nikola1983
New member
e je si me nasmija Ante
da 400eura...yeah right
da 400eura...yeah right
U ovoj drzavi je jedino dobro biti politicar,ali moras biti gnjoj kao i ostali da bi se osigurao.Pa nisu ludi spustat cijene kad mi kupujemo... kazu porasla je potrosnja i to navode kao znak nekog oporavka... a mi kao da ne vidimo da je situacija s poslom nikad gora?? Ne znam zasto nitko nije postavio pitanje da li je potrosnja veca zato jer su cijene vece? Ili ja to krivo kuzim...
Neki dan predsjednik udruge poslodavaca se zali jer su digli minimalnu placu za 90 kuna BRUTTO i sad iznosi 3200, tj na ruke dobiju 2500 netto... kaze fini gospodin svinjskog izgleda (ko ona tri gradonacelnika iz alan forda) da ce to narusit izvoznu preradjivacku industriju!!! Znaci otvoreno kaze da ti h 20 000 ljudi mora crknut sa 2500 kuna jer 90 kuna vise na mjesec po glavi ce nekoga unistit???? I onda takvi ljudi imaju legitimitet traziti neka prava od drzave i konstantno traziti senzibilnost naroda da shvati kako je tesko biti poduzetnik... naravno da je tesko ali kako je tek biti njihov radnik, uh sta sam se sad nasekirao majcicu im ne mogu vise gledat kako sve to trpimo i jedemo govna... Eto boli me sta nitko tu svinju nije osudio na dnevniku ili slicnoj emisiji u vrijeme kad ovce sjede i bulje u kutiju da se barem vidi da nekome smeta takvo bezdusje...
HUP upozorio da povećanje minimalne plaće ugrožava izvozni sektor - VeÄÂernji.hr
Kad se sjetim prije neko vrijeme mozda godinu dve kad je onaj Vrdoljak ministar na skupu poduzetnika rekao "...hvala vam sta ljudima dajete kruh..." i sami su se poslodavci pogledali u cudu, sta ovaj prica jebote....
Politika Plus
U ovoj drzavi je jedino dobro biti politicar,
Dok sve viÅ¡e ljudi kopa po kantama za smeće, 260 hrvatskih multimiljunasa(1991 ih je bilo ø ) i dalje gomilaju svoju imovinu. Drugdje u svijetu bi ih upitali: Otkud vam to? Preispitali bi nesrazmjer primanja i imovine.
mene zanima kad smo usli u hebenu EU kako tada nije nista osijetnije pojeftinilo na policima trgovina jer npr nema vise carina za proizvode iz EU...
jeremije moj sjecas se da te ja nisam popljuvo, malo je utopiska ideja al dobra, ja sam za. a i ti si mi pricao kako si vani u lidlu placo onaj sir 3 put jeftinije nego kod nas! a kako su nas tek derali na mobilnu komunikaciju (i jos deru) dok nismo usli u eu! meni bi prije mobitela dolazilo po 100 eura kad bi bio s brodom tu po evropi,ako me zena zove, a sad mi dojde oko 150 kn, a jos vise pricam! da ne govorim internet i ove televizijske pakete... to ti je divlji kapitalizam da oderu sirotinju do gola...a dal se sjecas kad je moj bratic iz kanade pricao da im je besplatna struja!!! gdje smo mi od toga???
referendumom treba donjet zakon da se u velikim trg centrima moraju istaknut nabavne cijene... jer to je kriminal koje marze oni nabijaju
Evo citam novosti da otpusta kompanija jos 4000 ljudi u ovoj godini ..... ide sve niz brdo a do kada to cemo jos viditi... valjda nece dugo potrajati
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk