Oriental Ship Management - Osm

Upravu si kolega potpuno, ali bez novaca nemoz nitko pa ni ti, a to da nisi gledao pare kad si se ukrcavao to ti bas ne vjerujem, jer ako ides radit kadeturu za 200-300 USD puta 6 mjeseci nemozes pokriti svoje troskove niti za 2 mjeseca kuci, a o polaganju breveta mozes samo sanjati, ipak bez para se nemoz, niti se je ikada moglo. Å to se tice nas Hrvata, mi smo najveca stoka od ljudi, j..... mate jedni drugima, ako neko od nas imalo ima vise skole od ovog drugog, ovaj mu gleda zabit noz u leđa, onda nije ni cudo zasto nas je Hrvata, sve manje i manje na svjetskim kompanijama. Sto se tice ucenja, tu ti je sve do pojedinca, imas ti i ukrajinaca, kineza, rusa, nizozemaci i raznih drugih kojima se nista ne uci, a niti radi, nismo tu mi samo jedini, to je sve stvar pojedinca. Lijep pozdrav i mirno more:uzdravlje

eto drago mi je da smo se slozili,jedino za ove pare,bi doda da 10tak godina unazad na tankerskoj assistent ima 280 dolara,naravno nemoguce pokrit sve sto si nabrojia,ali zato su postojali kafici pa san zaradija i sve polozija-sram bi me bilo pitat roditelje da mi daju za klasu.Sto se tice oficira/kadeta,komentira san nase mlade momke jer ovi adidasi/trojke me stvarno ne interesiraju.Eto, lip pozdrav

jel netko zna na koje to brodove koji sluze platformama nisu psv brodi,krca OSM office u poljskoj,od jednoga mornara poljaka sta ide sad tamo kao timunjer cuo sam da ima nekih 7500 eura?pa ako netko ima info

jel netko zna na koje to brodove koji sluze platformama nisu psv brodi,krca OSM office u poljskoj,od jednoga mornara poljaka sta ide sad tamo kao timunjer cuo sam da ima nekih 7500 eura?pa ako netko ima info

to ti je accomodation barge neznam koliko komada..., islo je tamo par ljudi sta ih ja znam, place i uvjeti su dobri , to je doli cini mi se u Angoli, je ukrcava capt. T.Mlikota konkretno I.Radman...zovi pa pitaj,poz

Zaboravija san o kojoj se firmi radi,ali znan covika sta je doli ukrcan I po njegovoj prici uvjeti su ok a place odlicne.....

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Last edited:
Evo sad mi kolega Poljak kaze da se kompanija zove Edda accommodation.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Ako neko zna di jos krcaju osim na lundqvist , k line lng su izgubili i dali je dole jos glavni mlikota? Da imamo malo novije informacije.

Back