... ali firma je uvik u pravuKad san bia nedavno u Globtika na razgovoru reka mi je Fradelic da ce uzimat ljude na OOCL ali da ce se trazit experience na velikin brodima, znaci priko 13000teu jer da ce im izac dosta brodova uskoro... izgleda da je velika razlika plovit na onome od 8500teu i 335m i onome od 14000teu i 365m... ali firma je uvik u pravu
![]()
A pazi zna oocl sta govori..
Ode su riferi suber bitni a kad ti 8 ruku pocne sikat rifere triba bit mrcina za pratit situaciju.
Razlika je ipak u cargo ops velika a virujen da i coasting sa brodon od 366 metara i moston na provi kroz malaku i cilu obalu kine zahtjeva veliko iskustvo...
Oocl ti dava 15 posto plus na placu za brodove 13000plus teua..
Nije to reka OOCL nego Globtik cisto da me skine sa k...! Isa san na nagovor prike koji se ukrca ima koji dan a ima debelo manje iskustva od mene.
Kolega po ovome postu mi se cinis malo neiskusan jerbo pricat o nekoj velikoj razlici u coastingu sa brodom od 366m ili 335m je malo i smisno jer je nema velike razlike osim u polozaju mosta, a feeling ces ionako uvatit u roku od 10tak dana mozda i manje ovisi o coviku. A kontejneri danas i nisu nista drugo doli veliki coasteri jerbo si svaki dan u drugom portu i nemices se puno od kraja... MSC ne radi razliku u tome a bogami je firma koja je po svemu osim uvjetima za nas pomorce jaca i mocnija od OOCL -a i da misle da je iole opasno poslat covika sa broda od 11000teu na oni od 14000teu nebi to cinili.. Da se razumimo VOLIA BI I JA DOC KOD TEBE NA OOCL-a....
Sad par rici o riferima... kazes da su tu riferi super bitni, a bogati dragoga di nisu? Sta mislis da na druge firme rifere niko ne cekira i provjeraje jer imaju malo manju placu? Pa MSC u godinu dan pribaci vise rifera nego OOCL kontenjeri..
Nista nije zlonamjerno ovo pisen samo da se malo spustimo na zemlju jer i na OOCL ka i na druge firme navigaju pomorci a ne astronauti... NADAM SE DA MI NECES ZAMIRIT NA CEMU.. ZIVIA MI
Neman sta ja zamirit kolega ali van je atitude totalno wrong..msc i maersk zidaju tolike gubitke da je to strasno dok oocl sa 60 brodih i 30ak chartera svaku god zavrsi u plusu.tolkom plusu da ti 1.1. Svake god digne placu..
E pa to je meni br 1 firma.
Ocito je da ste neodgovorni i da neznate o cemuja pricam kad kazem rifer i coasting.
Zato zna vas master i vas cif pa stoga oni imaju placu a vi kikiriki.
”To ja ta razlika” reka bi moj dragi kolega sa oocl-a.
Nebi tija omalovazavat ali kadet moj dragi neznas o cemu pricas te si isfrustriran.
Nisan ti ja nista ucinija niti reka osim o kakvom se stupnju strogoce radi ode.
I da ja se osjecan ko astronaut kad kroz singapur strait bez ikoga,ja i kormilar dodjemo do pilot stationa.
Bas me veseli.
Smiri dozivljaje i guraj naprid.
Ja sa sa splitske plovidbe dosa ode bez ikakvih poznanstava.
Pozitivan stav je bitan.
Zivija.
Znaci gloptik krca priko delte marine uk na oocl-a.
Prijavite se dodjite i navigajite.
Stvarno mi se neda imat debate bez smisla i svrhe.
Moje iskustvo je dostatno.
Ja super zadovoljan i ponosan.
O jos jedan info.
Svaki brod ima extra officera tako da vi sta ste nesigurni u sebe imate cifa sa sebon u gvardiji dok se COASTA.(cif inace nije u gvardiji)
Mallaca,sing etc.....
Ako kome triba kakav info o bilo cemu samo pitajte a vi isfrutrirani bombasi odite na chat neki ....
Neman sta ja zamirit kolega ali van je atitude totalno wrong..msc i maersk zidaju tolike gubitke da je to strasno dok oocl sa 60 brodih i 30ak chartera svaku god zavrsi u plusu.tolkom plusu da ti 1.1. Svake god digne placu..
E pa to je meni br 1 firma.
Ocito je da ste neodgovorni i da neznate o cemuja pricam kad kazem rifer i coasting.
Zato zna vas master i vas cif pa stoga oni imaju placu a vi kikiriki.
â€To ja ta razlika†reka bi moj dragi kolega sa oocl-a.
Nebi tija omalovazavat ali kadet moj dragi neznas o cemu pricas te si isfrustriran.
Nisan ti ja nista ucinija niti reka osim o kakvom se stupnju strogoce radi ode.
I da ja se osjecan ko astronaut kad kroz singapur strait bez ikoga,ja i kormilar dodjemo do pilot stationa.
Bas me veseli.
Smiri dozivljaje i guraj naprid.
Ja sa sa splitske plovidbe dosa ode bez ikakvih poznanstava.
Pozitivan stav je bitan.
Zivija.
Koliki je ugovor za 2nd engineera I Di se moze skinuti aplikacija za popuniti I Di Je poslati...???
Unaprijed zahvaljujem....