Ubrzani kurs za prvog palube
Ubrzani kurs za prvog palube
Ma gle sto me izapadali ljudi zbog pisanja,e a ti si sigurno kapetan i to s Atlanske kad si tako pametan iQ 17 zato i visis od od 00 do 24 aj zivio
A moj Tonya u pravu si ti> Mi smo krivi sta ti kao iskusni pomorac nisi cuja za poseban program obrazovanja pomoraca kojeg smo od 2008 godine ode zagovarali.
Kojeg smo kao i prava pomoraca 2009 trazili na prosvjedu na splitskoj rivi, zbog kojeg smo isli u Zagreb i svadali se s SPH da nam to s lesinarima na vlasti omoguci.
Tako je mi smo krivi sta je tebe bolia qrac u to vrime do dana danasnjeg jer ti nije nista tribalo. Takoder mi smo stoka koja ti nece pomogne a pomogli smo na stotine (da nerecem tisuce) pomoraca u 7 godina postojanja da se ukrcaju i dobiju pravu informaciju.
Eto tony ako se slazes samnom ja ti se izvinjavam u ime nas priko 10000 sta smo ode registrirani i priko 20000 sta misecno posjecuju ovaj portal.
Ako ti jos nije jasno zasto ti se izvinjavam ponovicu; Izvinjavam ti se sta te do prije nekoliko dana nije bilo briga kako drugi pomorci zive a sad odjednom ti triba pomoc za stvar koju znaju i srednjoskolci a mi tebi necemo pomognemo.
Oprosti Tony u ime svih nas svesebica koji smo BTW pomorci kao i ti samo ti dok ti nesto nije zatrebalo to nisi pokazivao.
I za kraj pitanja za tebe "profesore" a po ceme barba s Atlanske nevridi i ima IQ 17? Sta je to manje vridna firma od tvoje i sta onaj ko tamo
Navigaje nema obitelji i ne tuce isti more ko ti?
Cijeniti drugoga je odlika koja pokazuje koliko zelis da cijenu tebe.
Toliko od mene
Sent from my iPhone using Tapatalk