Oporavak offshore trzista

Nece oni nista kazu , veci je zavjet sutnje nego kad je off shore cvjetao ...

Ugl meni neda zena da tamo idem jer kaze da bi mi alimentacije bile vece nego sto bi placa bila ;-)
Prilika čini lopova, bez obzira di si.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

a bas se šuti,krenilo je na par mista, a dobra para je sad i po nordu i na jahtama,nema frenkija da potpiri vatru sa onim ciframa,haha

po nordu sta su davali meni i mojima je izgledalo
sr sub sea 100tfunti imas platit taks ei ostale ludosti
tako da ti plata ide na 5,5tfunti i u tome ti je novac za kartu doc i vratit se iz aberdeena..
slicno je bili sefu struje
oim je isao na 6.5tfunti placa,sad ako si uk onda ima spravo povrat poreza za dicu pa ako ima skredit stan auto etc
drugi makinje je bio 4,5tfunti...

ali za nas su to izgubljeni novci

medzutim kako si ne mogu nac cilu posadu jer su dva riga brzo dosla u uk
onda placaju sub sea preko agencije 530funti dnevno
sef struje 500 i prvi stroja slicno

ove info sam dobio na poruku od prijatelja zadnjih par tjedana..

a rig novi ,najveci trenutno na svitu great white je isa radit za nesto vise od 200tusd day rate..

a bas se šuti,krenilo je na par mista, a dobra para je sad i po nordu i na jahtama,nema frenkija da potpiri vatru sa onim ciframa,haha
Imam ja kolegu sekonda , neznam jeli na forumu , 2g je brao 1000us$ /dan i to jako daleko od norda pa ludjak kupio kiu ...

Danas je na 180 eura/ a 2 ranka je vise nego u vrime kad je bilo 1000.

Da se meni samo par miseci ukrcati za tu keku na dan pa taman kao cistac, preporodio bi se ;-)

Imam ja kolegu sekonda , neznam jeli na forumu , 2g je brao 1000us$ /dan i to jako daleko od norda pa ludjak kupio kiu ...

Danas je na 180 eura/ a 2 ranka je vise nego u vrime kad je bilo 1000.

Da se meni samo par miseci ukrcati za tu keku na dan pa taman kao cistac, preporodio bi se ;-)

preporodio !!!

ma prodisao punim plucima ,neko mali bi forum bia za slike audija koji bi se parkirao kod tebe..
vjerujem da bi bio 3l ,pa nece nas gazda zafrkavat s onim tigricima lavicima ...

https://www.bbc.com/news/uk-scotland...iness-45962756
Up to £330bn could be spent on extracting oil and gas from UK waters over the next three decades, according to leading industry experts.

https://dailybusinessgroup.co.uk/201...ood-mackenzie/
"Forecasters now believe 60 wells will be drilled in waters of the UK, Norway, the Netherlands and Denmark and that the Norwegian sector will be the biggest growth region. UK waters are expected to see 10-15 wells drilled, up from eight last year..."

According to consultancy agency Wooden Mackenzie...

Equinor and its partners in the Gullfaks field will invest NOK2.3bn ($269.5m) for the drilling of seven new wells in order to improve oil recovery in the North Sea field by 17 million barrels.
https://www.worldoil.com/news/2019/...ion-to-increase-gullfaks-production-north-sea
Norvezani su se pokrenili...

a jeli ovo porast aktivnosti u gulf of mexico... vidim da su se norvezani vise orijentirali tamo, a i ostale firme...

Back