• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Obnova breveta

doslo vrime za minjat, jesu jos uvik 2 slike po brevetu i sve ostalo ka sta je kokolo napisa?

i koja papirusina triba za izvadit novu matrikulu?

Za matrikulu 2 slike,70 kn taxe.20 kn za zahtjev i lječnički ne stariji od 6 miseci

Ako ti je BMI veci od prijasnjeg(a je)onda 4 slike,2 stare i 2 frisko uslikane.

Za matrikulu 2 slike,70 kn taxe.20 kn za zahtjev i lječnički ne stariji od 6 miseci

Za matrikulu ne tribaju tax.marke,ja se isto zajeba,nisan pita.
Jos mi se vuku po takujinu,nisan ih nikome uspija uvalit.

Last edited:
Ako ti je BMI veci od prijasnjeg(a je)onda 4 slike,2 stare i 2 frisko uslikane.

Za matrikulu ne tribaju tax.marke,ja se isto zajeba,nisan pita.
Jos mi se vuku po takujinu,nisan ih nikome uspija uvalit.

To su mi rekli u Kapetaniji,znači zaheb

ja kupija 14 x 70,13 breveta+matrikula,donija sve,a oni rekli da nisan triba kupovat za matrikulu.
Neka stoje,tribat ce mi za sljedecu tuzbu.
Nisan na gubitku jer san sve uredno naplatija od firme,cak i trosak za novo izdanje voditelja camca sam uvalija,hehe.

Pozdrav.Je li izdavanje novog breveta automatski ponistava stari ili on i dalje traje do datuma isticanja.iskrsla je neka situacija di bi triba ic na brod u petak,a obnavljanje adv.oil. je u procesu i nece bit gotovo do tada. stari mi istice 15.10.

Pozdrav.Je li izdavanje novog breveta automatski ponistava stari ili on i dalje traje do datuma isticanja.iskrsla je neka situacija di bi triba ic na brod u petak,a obnavljanje adv.oil. je u procesu i nece bit gotovo do tada. stari mi istice 15.10.

Stari ti vridi dok novi osobno ne podignes u Kapetaniji. U tvom slucaju najkasnije do 15.10. Nemam pojma koliko ti traje ugovor, ali cini mi se da ti 15.10 nece doteci sto bi znacilo ili cekaj novi ili se ukrcaj i moli Boga da ti nitko ne trazi taj brevet posli 15.10.(port state, vetting...). Postoji jos jedna solucija(iskusana na vlastitom primjeru), ali nije bas po pravilima.:)
Lipo se ukrcaj na brod, a u medjuvrimenu kad ti brevet bude gotov nek ti pojde stari, brat ili frend i lipo ga umisto tebe potpise i podigne. Poslije ga posalju priko jedne od kurirskih sluzbi u tvoju firmu, a firma proslijedi tebi na brod.
Eto to je sve sto ja znam, ako ima neko bolju ideju nek slobodno puca.

I jos samo da nadodam, ma koliko odbojni bili u LK Zadar stvarno maksimalno izlaze u susret sto se tice obnove breveta. Meni je hitno tribalo 2 breveta(COC & GMDSS) i napravili su mi ih za 2 dana.

Last edited:
Ma moze se tako ko sta je napisao marinero,ja sam frendu podizao brevet(cak sam ga ja za njega dao i napravit),poslao ga na agenta i dosao mu na brod za tjedan dana...barem u rijeci je tako bilo i jest da je bilo prije 5 godina....a kako je sada neznam!!! :uzdravlje

Obnova breveta 5 godina

Obnova breveta 5 godina

Pozdrav,

Zanima me je li itko već obnavljao ove brevete Å¡to su bili prije unlimited a sada su izdani na rok od 5 godina. Zanima me jer mi istijeću slijedeće godine svi ovi DG, Medical care, First Aid, Rescue boat, Fast rescue, Basic safety training . Å to treba za obnoviti je li treba opet ići na tečajeve ili se to može dobiti u kapetaniji samo ispit.Jeli zajebavaju sa tim pitanjima.Svaki info dobro doÅ¡o.

Hvala unaprijed

Kako san nesto nacua basic brevete ce tribat opet slusat a onda vjerojatno znaci i polagat.
E sad koji su basic.iskreno neman pojma
A virujen i ONI isto

Kako san nesto nacua basic brevete ce tribat opet slusat a onda vjerojatno znaci i polagat.
E sad koji su basic.iskreno neman pojma
A virujen i ONI isto

mislin da su ti basic temeljna sigurnost, firefighting, prva pomoć i brodica. i ne moraÅ¡ ih sluÅ¡at nego samo polagat (refreshment), to jest prijavit obnovu svjedodžbe u kapetaniji, 70 kuna taksenih, 220 kuna na poÅ¡tu, kopija osobne i breveta kojeg obnavljaÅ¡, jedna slija i naoružat se strpljenjem dok čekaÅ¡ u filu. i to je to. imaÅ¡ , mislin za svaki ispit već raspored u kapetaniji.

Pozdrav,

Hvala na informacijama znači to prijaviti na kapetaniji I onda ispit. Je li zna tko kakva su pianja na tom refreshmentu I da li kapetanije to organiziraju stalno. Zanima me jer svi mi breveti ističu u isto vrijeme odnosno izdali su mi sve brevete na isti datum zato pitam. Uglavnom kažete da se nemora sluÅ¡ati predavanja.

Thanks

Pozdrav,

Hvala na informacijama znači to prijaviti na kapetaniji I onda ispit. Je li zna tko kakva su pianja na tom refreshmentu I da li kapetanije to organiziraju stalno. Zanima me jer svi mi breveti ističu u isto vrijeme odnosno izdali su mi sve brevete na isti datum zato pitam. Uglavnom kažete da se nemora sluÅ¡ati predavanja.

Thanks

evo ja iden obnovit brodicu idući tjedan, pa ti mogu ostavit ovdi Å¡ta je bilo. al mislin da ne bi tribali puno cijepit....

mislin da su ti basic temeljna sigurnost, firefighting, prva pomoć i brodica. i ne moraÅ¡ ih sluÅ¡at nego samo polagat (refreshment), to jest prijavit obnovu svjedodžbe u kapetaniji, 70 kuna taksenih, 220 kuna na poÅ¡tu, kopija osobne i breveta kojeg obnavljaÅ¡, jedna slija i naoružat se strpljenjem dok čekaÅ¡ u filu. i to je to. imaÅ¡ , mislin za svaki ispit već raspored u kapetaniji.

Prvu pomoc obnavljas na osnovu navigacije , nema obnovnog ispita. Za ostale navedene brevete stoji sve sta si napisa.
Predas sve potrebno i Zlatko te nazove par dana prije obnovnog ispita di i u koju uru tribas doc. Na ispitima ne dave , obicno pitaju di navigas , koliko dugo i to je to.

Prvu pomoc obnavljas na osnovu navigacije , nema obnovnog ispita. Za ostale navedene brevete stoji sve sta si napisa.
Predas sve potrebno i Zlatko te nazove par dana prije obnovnog ispita di i u koju uru tribas doc. Na ispitima ne dave , obicno pitaju di navigas , koliko dugo i to je to.

ma reka mi je oni u kapetaniji da se 4 ispita moraju refreÅ¡irat. zapantija san za firefighting, temeljnu sigurnost, brodicu. a onda je joÅ¡ jedan preosta, mislija san da je prva pomoć...

Back