Offshore Industry

A di si ljudino.Nadam se da se ne ljutis jer u tome nema nikakve moje primisli da te zafrkajem.

aha,pripa si se,nebi se ja sa casperon tako zajebava,gotovo ti je sa engleskin za ovu godinu moj kotlicu,kad casper projde,vilica ne pruza pravi naglasak,ali pokrenicu peticiju da te postedi

Ma najbitnije je da mi ruke ne polomi jer mi tribaju za pisanje a sa vilicom bi se provuka od usmenog.

e zmaju,pogledaj malo okolo,jesi se sredija doma

A evo taman se ustelavan, a vidis da ste mi vi prvi kojima san se javija, toliko o tom koliko mi znacite.

A di si ljudino.Nadam se da se ne ljutis jer u tome nema nikakve moje primisli da te zafrkajem.

Ni na kraj pameti, reka san Offshoreu, moracete se opet onako obuci kad prelazite ekvator, koje ste vi face :D

aha,pripa si se,nebi se ja sa casperon tako zajebava,gotovo ti je sa engleskin za ovu godinu moj kotlicu,kad casper projde,vilica ne pruza pravi naglasak,ali pokrenicu peticiju da te postedi

Kod mene postoji pravilo da se rodbina ne dira, a vi ste mi sad rodbina, svi iz UPH. ha ha ha :uzdravlje kas doma, javili mi da moran na DP advanced brzo.

ma bizi,izgleda da cu morat od ovih misec godisnjega izgubit sedmicu na to sranje,a u to je ukljucen i huet,iden ca vecerat,pa na koju pivu,ne puno jer mi sutra dolazi neka glava iz norveske pa da ne bi bilo ajme meni i njemu,vidimo se posli

ma bizi,izgleda da cu morat od ovih misec godisnjega izgubit sedmicu na to sranje,a u to je ukljucen i huet,iden ca vecerat,pa na koju pivu,ne puno jer mi sutra dolazi neka glava iz norveske pa da ne bi bilo ajme meni i njemu,vidimo se posli

Ajde ajde,
iden i ja ca, mene ceka Casper :p

Kotlar pocele su nam slike kolat po internetu jebate. Je'l ti cujes Caspera sta prica?

je,jedino ih ja jos nisan vidija,svi bruje da ste ludilo,aj ubrzaj postupak i posalji mi koju odi,da se i ja divin

evala

evala

Dobri dan

dali mozda netko zna koja je sema danas na brodospasa......koje su place za mazaca ili mornara, timunjera itd.......hvala:)

Ja znan za agenciju Pasat koju drzi Stevo koji je prije radia u Sibenskoj. Znan par ljudi koji ga nevole i par koji kazu sve najbolje njemu. Inace iz prica znan da ima brode koji nisu bas u najboljoj formi i da su place nako osrednje. Ali ako i svaki agent mislim dai on iam dobrih stvari koje moze ponuditi ispod stola. :D

da moze ti nac dobar brod,ako visis kod njega u kancelariji,i nosis mu vina,ulja,prsuta,ribe.ja radim za njih i da znas kako nas kradu

da moze ti nac dobar brod,ako visis kod njega u kancelariji,i nosis mu vina,ulja,prsuta,ribe.ja radim za njih i da znas kako nas kradu

Ovo bas i nisan razumija. kako vas to kradu. Nije valjda da vas tira da mu nosite prsute ili da mu dajete novce. Nisan sa njin ima iskustva jer je kasnija na dogovor deset minuti i ja san se skupija i ostavija mu poruku da nemamo sta pricat ako je tako neozbiljan. Ovo da kradu prvi put cujen pa daj prosvitli nas da se drugi ne zahebu ic u njega. Ali sve ne ide priko Sealiona?

Dobar je Stevo Knežić iz Pasata, samo se s njim triba naći na istoj valnoj dužini. Čovik ima stila, govori u glavu, jedino nekad zna biti malo previše humorističan. Oli je bolji Brkić iz ssm-a koji broda ni škole nije vidio, a pravi se da zna materiju.
Knežić jedino kad mu se čovik ne sviđa, onda mu kaže: Govorite li portugalski?
To ti je znak da nema posla za tebe, iako ljudi šta su ukrcani priko njega u Brazilu i Angoli govore sve najbolje o njemu, od uvjeta do plaće..

p.s. svaki agent voli primit nešto ispod stola, a Stevo ti je goluzan na prstace...:uzdravlje

Last edited:
bežmek;50232 said:
p.s. svaki agent voli primit nešto ispod stola, a Stevo ti je goluzan na prstace...:uzdravlje

Kolega bezmek,
Bez uvrede molim, ali po vasim postovima izgleda da vi poznate sve manire nasih agenata, tvrdnje koje vi postate tu na forumu, po vas bi mogle biti u smislu dvosjeklog maca.
Recimo, ja sam glup, pa odmah pomislim, da ste i vi u mojoj kategoriji, jer izgleda da na brod jedino mozete doci ako platite, tako je i meni, dok recimo, Frenki, Kokolo, Offshore1975, Turist, Maninjorgo, Dalmos, i ostali, ne placaju, vec agenti njih traze i njima placaju.
Vi ste izgleda ko ja, ako nece Brdo Martinu, oce Martin brdu.:uzdravlje

Back