Dobra vecer i par rici o teskim, tvrdim vrimenima koje osjecamo ovu zadnju godinu, a strah me da 16 nece biti puno bolja.
Ja bih osobno bio zadovoljan da ne bude gora. Famozna casa je polu prazna, malo nas je ostalo koje je mozemo viditi kao do pola punu.
Prvo bih trebalo podiliti nas ovdje, pomorce na par kategorija.
Oni koji navigaju od 0 do 5 godina - njima je najgore, jer su losa vremena za dobiti sansu i probiti se.
Oni koji navigaju od 5 do 10 godina - trebalo bi im biti malo bolje, lakse oni vec imaju nekakvu poziciju, poznanstvo i vezu.
Oni koji navigaju od 10 do 20 godina - ne bih trebali puno osjetiti ovu krizu, osim ako govorimo da nece moci papati najbolje bokune.
Oni koji navigaju od 20 do 30 godina - ja vjerujem da se bez njih ne moze ma kakva kriza bila.
Mi koji spavamo na lamarinu +30 godina - ako nismo vec stavili sto sa strane za preziviti godinu ili dvi ona nesto nije uredu s nama.
Jedini savjet koji imam je ponasajte se kako trziste stoji, malo kumpira - cijena visoka, puno kumpira - cijena niska.
Ne vridis koliko mislis, nego koliko se uspijes prodati.
Nije za nista Zidovska kletva dabogda ima pa nema.
Obucite vestit, uzmite dite za ruku obidite koji dom za napustenu dicu, podite na polnocku, nasmijite se susidu, dodajte malo vise kumpira u brudet, ucinite nesto dobro svaki dan i bice vam bolje a i svima nama skupa.
Zelim Vam svima CESTIT BOZIC i SRETNU I BERICETNU NOVU GODINU.
P.S. Bice ce svega, ali nece biti nas