Odlazak

kokolo danas sam preda zahtjev da se moji dani prebace na tvoje ime.Tko zeli donirat dane mora ovo ucinit zakljucno sa 20.12. tekuce godine. Nakon toga je vec kasno.

evo ja imam viska dana od putovanja,kurseva i bolovanja.S obzirom da meni ne sluze,a po najnovijem iz kapetanije mogu se prenjeti na trece osobe kome fali neka mi se javi i ja cu podnjeti zahtjev za prijenos dana na njegovo/njeno ime.

meni će falit Frenki.....4 dana ......:udriglavom:udriglavom:udriglavom

ovo mi vise slici kao da je netko kombinirao zalbu na porezno rjesenje i prijedlog za provjeru ustavnosti zakona.Bilo kako bilo zalba ne odgadja naplatu pa znaci da ti kamate od 15 % teku od isteka 15-og dana od zaprimanja rjesenja.

Meni će falit misec dana ako se ne ukrcan do 1.12 a po svemu sudeći i neću kako je krenilo.Plači zemljo pukni stino!!!!!:udriglavom

ako ne proba neče ni znat a ni??ta ga ne ko??ta...
.......propisano je da za postizanje 183 dana pomorac â??mo?že pribrojiti i dane plovidbe iz prethodne godine...........

ako ne proba neče ni znat a ni??ta ga ne ko??ta...
.......propisano je da za postizanje 183 dana pomorac â??mo?že pribrojiti i dane plovidbe iz prethodne godine...........

NEMAM NI? TA ZA PRIBACIT.....ali zahebat ćemo mi njih....najbolje da ću im platit :p:p:p

ja savjetujem neka plati i ide zalbom iz razloga izbjegavanja kamata mada ne vidim neke koristi od toga ali eto.Takodjer postoji pravilnik koji kaze da se kao referentna godina uzima 2008 i da nije moguce prebacit dane iz 2007.Sad da li pravilnik moze imat vecu snagu od zakona cisto sumnjam,ali to je za provjeru ustavnosti.

Sad se pomalo vračamo u doba robne razmjene, domalo ćemo Tomu nosit pršute u kapetaniju kad budemo činili prijavu...

Back