NYK - Iva shipping

Bravo majstore na tvojoj nesebicnoj pomoci da omogucis nekome ukrcaj.Evo zasto je ovaj forum jak.Bez ikakvih predrasuda prema bilo kome veze pomorce iz svih krajeva Hrvatske i sire.
Skidam kapu.

Danas me zvalo na NYK-a za 3rd Off. ali posto ja ne mogu momentalno nigdi neka se neko javi i iskoristi priliku. Hitno im triba covik, ukrcaj je 02.04. u Southamptonu na brod NYK Orion, placa je 2700 eura, ugovor 4/2 ili 4/4 kako ocete. Nadam se da ce neko ovo iskoristit.

Svaka cast dobro se dobrim vraca :uzdravlje

ja trebao ići ali da je japanac rekao da nemam iskustva na kontejnerima i kako nisam bio od 2003. na dugoj.
po drugi put razočaranje

Po??tovani kolege.
Danas su me zvali iz agencije Iva-shipping za ukrcaj na NYKa za 1. strojara.
Ja nemogu, pa ako je netko zainteresiran, neka se javi.
Koliko su mi uspili reć, uvjeti su isti 4-5 miseci ugovor na VLCCe.

Bila je u koteksov neboder pa se pribacila na Meje u zgradu Hrvatskog registra brodova.Mislin da je jos tamo

Imam jedno pitanje ako netko zna.Na koje to bulkove krca Iva shipping?Znam da imaju kontejnere, tankere i plinase od NYK-a

Last edited:
kolikoj a znan, nasih na bulkove vise nema. zadnji je bija shin ondo,di je bilo 4 top nasa, self pilotaza za kure - hiroshima. prije toga je bila i suma (oba broda cape size). moja malenkost je bila inspektor, znaci...davno,davno. ako se ta naglo prominilo , ne znan, ali nasi su maknuti s bulkova prije dobrih 5-6 godina. ukratko - ako ima mista , uzest. nyk je jaka kompanija, jesu malo staromodni,ali standard je tu.

kolikoj a znan, nasih na bulkove vise nema. zadnji je bija shin ondo,di je bilo 4 top nasa, self pilotaza za kure - hiroshima. prije toga je bila i suma (oba broda cape size). moja malenkost je bila inspektor, znaci...davno,davno. ako se ta naglo prominilo , ne znan, ali nasi su maknuti s bulkova prije dobrih 5-6 godina. ukratko - ako ima mista , uzest. nyk je jaka kompanija, jesu malo staromodni,ali standard je tu.

Prijatelj mi tra?ži posal trenutno i Vodopivec mu je reka da će polovicom prvog bit neki bulkovi od NYK. E sad triba pričekat i vidit, a i ja sam se iznenadia... Prvi put čujem za to.

koliko ja znam meni su spominjani bulkovi ali je receno da je to skroz druga kompanija, ne nyk, vjerovatno uzimaju u managment jos neku kompaniju, zato sam pitao jer mi tamo nije bilo receno ime kompanije, valjda je jos u tajnosti ;-)

nyk ima cape size, panamaxa i handymaxa priko 100 brodova, tako da ne virujen da oni uzimaju bilo koju firmu u management.
na pitanje koliko ima barba na kontejnere - prije par godina je ima 9K, ali po mojima informacijama, samo par nasih je ostalo tamo (ostali su ili prebaceni na VLCC training ili su dobili pedalu)

Da li je bio tko na ovim kompanijama preko ove agencije, kao asistent električara (uvijeti,ugovor), i da li jo?? uzimaju Hrvate?

Koliko san cua ne uzimaju vise Kadete hrvate da smo in preskupi nego uzimaju Rumunje oni su in 400 USD. Tako mi je reka prijatelj kad je isa tamo pitat posal jos je ima tamo i neko poznanstvo

Back