taman mi se pojavilo na linkedinu
evo vidim par osv brodova i nekoliko drilling platformi tu oko vjetrenjaca u n sea u svabiji...sad je to neki oporavak ili...vidit cemo
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Krenulo je žestoko sa tim oko vjetra u njemaÄkoj. Dosta nas se probilo sada na CTVove jer NjemaÄka neda englezima sada radit sa ribarskim brevetima skipera od 200gt tako da imaÅ¡ dosta naÅ¡ih mastera koji ih ili pokrivaju ili su veÄ masteri jer mnoge firme su poÄele veÄ preferirat da imaju mastere od 3000 ka zapovijednike. Dosta nas se neÅ¡alo u tom biznisu priko Noor Kimit ok su dnevnice plus se ie izbjegava porez sa invoicom u UK. Sad varira sve od firme do firme. Neki dan je Pacific Osprey ima accident u Eemshavenu u portu.
Mog owner repa zvalo iz agrl-a uk za Drill ,struja, za Ocean rig brodove jer je bio tamo i prije ?? Valjda Transocean sad ?
OR je vesa puno brodova i sad ga je preuzeo TO tako daje sad sve tu pod upitnikom, ali ja osobno mislm da ce 2019 bit dpsta bolja godina za offshore u usporedbi sa zadnjih 3 godine
srelec koje ti supstance koristis...brate mili prova bi i ja to da mi je znati....inace nekidan manovra i ulazak u esjberg i kad vidis 4 jack upa jedan do drugoga u portu nije dobro...bar za sada
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk