Offshore Industry

bežmek;50232 said:
Dobar je Stevo Knežić iz Pasata, samo se s njim triba naći na istoj valnoj dužini. Čovik ima stila, govori u glavu, jedino nekad zna biti malo previše humorističan. Oli je bolji Brkić iz ssm-a koji broda ni škole nije vidio, a pravi se da zna materiju.
Knežić jedino kad mu se čovik ne sviđa, onda mu kaže: Govorite li portugalski?
To ti je znak da nema posla za tebe, iako ljudi šta su ukrcani priko njega u Brazilu i Angoli govore sve najbolje o njemu, od uvjeta do plaće..

p.s. svaki agent voli primit nešto ispod stola, a Stevo ti je goluzan na prstace...:uzdravlje

ako je za nekoga bahatost, pomankanje kulture u komunikaciji i grebanje od pomoraca stil, onda svaka cast! ne kazem da Pasat krade, ali jadnako kao i vecina nasih agenata manipuliraju, lazu mazu i tjeraju vodu na svoj mlin. Doticni Crewing manager je poceo u onom sistemu kada je kadrovik na narodnoj firmi bio "gazda" i to je ostavilo ozbiljih tragova na karakteru. Nazalost ima pomoraca koji jos uvijek tako razmlisljaju pa zato i placaju, cim prije shvatis da si za agenta samo nuzno zlo bolje za tebe. Ukratko: sa Sealionom se da pregovarati, a sa Pasatom nikako jer te stopiraju na prvu iz razloga sto ekipa u Pasatu zna razliku izmedju Bulk carriera u floti nekadasnje Slobodna plovidbe i modernih Offshore brodova.
Nase agente velicaju oni pomorci koji su nesposobni sami izboriti dobre uvijete, pa se skrivaju iza polupismenih agenata koji prodaju maglu.

Last edited:
Kolega bezmek,
Bez uvrede molim, ali po vasim postovima izgleda da vi poznate sve manire nasih agenata, tvrdnje koje vi postate tu na forumu, po vas bi mogle biti u smislu dvosjeklog maca.
Recimo, ja sam glup, pa odmah pomislim, da ste i vi u mojoj kategoriji, jer izgleda da na brod jedino mozete doci ako platite, tako je i meni, dok recimo, Frenki, Kokolo, Offshore1975, Turist, Maninjorgo, Dalmos, i ostali, ne placaju, vec agenti njih traze i njima placaju.
Vi ste izgleda ko ja, ako nece Brdo Martinu, oce Martin brdu.:uzdravlje

Nitko ovdje nije glup, ni gluplji, niti se Stevi mora platit za ukrcaj. Jednostavno neki ljudi vole biti poča??ćeni, nije riječ o plavim kuvertama, nego ne??to lipo popit i pojist; recimo u Baruna u Podstolarskom:uzdravlje

bežmek;50527 said:
Nećemo više o ovom, nema smisla ubijati topic o Knežiću, još će se na facebooku otvorit tema tipa Mirisi, zlato i tamjan (S.Novak), u ovom slučaju Kava, prstaci i Stevo:cool:
uživaj kolega ....;)

Dobro da ste konacno skuzili sto vam je pjesnik htio reci, uzivajte i vi, i ne sporkivajte threade kojekakvim tracarijama i imenima, svi mi znamo tko je tko, iskreno, znam i tko ste vi ;) , vjerovali ili ne :hihi ;) odnosno, upravo ovo sam vam i pisao, jer znam tko se krije iza Nicka ''bezmek'' i poznato mi je vase pomoracko znanje, zato, ''kuco'' i kako bi reka moj Frankie, sve dodje na naplatu. , pisite, gdje radite, dali ima otvorenih mista i slicno, a Knezica, Stiva i Dolinseka i njima slicne, pustite u PM.:uzdravlje

Last edited:
Casper,

dobro ti Frankie govori. Nije Opito approved a oni se kao nadaju da c uskoro bit. Nema veze, ja san ga ucinija prosli misec i ovde di ja i ti idemo je vise nego dobar. A vridi taman onolio koliko je Frane reka

Pozdrav svima ,mo?žda san pa s marsa , al ako mi se more pomoć odgovorit na par pitanja bija bi zahvalan. Po??to sam kuvar vidin da i nema neke nade, ali ja ??aljem C/V na sve strane i hvala opet na korisnim informacijama. Po??to sam 8 godina proveja na dugoj plovidbi i jo?? 5 godina na on shore bu??otinama ko kuvar , bili bi me to pomoglo za offshore ...Brodospas.. bilo ??to? Triba čekati to znam , ali u te??koj san banani...da mi lak??e prođe vrime....hvala svima unaprid

Trazim posao na offshore ili na yahtama

Pozdrav svima
Trazim posao za 1st engineer ili 2nd engineer na offshore ili yahtama. Imam iskustva 9 godina na trgovackim brodovima(kontejnerima,balku, frigo) i 7 godina u cruiser industriji.
Ako imate koju ponudi ili adresu molim da mi javite ili posaljete.
Zahvaljujem:)

Bas vam hvala na vasim odgovorima.Svaka cast.Pari da sam blesav pa nisam prije pokusa u search i traziti.Pa da sam nasa nebi ni pitao.Covjek u nevolji i problemima kao i mnogi jos drugi a vi se tako ponasate.
Zahvaljujem

Bas vam hvala na vasim odgovorima.Svaka cast.Pari da sam blesav pa nisam prije pokusa u search i traziti.Pa da sam nasa nebi ni pitao.Covjek u nevolji i problemima kao i mnogi jos drugi a vi se tako ponasate.
Zahvaljujem

Hej prika..bez nervoze. Nisi jedini u gabuli,ima nas ko u priči. Za početak postavi novi "thread" sa kratkim opisom.Sigurno će ti netko provat pomoć.:)

LJudi molim pomoć tu sam novi moze li mi netko savjetovat kako upast na offshore brod ili platformu kao konobar ili kuhinja . Puno vam hvala

humbershipservices

humbershipservices

jel ima ko iskustva sa ovom agencijom? molija bi da ako ima neko nek napise generalno kakvi su da li su korektni ili neki muljatori sve u svemu opce iskustvo s njima??

hvala unaprid:uzdravlje

Ne znam za koje firme radi Humber ali sve ponude za posao koje sam dobio od njih zadnjih nekoliko godina bile su ispod prosjeka.

pozdrav

pozdrav

kakve su mi ??anse za posao na brodu ili platformi sa srednjom strojarskom
(industrijski mehaničar)

Pozdrav ekipo!

Radio sam za saipem 6 mj kao electronic engineer i iz vedra neba mi odkazali ugovor. Sad sam na čudu jer nemam pojma kome da se obratim poslao sam par molbi a svi ka?žu da nemam dovoljno iskustva.
Molim va?? savijet i mi??ljenje kojoj agenciji da se javim.
:udriglavom

@manji
Boga mi gazda ti se ne zajebaje.Ovo je izjavija rano ujutro tako da mislim da nije bilo uticaja maligana,a izjava je teska izmedju 25 i 40 miljardi dolara
http://www.bloomberg.com/news/2010-...says-he-may-bid-for-owner-of-bp-gulf-rig.html
daj ga u bozju mater ingordastu. evo san jucer bija na brodu, prodajemo ga svabama za 10 dana. star dva miseca, zaradit ce na njemu 60 miljuni, sta zbog prodaje sta zbog recarteringa u narednih 5 godina. e, pa koji mu je gust vise??? ja se ne bi ni iz postelje diza bez viljuskara!!!

We have urgent requirement for DSV experienced 2nd Engineer to join one of our managed vessels into regular position 4wks on/off starting on/around 20th September, North Sea UK sector mainly.

If you are available for work, have DSV experience and unlimited 2nd Engineers licence, please send up dated CV to me ASAP

Thanks/kind regards
Jaki

www.angloeasterngroup.com

evo mi doslo,pa ko oce neka se javi,to je sve sta znan

Evo ekipa ako ima ko zainteresiran neka se javi.

We are currently looking for candidates for the below positions onboard one of our clients MPSVs:

1) Chief Engineer â?? 20 September â?? 6 weeks

2) 2nd Engineer â??28 September â?? 6 weeks

We are also urgently looking for a 2nd Engineer to join one of our DSV vessels. DSV experience is essential and would need to be available immediately.

If you are interested in any of the above positions, please send through your CV and advise your availability stating the position you are interested in.

Thanks and Kind Regards

Angela Peacock

Personnel Officer (Offshore)

APeacock@angloeasterngroup.com

We have urgent requirement for DSV experienced 2nd Engineer to join one of our managed vessels into regular position 4wks on/off starting on/around 20th September, North Sea UK sector mainly.

If you are available for work, have DSV experience and unlimited 2nd Engineers licence, please send up dated CV to me ASAP

Thanks/kind regards

Jaki

www.angloeasterngroup.com

Back