Pekari

Njemu dali 1000$ ili ni??ta isti mu je đava. Koliko su mu love nudili da pređe u Ameriku obučavati ljude pa ni??ta.. Nego eto zagrizao je da promjeni to i uvede ne??to novo..

bude li jos cekao na usa i za vizu ce biti star ...

PRILIKA DA SE POBERE JOS JEDNA NAGRADA ..DOBRO CE DOCI KOD CV
Izbor Kruha godine 2011. - Zdrava krava

Ne treba. Bojim se da i ovako nećemo moći ugurati CV na manje od 10 stranica :)
? to se vize tiče nema straha oko toga , jedan poziv i Nabisco će mu srediti i zelenu kartu i dr?žavljanstvo ako treba samo da nakon kruzera dođe do njih par mjeseci obučiti mlade talente. Sve je to bilo u ponudi već ali ju je odbio. Ponuda i dalje vrijedi jer je Nabisco rekao da se predati neće dok ga ne dovede u svoje redove. A Nabisco nije bilo ??ta ipak je to najveća pekara na svitu :uzdravlje

Ne treba. Bojim se da i ovako nećemo moći ugurati CV na manje od 10 stranica :)
? to se vize tiče nema straha oko toga , jedan poziv i Nabisco će mu srediti i zelenu kartu i dr?žavljanstvo ako treba samo da nakon kruzera dođe do njih par mjeseci obučiti mlade talente. Sve je to bilo u ponudi već ali ju je odbio. Ponuda i dalje vrijedi jer je Nabisco rekao da se predati neće dok ga ne dovede u svoje redove. A Nabisco nije bilo ??ta ipak je to najveća pekara na svitu :uzdravlje

mozda mu pomogne ovo
CHARLOTTE BAKERY
STORE LOCATION
1499 Washington Ave
Miami Beach, FL 33139
Phone: 305-535-0095

CONTACT US online@charlottebakeryinc.com

ili

info@vickybakery.com.
Bird Road
14447 SW 42nd St
Miami, FL 33175
305.221.2555 Miami Gardens

18600 NW 87 Ave
Miami, FL 33015
305.829.3838 East Hialeah

445 East 49th St
Hialeah, FL 33013
305.681.3222
305.681.4645 fax Cooper City

10201 Stirling Rd.
Cooper City, FL 33328
954.434.4420
Calle Ocho
14600 SW 8TH St
Miami, FL 33184
305.553.9353

Miami Lakes
13925 NW 67th Ave
Miami Lakes, FL 33014
305.827.2223

S.E. Hialeah
868 SE 8th St
Hialeah, FL 33010
305.888.2223

12300 SW 127th Ave
Miami, FL 33186
305.255.1600

Hialeah Gardens
2885 West 68th St
Hialeah Gardens, FL 33018
305.231.3133

West Hialeah
5500 West 16th Ave
Hialeah, FL 33012
305.558.3221
305.558.3155 fax

sve provjerene pekarnice...jedna je u mom susjedstvu posebno dobar kruh ...

mozda mu pomogne ovo
CHARLOTTE BAKERY
STORE LOCATION
1499 Washington Ave
Miami Beach, FL 33139
Phone: 305-535-0095

CONTACT US online@charlottebakeryinc.com

ili

info@vickybakery.com.
Bird Road
14447 SW 42nd St
Miami, FL 33175
305.221.2555 Miami Gardens

18600 NW 87 Ave
Miami, FL 33015
305.829.3838 East Hialeah

445 East 49th St
Hialeah, FL 33013
305.681.3222
305.681.4645 fax Cooper City

10201 Stirling Rd.
Cooper City, FL 33328
954.434.4420
Calle Ocho
14600 SW 8TH St
Miami, FL 33184
305.553.9353

Miami Lakes
13925 NW 67th Ave
Miami Lakes, FL 33014
305.827.2223

S.E. Hialeah
868 SE 8th St
Hialeah, FL 33010
305.888.2223

12300 SW 127th Ave
Miami, FL 33186
305.255.1600

Hialeah Gardens
2885 West 68th St
Hialeah Gardens, FL 33018
305.231.3133

West Hialeah
5500 West 16th Ave
Hialeah, FL 33012
305.558.3221
305.558.3155 fax

sve provjerene pekarnice...jedna je u mom susjedstvu posebno dobar kruh ...

Hvala puno.
Za sada ćemo slati direktno na kompanije pa ćemo viditi. :)

Ba?? sam sad do??a s kave s njim i čovjek je uzbuđen oko ideje. Citiram ''Nikada to vi??e neće biti isto , upamti ??to ti Ba??o ka?že. Kad krene Rock and Roll u pekari ima da ljudi ne salaze s kruzera po misec dana.. '' :uzdravlje

Nema bilicu , kralj si svaka ti dala vode iz bokala za temu :uzdravlje
a kod koga ces uzimat kruh ako ga ukrcas na brod ? :hihi

od ucenika :o

Pa rekao sam da lik je prodao pekaru i sada samo obučava ove mlađe ??to rade tamo.. Svaku večer dođe , pu??i i uči ih kako pravilo mi??at. I dobri su , oće da uče i spremni su na to da ne mo?že biti dobro da mora biti najbolje :kafa

Pa rekao sam da lik je prodao pekaru i sada samo obučava ove mlađe ??to rade tamo.. Svaku večer dođe , pu??i i uči ih kako pravilo mi??at. I dobri su , oće da uče i spremni su na to da ne mo?že biti dobro da mora biti najbolje :kafa

a heba te pa jos mjesaju na ruke ...krsni su to momci ..nema ti do kruha sa okusom znoja ..neznam samo da li stave kupusov list da kruh porumeni ...moja nona a i njena nona su uvijek stavljale kupusov list ..a ponekad i broskvin ...
a ovo da pusi bas i nije higijenski ...

a heba te pa jos mjesaju na ruke ...krsni su to momci ..nema ti do kruha sa okusom znoja ..neznam samo da li stave kupusov list da kruh porumeni ...moja nona a i njena nona su uvijek stavljale kupusov list ..a ponekad i broskvin ...
a ovo da pusi bas i nije higijenski ...

Čovik moj kruv koji se ne mi??a rukama kruv i nije. Jednom prigodom za Dobro jutro Hrvatska gospodin je izjavio.. da radim koliko mogu prodati ne bi ni radio.. radim onoliko koliko mogu na ruke proizvesti.. kruva nestane do 10 sati.. ;)

Čovik moj kruv koji se ne mi??a rukama kruv i nije. Jednom prigodom za Dobro jutro Hrvatska gospodin je izjavio.. da radim koliko mogu prodati ne bi ni radio.. radim onoliko koliko mogu na ruke proizvesti.. kruva nestane do 10 sati.. ;)

a sto ako dodjes poslije 10h jel se ceka druga tura :o

E onda ti je pekara zatvorena..
Vidi?? da nije u lovi sve. Ljubav prema kruvu je zajebana ljubav..

u mojoj pekari iza 17h dijele kruh i kolace ..nisu pekari cicije ..dobro su se potkozili dok nisu uvedene markice za brasno ..pa sad mogu i raditi da odrze kondiciju i da im oprema ne poruzinavi ...nego ajde molim te reci mi ako znas koja je razlika izmedju polubijelog i polucrnog kruha ...:o

Evo najbolje da odmah podnesen izvještaj dok su dojmovi još svježi, ma šta dojmovi, to je bila gastronomska ekstaza! Dakle zamolio sam jučer gospodina Bilicha da me odvede kod Baše ne bih li se i sam pobliže upoznao sa njegovim likom i djelom. Išli smo odmah danas popodne, ali ne u pekaru nego preko gosp. Bilicha ravno doma u Bašinu "kuhinju". Ovo sam napisao u navodne znakove namjerno, jer se to samo uvjetno može nazvati kuhinjom, radi se o pravom pekarskom laboratoriju od preko 70 metara kvadratnih! Sve je u masivnom drvu koje je decentno obrađeno, a iskrojeno po specifičnim Bašinim potrebama. U samu opremu se ne razumijem, ali meni je to sve bilo stani pa gledaj, npr. cijeli jedan zid samo pećnice i to u tri razine.. Bašo kaže da je to zato što voli raditi istovremeno sa nizom stvari pa bi mu samo nekoliko pećnica bilo premalo. Struju za to čudo je svojevremeno riješio sam gosp. Bilich, ali premda je to isto interesantno ipak je to jedna druga priča. Mali detalj koji sam odmah zapazio su pepeljare i to brodske, posvuda su razmještene. Bašo dimi čak i više od mene, a kako je stalno u pokretu po laboratoriju uvijek mu gori nekoliko cigareta istovremeno. Brodske jahtaške pepeljare koristi da ni slučajno ne bi došlo do kontaminacije radne sredine, Baša je jako pažljiv oko toga. Kako je entuzijast, a i radoholičar, dok smo pristigli već je bio u punom zamahu... Baši lijeva ruka ne zna što mu radi desna, čak ni kad su o istom poslu, da nije pekar mogao bi biti najmanje solidan rock bubnjar. Vrti, miješa, razvlači, oblikuje, preokreće, ubacuje-izbacuje iz peći, to su prave akrobacije, artizam! Što se pripremljenih pekarskih delicija tiče sada ću sa njegovom dozvolom prvi na internetu iznijeti senzacionalnu informaciju, Baša je osmislio Pekarsku Bombu! Radi se o složenom obroku koji dolazi u čak 14 slijedova od kojih je svaki pojedini izrađen filigranskom umješnošću, a svi zajedno kao cjelina pružaju potpuno zaokružen, a ipak dosad neviđen gastronomski doživljaj. Zaslugom gosp. Bilicha među prvima smo okusili ono što Bašo zasad smatra samo radnom verzijom i toliko smo se oduzeli pekarskom majstorijom da posve sigurno i potpuno beskompromisno nastavljamo borbu za HBP - Hrvatskog Brodskog Pekara. Zajednički dojam je da Bašo svakako mora ući u komisiju za određivanje uvjeta za dobivanje breveta, te da ranije predloženi uvjet od 36 mjeseci iskustva rada u struci treba umnogome povisiti kako bi se postigao željeni standard kvalitete Hrvatskog Brodskog Pekara. Također, kako jednak jednakome ne može ocjenjivati niti suditi, što je jedan od temeljnih pravnih postulata, Bašo taj brevet svakako treba dobiti isključivo izravnom uredbom MMPI i sa vlastoručnim potpisom ministra. Mnoge bitke su još pred nama, ali i velika je vizija gosp. Bilicha. Između nas ovdje na forumu, ako projekt Hrvatski Brodski Pekar uspije očekuje se povećanje broja domaćih pomoraca na stranoj zastavi od najmanje sedam posto već u prvoj godini! Dakako agencija "Prančiok" je ugovorno vezana sa Bašom oko pružanja potrebnih profesionalnih edukacijskih kao i konzultantskih usluga, no ne radi se ni o kakvom koristoljublju kao što ni do sada nije bio slučaj sa navedenom agencijom već o strateškom planu osiguravanja dolične razine ovog vrijednog projekta. Eto za kraj pozdravljam vas sve uz borbeni pozdrav "Kruha Narodu, Brašna Pekaru!" vaš Amater :uzdravlje

Last edited:
Evo najbolje da odmah podnesen izvje??taj dok su dojmovi jo?? svje?ži, ma ??ta dojmovi, to je bila gastronomska ekstaza! Dakle zamolio sam jučer gospodina Bilicha da me odvede kod Ba??e ne bih li se i sam pobli?že upoznao sa njegovim likom i djelom. I??li smo odmah danas popodne, ali ne u pekaru nego preko gosp. Bilicha ravno doma u Ba??inu "kuhinju". Ovo sam napisao u navodne znakove namjerno, jer se to samo uvjetno mo?že nazvati kuhinjom, radi se o pravom pekarskom laboratoriju od preko 70 metara kvadratnih! Sve je u masivnom drvu koje je decentno obrađeno, a iskrojeno po specifičnim Ba??inim potrebama. U samu opremu se ne razumijem, ali meni je to sve bilo stani pa gledaj, npr. cijeli jedan zid samo pećnice i to u tri razine.. Ba??o ka?že da je to zato ??to voli raditi istovremeno sa nizom stvari pa bi mu samo nekoliko pećnica bilo premalo. Struju za to čudo je svojevremeno rije??io sam gosp. Bilich, ali premda je to isto interesantno ipak je to jedna druga priča. Mali detalj koji sam odmah zapazio su pepeljare i to brodske, posvuda su razmje??tene. Ba??o dimi čak i vi??e od mene, a kako je stalno u pokretu po laboratoriju uvijek mu gori nekoliko cigareta istovremeno. Brodske jahta??ke pepeljare koristi da ni slučajno ne bi do??lo do kontaminacije radne sredine, Ba??a je jako pa?žljiv oko toga. Kako je entuzijast, a i radoholičar, dok smo pristigli već je bio u punom zamahu... Ba??i lijeva ruka ne zna ??to mu radi desna, čak ni kad su o istom poslu, da nije pekar mogao bi biti najmanje solidan rock bubnjar. Vrti, mije??a, razvlači, oblikuje, preokreće, ubacuje-izbacuje iz peći, to su prave akrobacije, artizam! ? to se pripremljenih pekarskih delicija tiče sada ću sa njegovom dozvolom prvi na internetu iznijeti senzacionalnu informaciju, Ba??a je osmislio Pekarsku Bombu! Radi se o slo?ženom obroku koji dolazi u čak 14 slijedova od kojih je svaki pojedini izrađen filigranskom umje??no??ću, a svi zajedno kao cjelina pru?žaju potpuno zaokru?žen, a ipak dosad neviđen gastronomski do?življaj. Zaslugom gosp. Bilicha među prvima smo okusili ono ??to Ba??o zasad smatra samo radnom verzijom i toliko smo se oduzeli pekarskom majstorijom da posve sigurno i potpuno beskompromisno nastavljamo borbu za HBP - Hrvatskog Brodskog Pekara. Zajednički dojam je da Ba??o svakako mora ući u komisiju za određivanje uvjeta za dobivanje breveta, te da ranije predlo?ženi uvjet od 36 mjeseci iskustva rada u struci treba umnogome povisiti kako bi se postigao ?željeni standard kvalitete Hrvatskog Brodskog Pekara. Također, kako jednak jednakome ne mo?že ocjenjivati niti suditi, ??to je jedan od temeljnih pravnih postulata, Ba??o taj brevet svakako treba dobiti isključivo izravnom uredbom MMPI i sa vlastoručnim potpisom ministra. Mnoge bitke su jo?? pred nama, ali i velika je vizija gosp. Bilicha. Između nas ovdje na forumu, ako projekt Hrvatski Brodski Pekar uspije očekuje se povećanje broja domaćih pomoraca na stranoj zastavi od najmanje sedam posto već u prvoj godini! Dakako agencija "Prančiok" je ugovorno vezana sa Ba??om oko pru?žanja potrebnih profesionalnih edukacijskih kao i konzultantskih usluga, no ne radi se ni o kakvom koristoljublju kao ??to ni do sada nije bio slučaj sa navedenom agencijom već o strate??kom planu osiguravanja dolične razine ovog vrijednog projekta. Eto za kraj pozdravljam vas sve uz borbeni pozdrav "Kruha Narodu, Bra??na Pekaru!" va?? Amater :uzdravlje

Svaka čast.
Upravo sam te zato i pozvao da se netko s treće strane ka?že o kome se radi da ne bude da ja tu di?žem čovjeka u nebesa a ono neki nesposoban lik.

u mojoj pekari iza 17h dijele kruh i kolace ..nisu pekari cicije ..dobro su se potkozili dok nisu uvedene markice za brasno ..pa sad mogu i raditi da odrze kondiciju i da im oprema ne poruzinavi ...nego ajde molim te reci mi ako znas koja je razlika izmedju polubijelog i polucrnog kruha ...:o

Polucrni ti je pola crnoga bra??na pola bijeloga. Polubjeli ti je bijelo bra??no i crnilo od ječma..

Evo najbolje da odmah podnesen izvje??taj dok su dojmovi jo?? svje?ži, ma ??ta dojmovi, to je bila gastronomska ekstaza! Dakle zamolio sam jučer gospodina Bilicha da me odvede kod Ba??e ne bih li se i sam pobli?že upoznao sa njegovim likom i djelom. I??li smo odmah danas popodne, ali ne u pekaru nego preko gosp. Bilicha ravno doma u Ba??inu "kuhinju". Ovo sam napisao u navodne znakove namjerno, jer se to samo uvjetno mo?že nazvati kuhinjom, radi se o pravom pekarskom laboratoriju od preko 70 metara kvadratnih! Sve je u masivnom drvu koje je decentno obrađeno, a iskrojeno po specifičnim Ba??inim potrebama. U samu opremu se ne razumijem, ali meni je to sve bilo stani pa gledaj, npr. cijeli jedan zid samo pećnice i to u tri razine.. Ba??o ka?že da je to zato ??to voli raditi istovremeno sa nizom stvari pa bi mu samo nekoliko pećnica bilo premalo. Struju za to čudo je svojevremeno rije??io sam gosp. Bilich, ali premda je to isto interesantno ipak je to jedna druga priča. Mali detalj koji sam odmah zapazio su pepeljare i to brodske, posvuda su razmje??tene. Ba??o dimi čak i vi??e od mene, a kako je stalno u pokretu po laboratoriju uvijek mu gori nekoliko cigareta istovremeno. Brodske jahta??ke pepeljare koristi da ni slučajno ne bi do??lo do kontaminacije radne sredine, Ba??a je jako pa?žljiv oko toga. Kako je entuzijast, a i radoholičar, dok smo pristigli već je bio u punom zamahu... Ba??i lijeva ruka ne zna ??to mu radi desna, čak ni kad su o istom poslu, da nije pekar mogao bi biti najmanje solidan rock bubnjar. Vrti, mije??a, razvlači, oblikuje, preokreće, ubacuje-izbacuje iz peći, to su prave akrobacije, artizam! ? to se pripremljenih pekarskih delicija tiče sada ću sa njegovom dozvolom prvi na internetu iznijeti senzacionalnu informaciju, Ba??a je osmislio Pekarsku Bombu! Radi se o slo?ženom obroku koji dolazi u čak 14 slijedova od kojih je svaki pojedini izrađen filigranskom umje??no??ću, a svi zajedno kao cjelina pru?žaju potpuno zaokru?žen, a ipak dosad neviđen gastronomski do?življaj. Zaslugom gosp. Bilicha među prvima smo okusili ono ??to Ba??o zasad smatra samo radnom verzijom i toliko smo se oduzeli pekarskom majstorijom da posve sigurno i potpuno beskompromisno nastavljamo borbu za HBP - Hrvatskog Brodskog Pekara. Zajednički dojam je da Ba??o svakako mora ući u komisiju za određivanje uvjeta za dobivanje breveta, te da ranije predlo?ženi uvjet od 36 mjeseci iskustva rada u struci treba umnogome povisiti kako bi se postigao ?željeni standard kvalitete Hrvatskog Brodskog Pekara. Također, kako jednak jednakome ne mo?že ocjenjivati niti suditi, ??to je jedan od temeljnih pravnih postulata, Ba??o taj brevet svakako treba dobiti isključivo izravnom uredbom MMPI i sa vlastoručnim potpisom ministra. Mnoge bitke su jo?? pred nama, ali i velika je vizija gosp. Bilicha. Između nas ovdje na forumu, ako projekt Hrvatski Brodski Pekar uspije očekuje se povećanje broja domaćih pomoraca na stranoj zastavi od najmanje sedam posto već u prvoj godini! Dakako agencija "Prančiok" je ugovorno vezana sa Ba??om oko pru?žanja potrebnih profesionalnih edukacijskih kao i konzultantskih usluga, no ne radi se ni o kakvom koristoljublju kao ??to ni do sada nije bio slučaj sa navedenom agencijom već o strate??kom planu osiguravanja dolične razine ovog vrijednog projekta. Eto za kraj pozdravljam vas sve uz borbeni pozdrav "Kruha Narodu, Bra??na Pekaru!" va?? Amater :uzdravlje

zaista ovako inpresivan opis dugo nisam citao jedino me malo razocaralo koliko moze pusiti sto recimo neide bas kao pohvala i one jahtaske cikare ..sto se sigurno ne uklapaju u pekarnicu ...ostalo me dojmilo i podrzavam da treba poraditi na projektu hbp i pomoci Basi da ostvari svoj san....:uzdravlje
Moj prijedlog bi bio da gospodin sa svojim CV ode u Dubrovnik i pokusa direktno uz prezentaciju i degustaciju svojih delicija direktno kontaktirati sa kolegama na cruiserima da ga usmjere na prave i kompetentne ljude u pojedinim companijama ....uspijeh mu je siguran ...

zaista ovako inpresivan opis dugo nisam citao jedino me malo razocaralo koliko moze pusiti sto recimo neide bas kao pohvala i one jahtaske cikare ..sto se sigurno ne uklapaju u pekarnicu ...ostalo me dojmilo i podrzavam da treba poraditi na projektu hbp i pomoci Basi da ostvari svoj san....:uzdravlje
Moj prijedlog bi bio da gospodin sa svojim CV ode u Dubrovnik i pokusa direktno uz prezentaciju i degustaciju svojih delicija direktno kontaktirati sa kolegama na cruiserima da ga usmjere na prave i kompetentne ljude u pojedinim companijama ....uspijeh mu je siguran ...

Prijedlog je dobar ali se bojim da je vrhunac cruise sezone prošao. Do sljedećega ljeta se ne može čekati. Svi pekarski sindikati i unije će naložiti svim svojim članovima aktivaciju po ovom pitanju. Sazvan je i sastank Hr.Stručnjaka u pekarstvu kako bi se povukle veze i stvorili preduvjeti za plansko preuzimanje pekarskog udjela po cruise kompanijama.

I sve je krenilo s ovoga foruma.

Nalazimo se na pragu nečega velikoga i nečega za što mislim da će se pamtiti generacijama

P.S Prema broju čitanja ove teme može se viditi da su naši pomorci zainteresirani za posao pekara i širenje Hrvatskog pekarskog imena na cruise firme. Samo mi nije jasno zašto nas 4/5 samo postamo ? Jel se drugi srame ili šta ?

Last edited:
Prijedlog je dobar ali se bojim da je vrhunac cruise sezone prošao. Do sljedećega ljeta se ne može čekati. Svi pekarski sindikati i unije će naložiti svim svojim članovima aktivaciju po ovom pitanju. Sazvan je i sastank Hr.Stručnjaka u pekarstvu kako bi se povukle veze i stvorili preduvjeti za plansko preuzimanje pekarskog udjela po cruise kompanijama.

I sve je krenilo s ovoga foruma.

Nalazimo se na pragu nečega velikoga i nečega za što mislim da će se pamtiti generacijama

P.S Prema broju čitanja ove teme može se viditi da su naši pomorci zainteresirani za posao pekara i širenje Hrvatskog pekarskog imena na cruise firme. Samo mi nije jasno zašto nas 4/5 samo postamo ? Jel se drugi srame ili šta ?

neznam ni ja ali ocito mi smo iz prve prepoznali bit i problematiku ..eto i tu pada ono da smo katolici jer bi shvatili i onu molitvu ..kruh nas svagdasnji .....mislim da bi tu i crkva trebala pomoci
ono za criusere nije kasno koliko sam informiran dolazit ce jos istina u manjem broju ali zato se prijatelj moze bolje i kvalitetnije pripremiti ....

Kruh čovječji
Kruh Božji
Jedan te isti kruh.
Opri kruh patnje
Nježni kruh ljubavi
Isti kruh.
Kruh svakog jutra
Kruh svake mise.
Kruh pekara
Koji radi od rane zore.
Obiteljski kruh
Oko kojeg se okupljamo