O nasim pomorcima

koji je to covik moze ime na pm

Ime necemo javno jer ja se spustati na njegove grane necu. Za mene je on debil i kreten i svi koji su bili s njim u kontaktu imaju jako lose misljenje o njemu. On sebe ode pripoznaje ako cita i zna sta njegovi bivsi kolege misle o njemu. U mom slucaju je i zna moje misljenje zato se nismo nikad ni slagali. A oni koji su mu lizali guzicu su sad tihi kao da nemogu govoriti. Ma ljudi svak ima svoje misljenje o nasim ljudima i svoja iskustva a ja vam svima zelin da svoje misljenje i zadrzite jer netriba radi nikoga drugog minjati misljenje.

Pozdrav i ugodno litovanje :D

Ljudi skuzajte, ali moran komentirat onu nasu staru, da je najbolje kad na brodu nema vise od 2 hrvata..ja se osobno borin protiv toga jer u najmanju ruku parimo ka neki sjebani cigani..to sta je vecina nas bila nazalost u prilici da osjeti kako mu "njegov" covik koci karijeru..jebiga jadnih i usranih ljudi ima svugdi. Osobno nikad se nisan boja da ce mi neko "uzet" misto, to je tako jedna jadna perspektiva gledanja, i koliki papak moras bit da o tome uopce razmisljas? Ako je neko sposoban ili ima skolu stic ce te i bog, drzi se svog posla i budi fer i korektan pa ti niko nece ugrozit misto..a nasi ljudi sta kad dode mladi kadar, pa ih jebu uzduz i popriko pa drze na mistu terca do besvjesti ..izivljavanja.. neko je gori napisa pametnu da je dosta njih najebalo i je.. ma opet me vuce da ogorceni post dajen ali cuse ferma ovdi. Ljudi nadan se da bar na forumu ovdi su normalna, ekipa, a nebitno sa kin radis i jeli "nas" budi covik prvo pa onda hrvat...ja cu i prema cigi bit korektan i ne jebe me to previse oce me ko stic, iman posa, znan ga radit i jebe mi se oce mi danas terco sutra doc za kapa..

Slazem se u potpunosti sa tobom i svemu sta si napisao.Iskreno...i ja bi bio najsretniji kad bi bio na brodu samo sa nasima ali kad bi to funkcioniralo kako treba,bez nekog podjebavanja i mrznje.Najcesci je problem to sa mladjim kadrom kad trebaju napred,jer se sad taj netko tko ti je iznad glave sjetio 'kako je to nekad bilo' jer se prije teze avancavalo i tako to.E pa ljudi moji vreemena su se promijenila,sve vise ljudi je potrebno u pomorstvu i to je cinjenica.
Istog sam misljena to sta si napisao u vezi posla,nemas se sta brinuti ako svoj posao znas i radis ga savjesno, i smatram da spadam u tu kategoriju ALI....ja konkretno imam jedan drugi problem koji je jako cest u zadnje vrijeme na NCL-u kad dodje vrijeme avancavanja jer tu stalno rade neke veze i vezice a mislim da najcesce jebu nas mladju generaciju,kao sto sam ja i konkretno dalmos,mi smo decki od 30 godina i gledaju te kao mulca,bez obzira sto i on i ja radimo posao jako dobro i to se vidi po tome sto imaju veliko povjerenje u nas,ali ocito je netko tog misljenja da nam je mozda malo rano za avancamenat,a to me jaaaako ljuti.Jutros sam dobio ponudu od jedne Norveske firme,offshore,i trebao sam ici na brod za 6 dana,to nisam prihvatio pa sad trazimo alternativu,neki drugi termin,radi se 1 mjesec on i 1 mjesec off,placa mi je ista kao na NCL-u samo je permanent a to znaci da mi u biti placa duplo veca,e pa za to se isplati otici.Jos cekam reply ali mislim da ce to biti to.Meni su sa broda poslali pred deset dana mail da jesam li spreman za avancamenat,odgovorio sam da jesam i dalje niko nista ne govori,e pa dok oni cekaju ja necu cekati nego trazim dalje,pa neka im dodje netko malo stariji za prvoga,vjerovatno ce imati vise povjerenja u njega.....

2 High Voltage:

Stari svo troje smo iste generacije i znan o cemu pricas, samo eto meni srica u nesrici sta neman fax pa se iskreno ne brinen vise o avancavanju..ja san svoj maximum postiga, sada otuc jos jedno 7 godina lipo ustedit/orocit i bog sam sebe stavit u penziju..

A tebi sritno na novoj kompaniji, zelin ti sta manje nerviranja i sta normalniji tempo posla.

Zivili vi meni

High Voltage

High Voltage

Prika moj ako ti je ta ponuda upala nemas sta cekat. stari moj svi mi navigajemo zbog love a i ja san u cekanju. odgodija san dolazak na brod sad kad san triba ici. Ma odbija san i jahtu Aj nazovi me jer neman tvoj broj izgubija san telefon i sve brojeve pa da se nacakulamo malo

pozdrav

2 dalmos : aj svragon,i ja san tvoj negdje posijao....posalji mi ti svoj na pvt mail.

Evo danas opet druga ponuda,nije da me jaaaako impresioniralo jer se radi o Crystal Cruise-u ali sad cekam reply jer sam pitao uvjete ugovora,ono sta znam da je 1:1 ali me lova interesira.

Usput,danas sam se obratio mailom na brod,da vidim ima li ikakvih vijesti,i probajte pogodit koji je odgovor........Pa nema odgovora,naravno.

Ja uvijek kazem onu jednu poslovicu: Neka,neka....imat' ce i moja krava mlijeka.........

2 Laganini....a nemam ga ni ja,ali mi u mojoj struci takorekuc ni ne treba,dakako da bi bilo pozeljno imat fax ali......ma neznam,vjerujem da ce mi mnogi zamjerit ali ja moram rec,jer to znam,da je za moju situaciju kriva samo jedna stvar a to je putovnica.Da sam samo neke druge nacije,bilo bi mi puno lakse,ovako kad sam hrvat,to mi je malo zajebano....zna dalmos zasto,he,he....

Na Crystala s ene isplati ici jer je lova manja nego nama. Ugovor je 1-1 ali je zivot na brodu teski rusvaj. Bija san u Enleskoj na tecaju s 3 tipa s Crystala pa znan dobro kako je. Inace sve drugo ook. Javim ti broj na PM. Ja jos cekan odgovor od NCL-a sta cemo ?

2 Laganini....a nemam ga ni ja,ali mi u mojoj struci takorekuc ni ne treba,dakako da bi bilo pozeljno imat fax ali......ma neznam,vjerujem da ce mi mnogi zamjerit ali ja moram rec,jer to znam,da je za moju situaciju kriva samo jedna stvar a to je putovnica.Da sam samo neke druge nacije,bilo bi mi puno lakse,ovako kad sam hrvat,to mi je malo zajebano....zna dalmos zasto,he,he....

a jeben mu misa sad cemo vidit oce li kod nas doc kakve promjena ako/kad udemo u EU.. mislin debilana da covik nakon 11 godina naviganja po svemu i svacemu nemoze naprid..ko da smo svi mogli ic na fax posli skole..

nije samo to kod nas hrvata da smo govna jedni prema drugima.plovio sam sa desetak nacionalnosti do sada,lojalni jedni drugima su samo poljaci i filipinci.sve ostale nacije imaju isti sindrom kao i mi.

nije samo to kod nas hrvata da smo govna jedni prema drugima.plovio sam sa desetak nacionalnosti do sada,lojalni jedni drugima su samo poljaci i filipinci.sve ostale nacije imaju isti sindrom kao i mi.

Prije svega,dobrodo??ao na na?? forum i nadamo se lijepome dru?ženju a prije svega tu se trudimo da odr?žimo lijepo pona??anje inače admin grune ?žuti karton pa se mo?žemo mislit'.
Lagao bi kad se nebi slo?žio sa tobom,ima i kod njih iznimaka ali se u principu dr?že zajedno,a mi drugi smo eto takvi kakvi jesmo i tu pomoći nema.:uzdravlje

hvala na dobrodo??lici :)

no,pa pripazit ću na pona??anje,ipak sam sad doma na godi??njemu pa mi je fitilj malo du?ži :p

dalo bi se nadugo i na??iroko pisat za??to su ljudi kakvi jesu po tim brodusinama jebi ga,nije lako na lamarinu ostat zdrav,svi smo mi ponekad popizdili u na??im karijerama...

:uzdravlje

hvala na dobrodo??lici :)

no,pa pripazit ću na pona??anje,ipak sam sad doma na godi??njemu pa mi je fitilj malo du?ži :p

dalo bi se nadugo i na??iroko pisat za??to su ljudi kakvi jesu po tim brodusinama jebi ga,nije lako na lamarinu ostat zdrav,svi smo mi ponekad popizdili u na??im karijerama...

:uzdravlje

Kako reka High dobro ti nama dosao ali pripazi na fitilj da nebi brzo izgoria :D a Poljaci i Filipi su isi i tu si u pravu

najgora iskustva sa grcima te talijanima.potom englezima.nismo mi baš tako veliko smeće.kad te netko zajebava ili zajebe nikad nije problem nać ga kad dođeš doma i razbit mu njušku antipatičnu

ma sta vi govorili mi smo stoka od naroda,radia sam sa talijanima,egipcanima,indijcima,poljacima,englezima,skotima,nizozemcima...

ma sta vi govorili mi smo stoka od naroda,radia sam sa talijanima,egipcanima,indijcima,poljacima,englezima,skotima,nizozemcima...mi smo najvece stoke

A jebate, sto bi rekli Srbi, mnogo si isfrustriran momak kad ti vise odgovara egipčanin ili indijac. Oli ste skupa podrigivali i prdili za stolom ka sta imaju obicaj, a onda ste skupa poslije spremali zajedno ono smece sto trpaju u sebe. A ko zna, mozda si iz mjesanog braka pa ti odgovara onaj smrad. Slusaj momak, neznam koliko si ti to promijenio nacija ali nevjerujem da si vise od mene i pitam se odakle si uzimas za pravo nazivati nas stokom. I da si imao problema, sto ocigledno jesi, nemozes generalizirati nikoga . Jedino sto imas pravo je da se obrezes i krenes lagano prema arabiji pa onda na istok, pa lagano sa svojom ekipom prekrizi noge i molite se da vam da sapuna i vode. :udriglavom

Postove san malo Editirao jer vridanje ne dolazi u obzir.
Nije me briga ko je prvi poceo, ali obe stranu su koristile ruzne rici stoga molim vas primirje u svezi sporkih rici

Hvala

Ljudi moji i ja sam to cuo od svakog do sada. kazu da je najbolje kad nema puno hrvata na istom mjestu, ali ja sam bio na OSG-u di je cijela posada nasa i nemogu se pozalit na nista, bilo je nekih manjih svadja ali ne sto se mene tice...sve u svemu jako dobro....

nazalost, to je istina...napokon smo postigli da nam ugovori budu kraci, a svi znamo koliko je to bitno da bi koliko-toliko uspili "izorganizirat" privatni i poslovni dio zivota...a uvijek se nadje netko tko zeli produzit ugovor, kojemu uvik fali onaj misec-dva da "rijesi svoje zivotno pitanje"...onda se kompanije misle da nam vrate ugovore na 4-5 miseci, kad vec ionako sami zele (a njima dobro jer imaju manje troskova)....
ne valja to....trea bit zadovoljan sa onimsto imas, a ako zelis duzi ugovor...promijeni kompaniju...otidji tamo di se radi 4-2, tako ces bit 8 miseci na brodu....i vise,ako zelis....
eto...:)

3-3 je zakon

Bolje da nas nema puno nego samo malo po malo ali pravi ljudi. Inace svaki put kad svratim sve je vise gostiu a i nas registriranih. Admine siri se nas mali forum .... Znas onu o obroj kobili daleko se cuje zar ne???? :D:D

Za Narandu: Ti imas cast da si jedina medu nama muskima a ujedno si i jedina koja pere kamione zar ne? :p

a lipo je imat jos jednu,ali di su dina i mare?

Hvala bogu,svako svoju travu pase za??to biti "lojalan" mo?žda prema nekome ko zabu??ava i radi pizdarije a on da se sakriva iza grupe, ponavljam ako radi pizdarije, a ako si OK a nemogu ti pomoći onda neću ti ni odmoći

Back