Oceania Cruises

Davno bijše...ali lijepe uspomene ostale su na to razdoblje naseg pomorskog zivota. Pa koji to brodi vise idu u nase porte, a ono je biolo divota...Ploce, Rijeka, Kopar pa pravac Guayaquil:D Javi se kad dodjes doma. Fresko i ja stigo. Pozz.

A slusaj ti kaco....neznam jeli vise koristis onaj broj,mislim.....davno je to bilo kad smo se culi,a vidili smo se,koliko se ja sjecam pred nekih 7 godina,tako da....bilo bi vrijeme. Saljem ti broj na pvt !

Pa mi idemo u Split i Dubrovnik. Ne jos puno puta u ovom mom ugovoru...:rolleyes:

E...ali ne iskrcavate Bonitu :D

Jesi ti jos na brodu ? Ja danas u Njemackoj,sutra Tallin,pa dva dana majcice Rusije, Helsinki,Stocholm i kraj price u Copenhagenu. Za mene je sezona u Balticu zavrsila i slijedecu preuzima Star,mi se selimo ponovo na Alasku,ali mi se cini da se ja selim negdje di ima maaaalo vise sunca :hihi

Od 15tog 11. sam i ja član posade na Marini, ukrcajem se kao Ass Electro-technical officer i bit cu samo 7 dana na brodu kao ispomoć u doku .

Ovo sam čekao već duže vrijeme :D sada će biti 8 mjeseci od kada sam se iskrcao sa broda Atlantske plovidbe isto kao ass električar i prezadovoljan sam :D

Mozemi neko rec nesto o brodu Nautica, kakvi su uvjeti za Engine assistent-a,
jel ima svoju kabinu, i opcenito nesto ako imate za rec Hvala :))

Vidim da te kolege bas i ne obadaju. Na vecim brodovima (Marina, Riviera) si sam u kabini a na manjima mislim da dijelis sa kadetom. Nisam siguran davno je bilo kad sam tamo bija. Za pocetak ces bit ka recimo piskaralo i vodit papirologiju za makinju. Trkni vamo, trkni tamo i tako vrime ide. Bit ces isto na bunkeru goriva, vodit racuna o listi ljudi koji moraju ici na treninge, ponekad prinit koji kufer i skuvat kavu.... Posli ce ti dat da pratis kojeg strojara po makinji a ako si srice kasnije i bit u gvardiji sa njime. Budes li ok opet ce te zvat na koji brod i onda imas sanse za postat terco. Nautica je u najboljem stanju od ovih malih brodova ali i ona polako klizi nagore.
Savjet - trsi se i budi ozbiljan i onda trazi ove vece i novije brodove.

Asst elctrician,otovreno mjesto

Asst elctrician,otovreno mjesto

Kroz nesto sitno, u minutama, otvotit ce se pozicija za asst electriciana na Oceania cruises. Saljite CV Karolini Krupki na KKrupka@prestigecruiseholdings.com . Ja odoh na drugu kompaniju pa ce mjesto uskoro postati otvoreno. Eto nadam se da ce netko od nasih uspjeti...

imas u postovima ranije o placama, to je i tocno...
stanje-dobro,posao se radi,nije veliki presing...puno Hrvata na glavnim pozicijama od kapetana do elektricara...hrana je osrednja,s nedostakom dobrog menia...zabava je- kako kad, ima dosadnih razdoblja pa onda mjesec dana dobri partiji...mirna kompanija...

makina

makina

Dobar dan
Moze li se bit 2 nd engineer bez breveta (prvog makine) i kolika je lova i ugovor
Pozdrav

Dobar dan
Moze li se bit 2 nd engineer bez breveta (prvog makine) i kolika je lova i ugovor
Pozdrav

Može li mi netko ukratko reći dužnosti 3rd ENG. Trebao bih se krajem idućeg tjedna ukrcati na brod MARINA. Gdje je trenutno brod odnosno kuda se naviga, ima li koji Hrvat u makini, neÅ¡ta u kratkim crtama? Zahvaljujem
LIJEPI POZDRAV

3rd eng

3rd eng

A cujes ne znan kako je na manjin kruzerima na vecima ti je 2nd eng.u kontrolnoj a 3rd eng.po makini s mazacen i posal ti ovisi koji si team mos bit zaboilere i vodu ili separatore ili black water...uglavnon sibas po makini vodis brigu o svom detalju koji put sa sekondon u overtime ...a sad ne znan kako je tamo imaju li daily treceg makine ...a koja ti je lova i ugovor ako se smi znat

Pozdrav svima! :)

Da li moze neko nesto da napise o njihovom brodu Regatta, ja idem krajem Avgusta kao trener u Spa, mada nisam dovoljno informisan kako je na tom brodu...Ako bilo ko zna trenutna desavanja tamo, da li su gosti ok, gde jede posada i tome slicno... Imaju neke dobre rute ove godine, samo ne znam da li gosti imaju para :)

Hvala puno :)

2nd eng

2nd eng

Dobri dan
Ima li ko na ovoj firmi da je 2nd eng.
Kolika je placa I ugovor
Unaprijed zahvaljujem

ugovor ti je 3-3,plata kako za koga,gledao sam i 8k i 9,i 7.5... plata je u $.. digli su plate 2,5 posto skoro.. imas i overtime placen.. ovo ti je za makinu..

Back