Posebni program obrazovanja pomoraca PPOP

Sta reci ? Koju posluku porati...

Sta reci ? Koju posluku porati...

Evo ovaj bi moga znat..
Na istoj ste valnoj duljini...

A

Prvi palube koji daje posal hrvatskom clanu posade dobro da se zna i potpisat a engleski je misaona imenica

care ne bi se sa tobon slozija
...samo moran rec da je zalosno ovako pljucanje, za vid svih ljudi koji su navigali na nasin firmama
dok se ti kralju nisi mozda ni rodija
...prijatelju moj moran ponovit nije lipo ovako pljucat po ljudima...
zalosno neman drugo sta za rec

...samo moran rec da je zalosno ovako pljucanje, za vid svih ljudi koji su navigali na nasin firmama

kad ga vidis kako pise sve ti je jasno....
misaona imenica???? :udriglavom

BRAVO !!!
:uzdravlje

plin je to ;)

.... i još piješ Carling pivo, made of England.....

...potpis....

A odgovor na prvi/pocetni post/pitanje koje je pitanje/odgovor sve u jednom (ebate i ja sam se pomalo zagubio u ovome) bi glasio otprilike ovako:
Samo treba otici/nazvati pomorsku skolu/fax u Zadru jer mislim da oni organiziraju taj tecaj i sve ce reci,koliko traje,kada pocinje,cak i cijenu (bilo je 65000 ali sam cuo da nam se gdin Slavko Linic odrekao PDV-a tako da je cijena sada 52-53000 nisam siguran) kao i sve ostale relevantne podatke koje interesiraju buduceg Cifa palube.
I onda se mi cudimo sto su nam barbe i cifovi palube vecinom ukrajinci i rusi sa IQ jednakim sobnoj temperaturi. :udriglavom:udriglavom

IQ= sobna temperatura

IQ= sobna temperatura

Pa ovako, u Ukrajni su 3000 eura značajan novac! A i Engleska je daleku i Ukrajinci i Rusi baÅ¡ neÅ¡to i ne piju pivu. Onda oni ljepo polovicu od tog iznosa doniraju u Iličevsku ili Odesi lučkoj kapetaniji i dobiju stanovitu količinu ovlaÅ¡tenja, raznih vrsta i Å¡irina. Mislim da za vozit sojuza treba jo 200 eura priko. Eto toliko o IQ.

Mada je jako dobro da su se odrekli PDV-a.

Hahahahahahahhahahahahaha

Stari ima da ih ubijeÅ¡ s ovom spikom samo naprijed i kapetan si sigurno ako već nisi

Sent from my HTC One S using Tapatalk

Ma gle sto me izapadali ljudi zbog pisanja,e a ti si sigurno kapetan i to s Atlanske kad si tako pametan iQ 17 zato i visis od od 00 do 24 aj zivio

Ubrzani kurs za prvog palube

Ubrzani kurs za prvog palube

Ma gle sto me izapadali ljudi zbog pisanja,e a ti si sigurno kapetan i to s Atlanske kad si tako pametan iQ 17 zato i visis od od 00 do 24 aj zivio

A moj Tonya u pravu si ti> Mi smo krivi sta ti kao iskusni pomorac nisi cuja za poseban program obrazovanja pomoraca kojeg smo od 2008 godine ode zagovarali.
Kojeg smo kao i prava pomoraca 2009 trazili na prosvjedu na splitskoj rivi, zbog kojeg smo isli u Zagreb i svadali se s SPH da nam to s lesinarima na vlasti omoguci.

Tako je mi smo krivi sta je tebe bolia qrac u to vrime do dana danasnjeg jer ti nije nista tribalo. Takoder mi smo stoka koja ti nece pomogne a pomogli smo na stotine (da nerecem tisuce) pomoraca u 7 godina postojanja da se ukrcaju i dobiju pravu informaciju.
Eto tony ako se slazes samnom ja ti se izvinjavam u ime nas priko 10000 sta smo ode registrirani i priko 20000 sta misecno posjecuju ovaj portal.

Ako ti jos nije jasno zasto ti se izvinjavam ponovicu; Izvinjavam ti se sta te do prije nekoliko dana nije bilo briga kako drugi pomorci zive a sad odjednom ti triba pomoc za stvar koju znaju i srednjoskolci a mi tebi necemo pomognemo. :udriglavom

Oprosti Tony u ime svih nas svesebica koji smo BTW pomorci kao i ti samo ti dok ti nesto nije zatrebalo to nisi pokazivao.

I za kraj pitanja za tebe "profesore" a po ceme barba s Atlanske nevridi i ima IQ 17? Sta je to manje vridna firma od tvoje i sta onaj ko tamo
Navigaje nema obitelji i ne tuce isti more ko ti?

Cijeniti drugoga je odlika koja pokazuje koliko zelis da cijenu tebe.

Toliko od mene

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

Ma oprosti Å¡to sam te uvrijedio. Al tvoji postovi su ko ono zajebancija. Totalno ne upućen. vrijeđaÅ¡ ekipu s Atlanske bez veze. Bilo bi ti primjerenije da se ispričaÅ¡. Kako čovjek uopće moze iÅ¡ta radit s 17 IQ. ispričaj se i debilima. Prvo provjeri sve po portalu nego baneÅ¡ i razmisli prije nego piÅ¡eÅ¡. A fakultete i kapetanije zovi pa pitaj. A sretno na brodu. I ne ljuti ekipu po forumu.

Sent from my HTC One S using Tapatalk

Bog zanima me dali neko zna u Zadru u 9 misecu pocinje tecaj za prvog palube i kosta 65000 kn kad tocno pocinje i kad se najkasnije moze upisati i kako to sve skupa izgleda i prvi dio traje tri miseca i kad pocinje drugi??i koji su uvjeti da se upise?i dali se stim mize jedan dan polagati kapetanski i koji su uvjeti hvala

Poseban program obrazovanja pomoraca

http://www.unizd.hr/Portals/1/Posebni_pr/Brosura.pdf

nadam se da ce pomoci to je bilo za godinu 13/14.. novo mislim da nije drukcije osim sto ce se mozda cijena smanijti

nadam se da sam pomogao

Meni su isto ugovori 2-2 i uredno sam zavrsia.
Mos prikinit i otic na brod, nastavit kad se vratis, nista nije problem, sve se da dogovorit.
Samo otidji i prijavi se, dalje ti je lako

Jel moguce rijesit tecaj u crnoj gori, te na onda polagat. Brevet u Hrvatskoj.
Pricao sam sa par crnogoraca i valjda je kod njih moguce odslusat sve prije 36 mjeseci navigacije,
I kad se stekne navigacija dobije se papir.

Jel moguce rijesit tecaj u crnoj gori, te na onda polagat. Brevet u Hrvatskoj.
Pricao sam sa par crnogoraca i valjda je kod njih moguce odslusat sve prije 36 mjeseci navigacije,
I kad se stekne navigacija dobije se papir.

Nije moguce, provjereno 100%....:uzdravlje

Back