alkaid
New member
doslo vrime za minjat, jesu jos uvik 2 slike po brevetu i sve ostalo ka sta je kokolo napisa?
i koja papirusina triba za izvadit novu matrikulu?
Za matrikulu 2 slike,70 kn taxe.20 kn za zahtjev i lječnički ne stariji od 6 miseci
doslo vrime za minjat, jesu jos uvik 2 slike po brevetu i sve ostalo ka sta je kokolo napisa?
i koja papirusina triba za izvadit novu matrikulu?
Za matrikulu 2 slike,70 kn taxe.20 kn za zahtjev i lječnički ne stariji od 6 miseci
Ako ti je BMI veci od prijasnjeg(a je)onda 4 slike,2 stare i 2 frisko uslikane.
Za matrikulu ne tribaju tax.marke,ja se isto zajeba,nisan pita.
Jos mi se vuku po takujinu,nisan ih nikome uspija uvalit.
Pozdrav.Je li izdavanje novog breveta automatski ponistava stari ili on i dalje traje do datuma isticanja.iskrsla je neka situacija di bi triba ic na brod u petak,a obnavljanje adv.oil. je u procesu i nece bit gotovo do tada. stari mi istice 15.10.
Kako san nesto nacua basic brevete ce tribat opet slusat a onda vjerojatno znaci i polagat.
E sad koji su basic.iskreno neman pojma
A virujen i ONI isto
Pozdrav,
Hvala na informacijama znači to prijaviti na kapetaniji I onda ispit. Je li zna tko kakva su pianja na tom refreshmentu I da li kapetanije to organiziraju stalno. Zanima me jer svi mi breveti ističu u isto vrijeme odnosno izdali su mi sve brevete na isti datum zato pitam. Uglavnom kažete da se nemora sluÅ¡ati predavanja.
Thanks
evo ja iden obnovit brodicu idući tjedan, pa ti mogu ostavit ovdi Å¡ta je bilo. al mislin da ne bi tribali puno cijepit....
mislin da su ti basic temeljna sigurnost, firefighting, prva pomoć i brodica. i ne moraÅ¡ ih sluÅ¡at nego samo polagat (refreshment), to jest prijavit obnovu svjedodžbe u kapetaniji, 70 kuna taksenih, 220 kuna na poÅ¡tu, kopija osobne i breveta kojeg obnavljaÅ¡, jedna slija i naoružat se strpljenjem dok čekaÅ¡ u filu. i to je to. imaÅ¡ , mislin za svaki ispit već raspored u kapetaniji.
Prvu pomoc obnavljas na osnovu navigacije , nema obnovnog ispita. Za ostale navedene brevete stoji sve sta si napisa.
Predas sve potrebno i Zlatko te nazove par dana prije obnovnog ispita di i u koju uru tribas doc. Na ispitima ne dave , obicno pitaju di navigas , koliko dugo i to je to.