NYK - Iva shipping

Kazu da im dogodine dolaze 4 novogradnje,da ce im trebati ljudi.
Zvao office neki dan.
Da imaju vec poduplane seniore za najavljene novogradnje, za juniore nisu dobili upute od centrale da ih duplaju. Tako da... Nista ove, mozda slijedece godine.

Zvao office neki dan.
Da imaju vec poduplane seniore za najavljene novogradnje, za juniore nisu dobili upute od centrale da ih duplaju. Tako da... Nista ove, mozda slijedece godine.
Ako ne bude ove onda sljedece mora biti ;-)

Poslano sa Nokia 3210

Cini mi se da im je to nekakva mantra. Raspitivao se i za one sayaendo lng-e, ali mislim da me nisu razumili.
Ja bi tamo.. :)

Sad jedan od VLCCa na koji krcaju juniore ide u prodaju pa ce ostati na jednom brodu za juniore, dok Singapur ekipa ne odobri drugog za tu namjenu ...

Kolega koji treba sad sa VLCCa na LNG cross-training kaze da su svi nasi sa VLCCa u planu za LNG cross-training pa da ce svoju ekipu sa tankera prebacivati na LNG malo po malo ...

Pretpostavljam da se mozda moze uletiti ako im zatreba hitno netko sa iskustvom, tako da ne vjerujem da je skroz zatvoreno ...

Nisan na plinu nego na vlccu, ali kako mi se cini avancaju juniore tamo nakon par ugovora, a za seniore neznan

Pozz..moze li neko objasnit poblize kako je s avancamentom na (plinu) NYK-u...koliko se ceka u prosjeku?
Kao i svugdi drugo , kako ti se posrici , netko ceka 2 ugovora a netko 10g , iz terca za sekonda se ide dosta brzo a za seniore se zna pricekati neko vrijeme sto je i na drugim kompanijama isto tako.

Poslano sa mog SM-G955F

Ok..ty na komentarima...aludirao sam sa 2nd off na firsta..s obzirom koliko sam upoznat sa situacijom trenutno postoji first officer prije C/O kako su mi pojasnili..

Ok..ty na komentarima...aludirao sam sa 2nd off na firsta..s obzirom koliko sam upoznat sa situacijom trenutno postoji first officer prije C/O kako su mi pojasnili..
Sve zavisi koji si u redu čekanja ako si spreman za vancamenat.

Poslano sa mog SM-G955F

Polako se i odje kapija zatvara.
Prije par godina su govorili za juniore na lng "da ce krenut krcat kad dobiju novogradnje neke", sto je bilo, ne znam.
Place za juniore ko na pristojnoj tankerskoj kompaniji.
Tu i tamo seniore traze, u zadnje gasistu.
Smanjili su ugovore na 10-12 tjedana on/off.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Polako se i odje kapija zatvara.
Prije par godina su govorili za juniore na lng "da ce krenut krcat kad dobiju novogradnje neke", sto je bilo, ne znam.
Place za juniore ko na pristojnoj tankerskoj kompaniji.
Tu i tamo seniore traze, u zadnje gasistu.
Smanjili su ugovore na 10-12 tjedana on/off.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Večeras dobio info iz prve ruke, Pronav u sljedeće 1-2 godine ima veliki project kako naći posade jer dobijaju 20 novih LNG brodova.

Back