Poduke iz brodske struje?

gavro ovo djeluje veliki rig s kompezatorom na derricku
pairi i dual derick ali prije mislim da je samo siri toranj zbog cmc,mislim da je i dp

nego vrati se nazad potpisali su jos dvi godine tako da triba dva broda da se vrte oko nas...

Al si gledao film? A nije ovaj nego drugi brod od preduzeca.., bija sam i ja tada na brodu kada se snimao film..,

gavro pusti filmove,nisi ti glumac:confused:

nego reci ti meni,nesto te ima pa nema ,a u teglju si
pa nije valjda da te sat zafrkaje,ako nije znanja

poslat cu ti po preporuci dvojicu eto iz libra naobrazbe
ima da prominu sve dc motorice i stave ga u centtar nema da te zafkaje i neka climicu ociste ,kondezer uvik bude sporak...

ti si ova stara garda bez formalne edukaciej pa ti je to mozda i problem...

Eeee, bogami, govorim nekoliko jezika.., ali ovo sto si rekao ne mogu skontati.

Uhljebe, razumis li ga ti - daj privedi!?

Al si gledao film? A nije ovaj nego drugi brod od preduzeca.., bija sam i ja tada na brodu kada se snimao film..,

I gledao uzivo dok se snimao, bio u luci prikupljao neke podatke. AH Varazze je bila brod na kojem se snimalo, ako me sjecanje ne vara.
Ne razumin niti ja srelec , biti ce da ga je jetlag unistio.
19.jpg

Last edited:
Ma jesi qrac bija na brodu.., al te ne bi vidija! A bija onaj tukac sin od Clint Eastwooda glavni glumac.. ja izadjen na kuvertu zapaliti spanjulet, a on me ugleda I odmah dotrci pitati - daj zapalit - tija sam mu reci - pa dokle cu ja tebe duvaniti!

Ma jesi qrac bija na brodu.., al te ne bi vidija! A bija onaj tukac sin od Clint Eastwooda glavni glumac.. ja izadjen na kuvertu zapaliti spanjulet, a on me ugleda I odmah dotrci pitati - daj zapalit - tija sam mu reci - pa dokle cu ja tebe duvaniti!
Nisam bija na brodu nego u luci i blizu broda....brodovi mi nisu atraktivni za prikupljanje informacija.

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk

Ne znam kako smo od struje došli do Clint Eastwooda ali ajde dobro...

Što se tiće ovoga:

"Ali, vec iz pocetne izjave meni se cini da vi hocete eliminirati elektricara radi par stotina dolara koje ce vam firma dati da preuzmete njegov dio posla."

Uvjeravam te da imam posla preko glave i da mi ne treba još sigurno.

Danas čovjek više ne može biti samo strojar, nekakvo osnovno znanje struje je nužno. Samo da znam kako neki stroj funkcionira moram znati neke osnove poput čitanja shema, princip i funkciju nekih elemenata u strujnom krugu, itd... Ne mogu dijagnosticirati mogući uzrok nekog problema ako to ne znam. Tek onda mogu uključiti EEO-a u igru. A njih, hvala bogu, ima svakakvih. O tome neću trošiti rijeći.

A je.., to za Clint Eastwooda imas pravo.., Uhljeb me zaveo na stranputicu.., on i Srelec non-stop vise na forumu.., al, nema veze..,

Sta se tice ovoga sta si pitao mislim da ti je najbolje sam uciti.., ima danas knjiga na Internetu o svemu. Ja sam imao jednog kapa prije nekoliko godina, mogu ti reci da bi posramio barem 80% banderasa po znanju. Jednom sam ga pitao kako to da barata elektrikom tako dobro i odgovorio mi je da se zanima time preko 10 godina.., uglavnom samostalno uci.., ali da mu je strojarstvo i mehanika bilo draze kada je upisivao studij.

kazem ti opet.., nema ti koristi od tih kratkih poduka.., narocito ne tamu u onih yebivjetara Libar i Atlantis. Uzmi knjige i opali samoucenje i to je to. Vec nakon nekoliko mjeseci osjetiti ces napredak i zadovoljstvo.

​​​​​​Ako sta zaskripi, ovdje smo uvijek pa mozemo zajednicki razjasniti stvari.., narocito Uhjeb i Srelec po'vazdan smrde ovdje na forumu, ne znaju sta ce sa sobom itd.

Ja sam jednom bija osta bez posla a imao sam iskustvo samo sa bulkova i onda sam nailazio na Internetu na razne ponude na putnickim brodovima, rigovima i slicno medjutim bilo mi grubo aplicirati bez da se prethodno informiram kako to izgleda.., ta banderasija tamo!!!! Onda sam dosao na ideju da ovdje otvorimo topik onako malo strucno, a malo zajebancije i tako..,

TO JE BILO IMA SKORO 10 godina.., i neces virovat'.., yebenti.., kad sam ja to pridlozija napala me zgadija banderaska - da se pravim pametan i izvridjali me kojekakvim podrugljivim i asocijalnim upadicama.., etc.

BTW, bija je cak i Srelec u toj ekipi.., cisto da podsjetim..., prostit da.., al' zaboraviti ne!
Uhjeb mi je tada jedini ponudija pomoc - polovne vojne cizme da imam sto obuti kad podjem na misu.., ali nije tribalo jer sam ubrzo nasao brod..,

A je.., to za Clint Eastwooda imas pravo.., Uhljeb me zaveo na stranputicu.., on i Srelec non-stop vise na forumu.., al, nema veze..,

Sta se tice ovoga sta si pitao mislim da ti je najbolje sam uciti.., ima danas knjiga na Internetu o svemu. Ja sam imao jednog kapa prije nekoliko godina, mogu ti reci da bi posramio barem 80% banderasa po znanju. Jednom sam ga pitao kako to da barata elektrikom tako dobro i odgovorio mi je da se zanima time preko 10 godina.., uglavnom samostalno uci.., ali da mu je strojarstvo i mehanika bilo draze kada je upisivao studij.

kazem ti opet.., nema ti koristi od tih kratkih poduka.., narocito ne tamu u onih yebivjetara Libar i Atlantis. Uzmi knjige i opali samoucenje i to je to. Vec nakon nekoliko mjeseci osjetiti ces napredak i zadovoljstvo.

​​​​​​Ako sta zaskripi, ovdje smo uvijek pa mozemo zajednicki razjasniti stvari.., narocito Uhjeb i Srelec po'vazdan smrde ovdje na forumu, ne znaju sta ce sa sobom itd.

Ja sam jednom bija osta bez posla a imao sam iskustvo samo sa bulkova i onda sam nailazio na Internetu na razne ponude na putnickim brodovima, rigovima i slicno medjutim bilo mi grubo aplicirati bez da se prethodno informiram kako to izgleda.., ta banderasija tamo!!!! Onda sam dosao na ideju da ovdje otvorimo topik onako malo strucno, a malo zajebancije i tako..,

TO JE BILO IMA SKORO 10 godina.., i neces virovat'.., yebenti.., kad sam ja to pridlozija napala me zgadija banderaska - da se pravim pametan i izvridjali me kojekakvim podrugljivim i asocijalnim upadicama.., etc.

BTW, bija je cak i Srelec u toj ekipi.., cisto da podsjetim..., prostit da.., al' zaboraviti ne!
Uhjeb mi je tada jedini ponudija pomoc - polovne vojne cizme da imam sto obuti kad podjem na misu.., ali nije tribalo jer sam ubrzo nasao brod..,
Spavas li mirno @Srelec

Raul

reci proleteru Gavru ,da elektricari tepu vodu imaju samo u VFD

za ostalo ni potriba izmisljat toplu vodu

Raul

Ja se ponudim pomoc drugu u nevolji,ne mogu puno ali koliko se mogu toliko i ponudim...pa makar to bile i cizme.

Raul

Ima druze tople vode i na drugim uredjajima. Na ovom mom vaporu shaft generatori se vodom hlade.

A ima sam i radar s vodenim hladjenjem magnetrona - u ono doba dok sam radio u Marsalovoj protu-vazdusnoj obrani.

Aaaa, ne bi se Slovenci vako sprdali s nama da je Marsalov duh u vama.., ono alla - TUDJE NECEMO, SVOJE NE DAMO!

Uhljebe.., btw.., sta je s tom nekom kartom koju je Vecernji List objavio?

Ostavi jedne cizme za me.., ako zatriba ic' gore - broj 48 - da mogu obuti duple bicve.., gore je jaci led oko Savudrije??!!

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Last edited:
Treba i ETO ucit strojarstvo pa da vidimo cija majka crnu vunu prede. :D Iz iskustva znam da strojari na sam spomen programiranja i automatike dobivaju proljev(i razumijem ih :D). A sada se PLC-ovi i napredni driveovi ugradjuju maltene svugdje i biti ce ih sve vise.

Treba i ETO ucit strojarstvo pa da vidimo cija majka crnu vunu prede. :D

Sta se mene tice ja nisam ETO.., a polozio sam meaniku davno.., jedina ocenka iz koje sam polucio (2) - tj. ZADOVOLJIO..,

A zamislite, bija sam ucio nekoliko miseci taj predmet i spletom okolnosti popusio najnizu ocenku.., imao sam los dan.., zbilja.., uletija neki zadatak jeben I ja se zainatio da ga rijesim i uspio sam.

Ali otislo vrime nepovratno pa nisam stigao rijesiti I ostale zadatke.., i kaze profesor tada "aaa, kolega, vjera vasa vas je spasila.., mislija sam vas baciti ali posto ste jedini vi rijesili ovaj zadatak pustio sam vas.., a ovakve zadatke nismo radili na vjezbama..,"

Kada se sjetim i danas mi je krivo zbog te dvojke u indexu.., a bija sam spremao ispit zbilja studiozno i tija peticu osvojiti.., al' jeb'ga - tako ispalo.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Gavro imam 12 ljudi dan i noc,4 struje,4et,4 hidraulic
uz sve nikad stroju nisu legli cat c280 cr,ali nemam nadleznost nad tim samo krpam buze
a naj sritniji bio sam bio sam.....

ili volis posal i hoces ili se bavis pizdarijama

Back