Odlazak

Dosli letovi za nedilju. Pozdrav svima i nadan se da ce se o prosvjedu pricat sta duze. Zaj mi je sta necu bit tu ali izaslanstvo dolazi. A na brodu je pomorac.net homepage od zadnjeg ugovora! I bice bar do Vele Gospe!:uzdravlje:uzdravlje

Sretan put kolega i ne brini ja cu pazit na Vucka dok se ti ne pristekas na satelit :uzdravlje

Dosli letovi za nedilju. Pozdrav svima i nadan se da ce se o prosvjedu pricat sta duze. Zaj mi je sta necu bit tu ali izaslanstvo dolazi. A na brodu je pomorac.net homepage od zadnjeg ugovora! I bice bar do Vele Gospe!:uzdravlje:uzdravlje

Ajde Turist sritan put i mirno more,jebiga sta bi tebi bilo bolje nego nama,proce i tih par miseci

Evo cijenjeni kolege kucnija je i moj čas. U nedilju idem ća,al mi je najte?že ??ta ostavljam sina na 4 miseca i ??ta neću tu bit kad izbije prvi zubić.:udriglavom
Dosad sam steka ode dosta prijatelja otkad sam se vratija i nadam se da sam bar nekom pomoga sa infom.
Na prosvjedu sritno, bit ću zastupljen od strane ?žene i sina:D

@Turist mirno more
Također i svima koji idu poslin mene ?želin mirno more,da se vrate doma ?živi i zdravi i da firme nađu vijađe ??ta dalje od Somalije:mad:

E spuzvo sritan put pa da di si se prije upisa ovde,nedilja je tek za dva dana,
napisat ces se jos,nes tako lako pobic,ma kad bolje pogledan odlogiraj se ti pa nek te zena zastupa,a ovi tvoj mali mrko gleda na slici,nije ni njemu drago sta cale ide ca.

@walki to ti se ja odjavija malo prije da nebi zaboravija poslin.
Zna?? kakva je strka kad se ukrcaje??, a pogotovo kad ti jave u zadnji tren.
Od sad Spuzvasta preuzima forum:D

sretan put i mirno more....znam kako je kad ostavljas tek rodjenu bebu i zenu...ajd, drz se...

eto da ne otvaran i ja novi trade ovde cu da napisen par rici posto i ja odlazin...

uglavnom firma je grcka (tankeri) evo rjesija san sve papire i iden u ponediljak popode ca...

ruta je juzna amerika- daleki istok...

i eto tija bi zahvalit svima na pomoci (posebno hvala sea_st kojeg san upila s pitanjima :) ) i nadam se da se citamo brzo...

eto jedino mi je za sta necu bit na rivi na prosvjedu al jbg tako se poklopilo...

Zivili !!!

eto da ne otvaran i ja novi trade ovde cu da napisen par rici posto i ja odlazin...

uglavnom firma je grcka (tankeri) evo rjesija san sve papire i iden u ponediljak popode ca...

i eto tija bi zahvalit svima na pomoci (posebno hvala sea_st kojeg san upila s pitanjima :) ) i nadam se da se citamo brzo...

eto jedino mi je za sta necu bit na rivi na prosvjedu al jbg tako se poklopilo...

Zivili !!!

Mirno more i srtino se vrati:uzdravlje

hvala svima na dobrin zeljama cin usipijen ja se javin na forum pa se citamo

pozdrav svima!!!

Eto kolege sretan vam put i Bog vas cuvao i blagoslovio vas put i krvavo zaradjen novac! A tesko se oprostit od obitelji, a i mene to isto ceka, jebi ga sad kad nemoze biti druge! Mora se radit i zaradjivati!

Zivili !!!

ajde, bic...

napokon da i ti krenes...sretno ti bilo i neka te sv nikola cuva...pozzz

Back