• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Obnova breveta

Dal netko zna, ako je netko nakon srednje izvadio matrikulu i brevete. Ne išao plovit nego studirat. Breveti traju još godinu i pol. Dali ih se može obnovit s drugim potvrdnicama za izdavanje breveta dobivenih od fakulteta.

Obnova breveta

Istice mi pet osnovnih breveta (basic training,fire fighting,medical first aid, medical care i rescue boat proficiency).Zanima me koji se breveti tribaju opet polagat,a koje ce mi izdat bez polaganja i procedura.Dolazim s broda za 10ak dana, a sljedeci ukrcaj 15.01.Nadam se da cu uspit sve rijesit do tada.Zovem LK Split na tri broja,ali naravno niko se ne javlja.Ako je neko nedavno obnavlja neka napise par rici i svako koliko su ispiti.Hvala

Jucer sam u Rijeci radio refreshment za BT, FF i RBP, svaki ispi tje oko 200 i nesto kuna + za svaki 70 kn biljega, jedna slika za sve. Izvuces jedan broj sa 3 pitanja i to je to, uglavnom sve ti je to poznato iz prakse pa nije neka tlaka. Za prvu pomoc ti je samo 70 kn biljega i 20 kuna necega...to ne polazes nego dobijes novi brevet.

Jucer sam u Rijeci radio refreshment za BT, FF i RBP, svaki ispi tje oko 200 i nesto kuna + za svaki 70 kn biljega, jedna slika za sve. Izvuces jedan broj sa 3 pitanja i to je to, uglavnom sve ti je to poznato iz prakse pa nije neka tlaka. Za prvu pomoc ti je samo 70 kn biljega i 20 kuna necega...to ne polazes nego dobijes novi brevet.
Fala na info.[emoji482] [emoji482]

D21‐22‐23; D24‐25; D26 Putnički brodovi*‐*časnici

D21‐22‐23; D24‐25; D26 Putnički brodovi*‐*časnici

Da li bi bio netko dobar da mi proslijedi pitanja za polaganje ispita - Mjere sigurnosti na putničkom brodu ‐ časnici,poÅ¡to mi je isti istekao, a polagao sam ga prije cca 13 godina:udriglavom

Ja san danas produzija taj i ro-ro na racun navigacije na kruzeru iz 2010/2011.....znaci unutar 5 godina.....a pitanja otidji u diversa sigurno imaju kakvu skriptu

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ja san danas produzija taj i ro-ro na racun navigacije na kruzeru iz 2010/2011.....znaci unutar 5 godina.....a pitanja otidji u diversa sigurno imaju kakvu skriptu

Problem je sta sam ja iz Rijeke a Diverso u Splitu:D

Danas sam bio na kapetaniji u Rijeci i rekli su mi da moram radit refreshment jer imam samo jedan ugovor na putničkom (cca 4 mjeseci) u pet godina a treba imat 12 mjeseci.

Pa ajde u bilokoje uciliste u rijeci i nadji skriptu ili kopaj po netu pa downloadaj u pdf-u

Trazio sam po netu pa nema, nista morat cu se zaletit do faxa, mislio sam da ima netko skenirana pitanja

Pozdrav ekipa...Samo jedno pitanje...Koliko se sada cekaju novi breveti nakon sta se predaju za refreshment u Splitskoj kapetaniji...jesu li ubrzali proces...(neki kazu da se ceka samo 7 dana , sta je van pameti da su tako brzi..bilo bi dobro hehe)

Pozdrav,
Znam da ima skriptu (jednu knjigu od 80-ak stranica??) kupiti na pomorskom faxu u Rijeci i sa njim daju i listu pitanja. mislim da sam to prije neku godinu platio 80kn.
Sada fax vjerovatno ne radi pa je i skriptarnica zatvorena.

Back