asistent stroja-dalmos
DRVOSJEČA
Pozdrav ljudi evo procito sam sve postove zanimalo bi me preko koga je najbolje aplicirat za ukrcaj ko strojar na oceaniu.
Koji strojar i dali imas iskustvo kao strojar na Cruiserima?
Pozdrav ljudi evo procito sam sve postove zanimalo bi me preko koga je najbolje aplicirat za ukrcaj ko strojar na oceaniu.
Koji strojar i dali imas iskustvo kao strojar na Cruiserima?
Imam zanima me ko sekondo koji su uvjeti i placa i preko koga aplicirat.poz![]()
Nova vijest ..
Oceanija prodaje neke brodove i ljudi cu ostat bez posla !?
ima li itko vise saznanja o tomen sto ?
Naravno, čista matematika. Kad neki brod ode (jedan), odu i radna mjesta samo sada izlazi duplo veci brod pa ne da ce izgubit radna mjesta vec tribaju dodatni ljudi. Za tvoju informaciju odlazi Insignia , najstariji brod, a dolazi prinova Riviera.
-No frks no panics- a i buÅ¡ta će se povećat.

bas ti hvala na informaciji
bitno je da ce biti poslaa
pa mozda i netko ubode posal na crus.
26 ili 28.5 je intervju u SSM za princes crusis!
a znam da im fali na Oceaniji 2/E![]()
Pozdrav jeli istina da su na princesa prominili ugovore na 3-3,i dali ima ko adresu kakvu za njihove brodove da se posalje koji CV,jer trenutno nisam u lipoj nasoj...
Pozdrav ljudi!!! Imamo li mi šanse niža posada(carpenter)za ukrcaj na Oceania Cruises ?
Hvala
Prijeneki dan sam pricao s prijateljom koji je na Princessa vec godinama i kaze da nije istina. Ugovori su original 4on 2 off a ali se dade dogovorit na recimo 3on 1,5 off. Isto tako su govorii kad sam ja bia jos tamo da ce ugovori ici kao na ''boljim'' firmama tipa NCL,RCCL,Star cruises ali od toga nista. Daj boze da se promini ali cisto sumljam jer mislim da Princess ima drugu logiku poslovanja
LP
Na Princess-a nisu presli na 3 on 3 off, ali jesu onima koji su presli na Cunard i P&O, a vecina preostalih nasih ljudi je tamo...
Zaboravio si da je Grcko vrijeme uru naprijed.
Dok sam ja sef uvjek ce bit mitinga u jednu uru...

E....davno je to bilo kad sam bio u Grckoj iskrcavat banane.... pomalo sam i zaboravio na kojoj su uri....
Pa koji to brodi vise idu u nase porte