crta zara
New member
Upravu si kolega potpuno, ali bez novaca nemoz nitko pa ni ti, a to da nisi gledao pare kad si se ukrcavao to ti bas ne vjerujem, jer ako ides radit kadeturu za 200-300 USD puta 6 mjeseci nemozes pokriti svoje troskove niti za 2 mjeseca kuci, a o polaganju breveta mozes samo sanjati, ipak bez para se nemoz, niti se je ikada moglo. Å to se tice nas Hrvata, mi smo najveca stoka od ljudi, j..... mate jedni drugima, ako neko od nas imalo ima vise skole od ovog drugog, ovaj mu gleda zabit noz u leđa, onda nije ni cudo zasto nas je Hrvata, sve manje i manje na svjetskim kompanijama. Sto se tice ucenja, tu ti je sve do pojedinca, imas ti i ukrajinaca, kineza, rusa, nizozemaci i raznih drugih kojima se nista ne uci, a niti radi, nismo tu mi samo jedini, to je sve stvar pojedinca. Lijep pozdrav i mirno more![]()
eto drago mi je da smo se slozili,jedino za ove pare,bi doda da 10tak godina unazad na tankerskoj assistent ima 280 dolara,naravno nemoguce pokrit sve sto si nabrojia,ali zato su postojali kafici pa san zaradija i sve polozija-sram bi me bilo pitat roditelje da mi daju za klasu.Sto se tice oficira/kadeta,komentira san nase mlade momke jer ovi adidasi/trojke me stvarno ne interesiraju.Eto, lip pozdrav