G
Guest
Guest
xxxxxx
posrednici ili takozvani head hunteri (faststream, shippingjobs,etc)imaju svoje webove. na ovom forumu je pravilo da uvjeti moraju biti prikazani . zar je problem napisati.. placa od .... do... , ovisno o iskustvu. i vuk sit i koza ziva! pravila postoje da bi se postovala.
da nesto dodam za head huntere, oni tra?že tebe a ne ti njih i u tome je razlika. bar je tako vani. jednostavno te prate kako radis, koji su ti rezultati, imas li background koji odgovara poslodavcu za kojeg rade i onda slijedi ponuda.
to nema veze sa agencijama za ukrcaj
da nesto dodam za head huntere, oni tra?že tebe a ne ti njih i u tome je razlika...
vidija sam na americkom forumu, da dosta njiovih pomoraca ide priko tih head huntera, i da im placaju fee. A kako sam shvatija - pomorci njima salju cv, kontaktiraju ih itd...
To mi se cini i logicno, jerbo ne znan ni san kako bi oni mogli pratit moj rad bez da im se javim.
Jedina mi sad ideja pada na pamet stavit neki CV na linkedin, ili kakvi portal ka ca je maritime connector, ali ja od tog nekako zaziren.
Vise volin direktno i malo "confidential", premda imam sumnje o tajnosti podataka u nasih agencija.
Jeli znas mozda kako se ukrcat priko njih?