Offshore Industry

Pozdrav svima!
Moze li mi ko dati informaciju kako stupiti u kontakt sa tvrtkom Transocean? I ima li tko kakvih iskustava s njima?
Hvala!

Transocean

Transocean

Postoji ti transocean off shore o kojem ti nemogu reći ni??ta, a za transocean bulkovi iz monte carlo-a panamaxi, sada radi zorovic za ukrcaj na njih a ako imas malo iskustva sada ti je ??ta ja znam za trećeg palube 4200 dolara plaća

tezak je zivot na off-shoru, ja to znam

tezak je zivot na off-shoru, ja to znam

Evo malo iskustva sa off-shore objekata. 12 godina sam ja u toj rupi (cjevopolagac SEMAC-1, brod dizalica SAIPEM 3000,JACK-UP Transocean nekoliko objekata, Drill Ship DeepWater Navigator-Transocean, SEMI SUB KULLUK na Arcticu -Frontier drilling uvijek u svojstvu ET ili Chief ET,project engineera. Nije to jednostavan posao i onaj tko nema osjecaja za posao i druge ljude bolje da i ne ide. Osim toga nikada ali apsolutno nikada ne treba racunati na pomoc nekoga sa strane, dobiti ces je ukoliko ima vremena a na takvim objektima uglavnom nema vremena da te netko uci.

Ovo je osnovni razlog zbog cega sam osnovao firmu u Rijeci i pokrenuo RIG FAMILIARIZATION TRAINING COURSE sto zbog zelje da se vratim kuci jer mi je dosta navigavanja sto zbog sirenja znanja za zaineresirane. Nakon tecaja certifikat se salje na 6 stranih agencija za zaposljavanje na OFF-SHORE objekte.Cijena tecaja je 3500 Kn + PDV

Transocean :: Home -Transocean
Ableman International Company Limited zaposljava velikibroj kadrova za off-shore industriju, imaju i intervjue u Hrvatskoj

Posao za elektricara

Posao za elektricara

Ako ima koji struja zainteresiran za posao n a offshore neka se javi meni na PM ima neki moj prijatelj krca i triba mu iskusni struja. Uvjeti jako jako dobri firma neka Norveska.

Ako ima koji struja zainteresiran za posao n a offshore neka se javi meni na PM ima neki moj prijatelj krca i triba mu iskusni struja. Uvjeti jako jako dobri firma neka Norveska.

Posao zauzet sad. Sorry nije niko bija brz na obaracu :D

POGLEDAJTE MALO OVAJ OGLAS ISPOD...ZAR SU STVARNO TOLIKE PLACE??? MISLIM DA SAM FALIA VRSTU BRODOVA!!!!!!!
--------------------------------------------
Job Number: 2119
Employers Job Reference: SG0808
Company: Bibby International Services (I.O.M.) Limited

Position: Captain
Job Category: Deck
Description: Master - Dive Support Vessel (DSV)

As a consequence of employment opportunities within our managed fleet of sophisticated Dive Support Vessels, a vacancy has arisen for the above position onboard the DSV Bibby Aquamarine
Interested candidates must have a proven employment history as Master on a DP-DSV, holh an unlimited DP Operators certificate and have a substantial sea-service record in the offshore industry.
Minimum Qualifications and Experience: Master (Min. Master II/2, Unlimited, > 3,000grt)
Ideal candidates will also hold the necessary current certificates and offshore qualifications for immediate depolyment to an offshore unit operating primarily in the North Sea sector with a work / leave ratio of 28 days on / 28 days off.

Ship Type: Dive Support Vessel
Start Date: 17 Sep 2008
Salary: Â?75,028.00 per year
Temporary Job? No
Trip Length: 1 month
Leave Ratio: 1on, 1off

Nemam nikakvog iskustva na off-shore ali imam prijatelja preko Cosulica u Trstu koji vas mo?žda jedini ukrca za trećeg palube ili sekonda bez iskustva ali za malu plaću od 3000 dolara i djelite kabinu,ugovor je 90-45, firma je Tidewater (ali ne ? kotsko prestavni??tvo jer oni imaju jako velike plaće) a drugo sta znam je Mariner iz Trogira koji radi sa Bourbon-om ali se mo?že zvat direktno neku ?ženu u ? vicarsku koja je glavna za ukrcaj a ??ta ja znam plaća za ćifa palube je 6000 eura-na brodu a ugovori 2-2 mjeseca doma nije plaćeno, i znam da niko neće za veću plaću na sjeverno more jer se nemo?že izdr?žat nego svi oće u afriku

kakve mogućnosti ima prvi kuverte za prelazak na off shore ako nema iskustva na takvim brodovima bija san uglavnom na kontejnerima, kome se obratit i sta napravit
pozdrav

vjerovatno bi mora ic ka 2/o....uglvnom, nedavno je mariner dao oglas u novine (tj bourbon) da sire flotu i da traze ljude...mozes probat sa njima....
osm(mlikota) radi sa offshore brodovima (psv)....

Postovanje svima,

evo posto je ovo moj prvi post, samo cu se brzinski predstaviti, radim kao instruktor i voditelj the Dynamic Positioning Centra u Splitu. DPC Split je podruznica Londonske skole, odrzavamo basic i advanced tecajeve, radi se na Kongsberg i Alstom opremi. Tecajevi su poceli u 6. misec, za vrime prvoga tecaja smo imali komisiju Nautickog Instituta, i dobili akreditaciju.Ako koga zanima bilo kakva informacija, javite se
A sad dosta reklame, tija sam samo usput rec da sam bacija oko par puta na forum, i da je skroz ok, svaka cast, registrira sam se ima vec neko vrime, ali nikako uvatit vremena za napisat par rici.

Postovanje svima,

evo posto je ovo moj prvi post, samo cu se brzinski predstaviti, radim kao instruktor i voditelj the Dynamic Positioning Centra u Splitu. DPC Split je podruznica Londonske skole, odrzavamo basic i advanced tecajeve, radi se na Kongsberg i Alstom opremi. Tecajevi su poceli u 6. misec, za vrime prvoga tecaja smo imali komisiju Nautickog Instituta, i dobili akreditaciju.Ako koga zanima bilo kakva informacija, javite se
A sad dosta reklame, tija sam samo usput rec da sam bacija oko par puta na forum, i da je skroz ok, svaka cast, registrira sam se ima vec neko vrime, ali nikako uvatit vremena za napisat par rici.

Pozstovani DP dobro dosa i nadam se da ces se i cesce javljati a ako oces reklamu ode sastrane posalji poruku ma PM pa cemo se dogovorit. Eto pozdrav

Pozstovani DP dobro dosa i nadam se da ces se i cesce javljati a ako oces reklamu ode sastrane posalji poruku ma PM pa cemo se dogovorit. Eto pozdrav

Evala Dalmos, fala lipa za dobrodoslicu, za sada sam ok s reklamama, ali cujemo se za ubuduce, pozdrav

Jucer na aerodromu sam srea jednog poznanika...on i nekolicina drugih su isli na brod...firma je sealion, ukrcaje pasat na njih...dobra je stvar (za nase timunjere,kuvare i sl) sta osim casnika krcaju i njih...eto,pa provajte

Back