O nasim pomorcima

Nemoj nam jos otjerat Narancu :D Pusti zerp,i vak i nak smo ga "popusili".

@Orange: ovo je cisto malo zajebancije na forumu ;)

Ja prvi nisan clan sindikata a virujen i vecina nas. Nije me ni bilo briga sta se desava u drzavi. E a sad bi tija da se i moj glas cuje jer je u pitanju i moja sudbina. Pitanje je kako?

ja san bio clan pa san se ispisa brate traze 200 $ godisnje za ladit jaja i setat se okolo a za nas nista ne cine. Kad se nesto dogodi po svitu ionako ce to itf pomoc ako je brod i kompanija pod ugovorom

Hmmm, sindikat pomoraca....

Hmmm, sindikat pomoraca....

Moram reagirat na ovu temu (mozda necu biti objektivan, ali...) o kojem to sindikatu pomoraca u hrvatskoj mi govorimo!?
Reci cu samo jedno Capt. LAPTALO jos uvijek je u zatvoru. Pomaze li mu koji sindikat ili ??to mu je to nas sindikat pomoraca pomogao (osim svoje reklame):mad:
Capt. Laptalo je jos uvijek u zatvoru, a svu mogucu pravnu i financijsku pomoc ima od svoje kompanije...jeli tko spomenuo tu nas sindikat!?
Da bi se privukli clanovi (moje misljenje... ) vjerovatno bi se taj isti sindikat trebao pokazati u pojedinim slucajevima da ima zelje, volje a i mogucnosti rijesavanja pojedinih slucajeva...ili je ipak sve u $$$$.:mad:

Mo?žda jednog dana....

objavili su na stranici da se po??elje mejl adminu sa zeljenim korisničkim imenom i lozonkom, ali ja evo čekam već 4 dana ... ni??ta ... :o

Sta ti ode nije dobro kad oces ici tamo na onaj forum? Neka oni vide da mi ne zelimo tamo. :uzdravlje

Back