu sve stisnuto u 3 miseca a u Zadru 6 miseci pa jel nije logicno ici u Split pa rijesiti to u kracem vrimenu.Ima li ko kakvu ideju posto mislim iznajmit stanu a tribat ce mi racun jer moram firmi slati kako to rijesiti posto je to kod nas u vezi racuna i rentanja stana je nemoguce.

Iznajmi kod ovlastenih iznajmljivaca i dobit ces racun.Javi se kolegici zrile.Mozda dobijes i popust,ali s obzirom da firma placa ne kuzim zasto bi trazio popust od zrile.

Zrili se triba javit bar dva miseca prije(studenti).
Ona usluge ?želi drzat na nivou.Kod nje studenti dobiju bilje?žnice i pisaći pribor,ona je produ?žena ruka pom faksa,vrlo savjesna.Za napravit provi??tu po tom pitanju triba vrimena pa se bojin da je već kasno.

pozdrav

Sta se desi kad padnes predmet jel moras ponovo na predavanja ili izlazis samo na ispite dok ne polozis(JEL SE ISPITI PONOVO PLACAJU).ajmo ljudi malo objasnite sistem tecaja posto mislim krenuti krajem lita!Zasto je u Splitu sve stisnuto u 3 miseca a u Zadru 6 miseci pa jel nije logicno ici u Split pa rijesiti to u kracem vrimenu.Ima li ko kakvu ideju posto mislim iznajmit stanu a tribat ce mi racun jer moram firmi slati kako to rijesiti posto je to kod nas u vezi racuna i rentanja stana je nemoguce.

Kad padne?? ispit , dogovori?? se sa prof. kada, tj. kad nauči?? javi?? se prof da bi ti to ponovo pisa i to je to. (osim kod dotičnog Gospodina od prije nekoliko postova, on tira svoje od jedanput misečno!!!!! ). Ispit pi??e?? uglavnom odma po zavr??etku predavanja nekog predmeta. Nema nikakvih ponovnih predavanja (osim ako se odluči?? na konzultacije) i nema naknadnog plačanja, sve stane u 65000 kn !!!!). ? ta se tiće da je u splitu 3 mj, mislin da je to zbog toga jer imamo 10 sati dnevno predavanja (4 ujutro - 6 popodne ili obrnuto). npr. ja san počeja 11.4 - 6.6!:D :uzdravlje

Last edited:
Zrili se triba javit bar dva miseca prije(studenti).
Ona usluge ?želi drzat na nivou.Kod nje studenti dobiju bilje?žnice i pisaći pribor,ona je produ?žena ruka pom faksa,vrlo savjesna.Za napravit provi??tu po tom pitanju triba vrimena pa se bojin da je već kasno.

Na??e studente ne primam, jedino ove iz Emirata:D(mogu i ovi iz offshore) inače do 25.09. puno ka ??ipak, (hvala gospodinu Bajsu)...račune izdajem uredno na hrvatskom i engleskom, po potrebi idem na primanja, opravdavam sate, dajem repeticije...(sve gratis)...

Toplo preporucam smjestaj kod drugarice Zrile. Bio u dva navrata i cak mi za prosvjed nije tila ni naplatit (kapa doli iz dubine duse). Do centra na noge je 10 minuta laganini a stan uredjen super sa B.net kablovskom TV i internetom. I ima dobru orahovicu na stolu :hihi:hihi
:uzdravlje:uzdravlje

znaci ti padas na orahovicu,frenkie na pelin,sta cu jos ovde otkrit,vidija san propuha jutros na pazaru,u stvari on i bolja polovica mene jer ja uvik letin i nista ne vidin,koja su to vrimena kad soltani idu na odmor na vis

Toplo preporucam smjestaj kod drugarice Zrile. Bio u dva navrata i cak mi za prosvjed nije tila ni naplatit (kapa doli iz dubine duse). Do centra na noge je 10 minuta laganini a stan uredjen super sa B.net kablovskom TV i internetom. I ima dobru orahovicu na stolu :hihi:hihi
Ovo 10 min na noge....studenti bi vi??e volili čut kolika je to distanca za preć puzeći,pod utjecajem maligana....

Dr. Davor Pavuna: Tu

Nevjerojatno koliko je ovo istinito.Narocito ova prva 2 pasusa.

Problem vidi u presporoj tranziciji, zbog previ??e ostataka samoupravnog socijalizma u glavama stručnih ljudi u Hrvatskoj, a razgovarali smo u Dubrovniku, gdje je sudjelovao na međunarodnom simpoziju u povodu 300. obljetnice rođenja Ruđera Bo??kovića, čiji su se sudionici dotakli i stanja u domaćoj znanstveno-obrazovnoj sferi, nesklonoj promjenama.

Lokalni faraoni

Spominjete sabota?že u hrvatskim znanstvenim krugovima, na ??to konkretno mislite?

- Nemam sve detalje o tzv. sabota?ži, ali ono ??to je prilično jasno iz informacija koje sam dobio, jest da na nekim fakultetima, kroz organizacijski dio, neki ljudi dodaju na plaću. Istina je i da jedino u zemljama biv??e Jugoslavije postoje fakulteti kao entiteti, drugdje su uklopljeni u sveučili??te, pa bih volio znati za??to ih i mi imamo takve.

Sabota?ža je percepcija i ne znači neki dogovor, već krivi mentalni sklop pojedinaca, u?žeg kruga balkanoidnih lokalme??etara ??to i dalje čuvaju kolektiv čopora i to im se čini legitimno, jer drugačije ne vide. Lokalni faraoni su iznad zakona, stave kravate, uzmu fakultete i rade ??to hoće, a sustav ih ne zna disciplinirati. Korupcija duha.

Naplatila je ona to tebi a da nisi ni zna.:D

Postovanje,

Ne mogu a da ne spomenem Sveuciliste u Zadru (Pomorski odjel)
Danas smo polagali "Osnove Brodostrojarstva", kod mr.sc. Petar Covo,
Kad smo poceli, moram reci da sam mislija da covik prica nekim stranim jezikom a "mi no habla Engleze", da bi danas na ispitu, ne samo da sam bio siguran u sebe, vec sa ponosom mogu reci da sam crtao "sustave rashlade, napojnih voda, goriva..." kao da sam godinama strojar.
Htio sam samo reci, da se jesam oznojio i zagrijao klupu i stolicu, ali da sam ponovno zahvalam Zadarskim sveucilistu i profesorima koji rade na ovom projektu PPOP (da ne spominjem imena, jer su stvarno vrhunski ljudi i predavaci) na pokazanoj volji da nas nauce i da nitko ne moze reci da je dobio ocjenu nezasluzeno, dobili smo je zasluzeno jer naucili jesmo i hocemo.

Ali moram spomenuti i nezadovoljstvo time sto nam nije bilo dopusteno parkiranje u dvoristu odjela Ekonomije (portir nam je lipija upozorenja koda smo njemu u dvor dosli) iako taj parking stalno "zjapi" prazan, a kad parkirate na oznaceni parking, imate mximum 2 sata, pa i nije bas jednostavno pisati Kolokvij iz "osnova brodostrojarstva" i paziti oce van nabiti kaznu ili odniti auto.

Postovanje,

Ne mogu a da ne spomenem Sveuciliste u Zadru (Pomorski odjel)
Danas smo polagali "Osnove Brodostrojarstva", kod mr.sc. Petar Covo,
Kad smo poceli, moram reci da sam mislija da covik prica nekim stranim jezikom a "mi no habla Engleze", da bi danas na ispitu, ne samo da sam bio siguran u sebe, vec sa ponosom mogu reci da sam crtao "sustave rashlade, napojnih voda, goriva..." kao da sam godinama strojar.
Htio sam samo reci, da se jesam oznojio i zagrijao klupu i stolicu, ali da sam ponovno zahvalam Zadarskim sveucilistu i profesorima koji rade na ovom projektu PPOP (da ne spominjem imena, jer su stvarno vrhunski ljudi i predavaci) na pokazanoj volji da nas nauce i da nitko ne moze reci da je dobio ocjenu nezasluzeno, dobili smo je zasluzeno jer naucili jesmo i hocemo.

Ali moram spomenuti i nezadovoljstvo time sto nam nije bilo dopusteno parkiranje u dvoristu odjela Ekonomije (portir nam je lipija upozorenja koda smo njemu u dvor dosli) iako taj parking stalno "zjapi" prazan, a kad parkirate na oznaceni parking, imate mximum 2 sata, pa i nije bas jednostavno pisati Kolokvij iz "osnova brodostrojarstva" i paziti oce van nabiti kaznu ili odniti auto.

Dobro,jesi li polozija taj kolokvij?

Back