Je bilo in je lipo gledat , kako su se uskoprcali . A mi smo za engleze eastern block , pa mi je jos drago kad idem na brod meni agencija da sve potribne papire ukljucujuci najbitnije " garantno pismo " i onda nas tri hrvata bez vecih problema prolazimo emigracion controle , dok oni moraju zvat agenciju da in faksira isto . E onda cujes " fucking eastern block " . Ja neznan ljudi kakva vi iskustva imate sa njima ali moja nisu dobra tj. sve je super samo ti daju do znanja da su vridniji od mene ( ne sta se tice posla ) , ne samo od nas hrvata vec opcenito od svih jer kad mi drugi eng . moze rec da bi se spasija kad bi ima britansku putovnicu , a sta bi onda triba mislit o njemu osim da je umisljen , a covik i nema pojma o cemu govori , da mu se samo bilo naist prave spize spasija bi se ali da mu i das komarcu frisku na gradele opet bi on meka onoga MINT SOSA , pa to su pravi krokodili , samo gucaju . Ma da vi cujete koje komplimente svaki dan dobiva moj kuvar filipinac , ma covik bi mislija da su to sve neki specijaliteti , ma za prste polizat ....