Nikako se ukrcat!

zalosno,ali bar cete bit jaka generacija po tome,kopajte momci,meni je sad dobro,ali da nisan di jesan,ko zna bi li uspija ubost sta drugo,takvo je vrime

sta se tice ovoga nikakao se ukracat..bez ikakve veze i poznanstva idem na NCL ka kadet.Ima intervju priko telefona i idem ca za 10ak dana.

na norwegian sky ukrcaj je u Miamiu,a brod plovi na ruti Miami-Bahamas

A cudesa a ja imam kartu za ic na sky-a krajem 7-og miseca,he,he,a i dok san bija na Dawn-a govorkalo se da ce uvest dva kadeta(tj sad su to 3rd off:p) moze bit da ce se obistinit...:uzdravlje

a onda bi se ka tribali vidit :uzdravlje

A e tako nekako,moran pogledat na avionskoj karti tocan datum jer jos je nisan pogleda otkad san dosa kuci,ne gleda mi je se bas:D,sky je bija s nama svako 10 dana u Miamiu imaju malo dosadan intinerari ali kazu da je brod dobar(atmosfera i to) a i tribalo bi bit sta stariji to bolji,he,he,manje kamera i nevidi se svaka sitnica,upozna san par momaka sta rade na njemu,nebi tribalo bit lose...:uzdravlje

Pola godina tra?ženje,zvanja i slanja mailova(650) i opet ni??ta,
Nemoguće,je... ne srića.Pozdrav svima

Pomalo , tek ti ih je 10% odgovorilo. Ja jo?? primam odgovore od mailova poslanih prije 20 dana.. 'Ko zna koliko ti ljudi primaju mailova dnevno a triba i svaku aplikaciju razmotriti.. Ove ??to su ti javili ''javimo se kad bude'' nazovi da te imaju na umu kad i bude.. Za par dana makni te ??to su odgovorili a ovima ??to nisu ??alji opet..

Reka sam ti na kafi , dok ih ne izpizdi?? toliko da ti se javljaju s ''Ej zmaje'' nema ni??ta od toga.. :rolleyes:

Ne znam jesi proba ovdje http://balteam.pl/. Oni krcaju dosta kadeta na Njemačke brode :uzdravlje

Back