Nikako se ukrcat!

Nema tu price stari moj nikakve, da vi imate neku viziju dosli bi ljudi sami, ja nisam na pomorac.net nasao posao niti mislim da cu ga naci.
Uredu je za malo pocakulati, al kako vidim ovdje se vrti jedna te ista ekipa pedesetak ljudi koja traci dane, da imaju stagod pametnijega za raditi nebi sjedili pred kompom cijeli dan...

@ Alan

mi koji neradimo nista nego sidimo isprid kompa smo napravili ovo

http://www.pomorac.net/portal_udrug...meta-infrastrukture-temu-Reforme-kolstva.html

http://www.pomorac.net/portal_udruga/obavijesti/3330-Pismo-potpore-kveranima-strane-UPH.html

http://www.pomorac.net/portal_udruga/obavijesti/3290-Osvrt-stanje-pomorstva-strane-UPH.html

http://www.pomorac.net/portal_udrug...azumjevanje-prijedlog-koji-predlozio-UPH.html

http://www.pomorac.net/portal_udruga/obavijesti/3155-Pomorci-okupirali-Splitsku-rivu.html

http://www.pomorac.net/vrime.html

a sad ti pokazi sta si napravio ti ili neki pojedinac samostalno?

Prije svega drago mi je da pricamo bez vridanja i s argumentima koje ti meni moras pobiti da bih ti ja rekao da si u pravu. Eto to gori su samo neki od linkova sta je napravia UPH u zadnjih ( pazi ovo ) NITI GODINU DANA POSTOJANJA

Jos jednom lip pozdrav

Evo vidis,ja sam trenutno na brodu,neman nista pametno za radit pa se zajebajem po forumu.Tako i vecina od nas pedesetak.Gle cuda,posal ide da ne more bolje i svaki dan kapne lipa dnevnica.
To savrsenstvo treba postic.Divim se sam sebi i ostaloj 49-orici.

Nema tu price stari moj nikakve, da vi imate neku viziju dosli bi ljudi sami, ja nisam na pomorac.net nasao posao niti mislim da cu ga naci.
Uredu je za malo pocakulati, al kako vidim ovdje se vrti jedna te ista ekipa pedesetak ljudi koja traci dane, da imaju stagod pametnijega za raditi nebi sjedili pred kompom cijeli dan...

Vidim da ni ti nisi los sparing partner, ja sam ekipa broj 48, posao sam nasao preko pomorac.net-a, dnevnica mi je sad 465.34 eura, a bogami znam i nekoliko koji su preko mene nasli posao.
Danas i vecinu ugovora nisam imao sto raditi i na tome HVALA pomorac.net-u i UPH-u, ocu rec, bolje ne raditi i dobiti 465.34 eura, nego crnciti i dobiti 50 eura.
Viziju imamo i malo po malo je provodimo u djelo, bez obzira sto to velika vecina zlobnika nebi htjela, a pravim pomorcima kao sto si ti, stisne se aft peak kad treba platiti za clanarinu.

Uhhuu!!!

Al se druzina raspistoljila, pa nije ovo stranica za xxxxxx ko ima vecu placu.
Eto sada mi je puno jasnije cemu sluzi UPH-a,
jer nene ne zanima mjenjanje ustavnog poretka RH,
ja sam jedino za udrugu koja ce brinuti o sebi svojim clanovima...

Last edited by a moderator:
Uhhuu!!!

Al se druzina raspistoljila, pa nije ovo stranica za xxxxxxx ko ima vecu placu.
Eto sada mi je puno jasnije cemu sluzi UPH-a,
jer nene ne zanima mjenjanje ustavnog poretka RH,
ja sam jedino za udrugu koja ce brinuti o sebi svojim clanovima...

Pa valjda si skuzija da se brinemo medjusobno.Svi za jednoga,jedan za sve.A daleko je ovo od raspistoljavanja.

Nema tu price stari moj nikakve, da vi imate neku viziju dosli bi ljudi sami, ja nisam na pomorac.net nasao posao niti mislim da cu ga naci. ... al kako vidim ovdje se vrti jedna te ista ekipa pedesetak ljudi koja traci dane, da imaju stagod pametnijega za raditi nebi sjedili pred kompom cijeli dan...

Paz vako Alane,

Najprije, UPH nije nastala s ciljem da bude posrednik u zapošljavanju, nego je nastala iz potpuno drugih pobuda. To što ovdje postoje linkovi svih kompanija, agencija, zatim komentari vezani stim itd. spada u našu solidarnost. Kada sam ja počeo ploviti nije bilo ovoga, nego sam samo mogao naći u telefonskom imeniku adresu npr. Tankerske Plovidbe Zadar. Slao sam istoj molbu i nakon nekoliko dana zaprimio unaprijed formulirani obrazac u kojem je kemijskom olovkom naknadno unešeno moje ime. Odgovor je uvijek bio formuliran unaprijed i glasio je - NEMA.

Dalje, osjećam pomalo u tvom postu i stigmu, odnosno pečat koji na svom čelu nose pomorci, a taj pečat su pečatirali oni koji o nama nemaju veze. Također, vidim da si se malo uvrijedio i bijes 'sublimiraš' na taj način što i dalje grdiš UPH tj. nas, umjesto da taj bijes usmjeriš u korisnu društvenu aktivnost da bi ti bilo bolje sutra.

Bilo kako bilo, ipak želim svima,

Buona Domenica!

:kafa

Last edited:

Na pogresnoj si adresi druze ako imas problema tvoje rjesenje je na starnicama www.sph.hr , zbog cije nerada se i okupila ova sacica srednjoskolaca stranog podrijekla. A ovde http://predragbrazzoduro.wordpress.com/ mozes procitat kako se covjek bori za prava pomoraca preko tipkovnice a iz udobnosti doma svog.
A osim toga vidim da i ti nemas pametnijeg posla nego da sa radnog mista drzis predike maloj ekipi.

Ja iman placu 2250 kuna s biroa, jer san prije nego sto san zavrsija fax mora radit da bi dosa do kraja. A je8eni Kerum daje stipendije Avi Karabatić koja je toliko bistra da joj se vidi kroz glavu.
Vidija san neki prilog na dnevniku danas. Bija je predsjednik SPH. Neki nesritnik mora platit 90 000 kuna poreza jer nije namirija normu od 183 dana. A nije ni moga jer je ima prometnu (koliko san svatija dok je isa na brod) a drzava mu bolovanje ne prizna kao razlog sto nije moga napunit 183 dana.
I sto se prepucavate medjusobno ka siti i suniti ci je bog jaci! Svi smo mi u istoj kaci moj cazzo!

Molio bih ovim putem sve usere da se ne svadaju s userom Alan jer on ima svoje misljenje i neka se drzi njega.
Mislim da cemo samo na ovaj nacin pokvariti threat i smisao foruma jer ne zelimo nikome usadivati u glavu da razmislja kao mi ako ne zeli.

Stoga jos jednom vas molim da ovaj moj post bude zadnji u ovom threadu sta se tice prepirke s userom Alanom.

Blackjack jesi proba zvati OSM u Splitu?
Ili mi se javi na PM

Jutros oko 03:00 prebirajuci puste adrese nasao sam i OSM. Zvat cu ih za 10 min. Cuo sam se i s gospodinom Darijom Gluncicem u A. P. i zaista nema pojma o otkazima ugovora nizim casnicima. Za kadeturu mi je dao kontakt broj lika u kadrovskoj koji je za kadete, pa da ga zovnem sutra ujutro. Ni njemu nije 100% kjaro zasto me ne zovu kad sam PRVI na listi za ukrcaj....

Skrpinice, hvala na interesu!

dipl.ing. blackjack

Ne mo?že se danas virovat ni jednin novinama u Hrvatskoj.Sve je to ?žuti tisak i tamo sve pi??u nestručni novinari koji puno puta ni ne provjeravaju informacije kako triba.Zato sve manje ljudi i kupuje tiskane novine.Ne virujen da če Atlantska prestat ukrcavat na??e kadete,ali ka ??ta san reka triba to dobro provjerit.

Jutros oko 03:00 prebirajuci puste adrese nasao sam i OSM. Zvat cu ih za 10 min. Cuo sam se i s gospodinom Darijom Gluncicem u A. P. i zaista nema pojma o otkazima ugovora nizim casnicima. Za kadeturu mi je dao kontakt broj lika u kadrovskoj koji je za kadete, pa da ga zovnem sutra ujutro. Ni njemu nije 100% kjaro zasto me ne zovu kad sam PRVI na listi za ukrcaj....

Skrpinice, hvala na interesu!

dipl.ing. blackjack

Eto vidi?? blackjack, Treba?? upirati, upirati i upirati.., Za??to zove?? telefonom? Mislim da posjet u?živo ima veći efekt. ? to se tiče OSM, trebao sam jednom ići preko njih ali sam odustao 'sekundu' prije nego su mi kupili avionsku kartu. Zato jer mi je iznenada uletila bolja ponuda s obzirom na dohodak. Rekli su mi u OSM, tada: "Ne brini, sada idi tamo, a ako ti ustreba posao slobodno se javi opet, bez problema". Takav odgovor dr?žim kao OK.

BTW, nadam se da neće?? infi??ati u ovaj svoj potpis, kao oni tamo na blogu "magistri struke ....itd."

:D

Ne virujen da če Atlantska prestat ukrcavat na??e kadete,ali ka ??ta san reka triba to dobro provjerit.
sada sam cuo da na tome brodu gdjesu ta 4kadeta i asistenta bili sve filipinci osim top 4 a sada je ostalo njih 5 jer im je ugovor 12mj i iskrcavaju se vrlo skoro.znaci nije sve tako crno sto se tice atlanske i kadeta i asistenata...

? to se tiče OSM, trebao sam jednom ići preko njih ali sam odustao 'sekundu' prije nego su mi kupili avionsku kartu. Zato jer mi je iznenada uletila bolja ponuda s obzirom na dohodak. Rekli su mi u OSM, tada: "Ne brini, sada idi tamo, a ako ti ustreba posao slobodno se javi opet, bez problema". Takav odgovor dr?žim kao OK.
uz duzno postovanje mislim da je to bilo kad je falilo kadra.

Last edited:
BTW, nadam se da nećeš infišati u ovaj svoj potpis, kao oni tamo na blogu "magistri struke ....itd."

:D[/QUOTE]

Ma ne sekiraj se profesore!
Teče i teče, teče jedan slap;
Što u njem znači moja mala kap?

A gospar Dario Gluncic je izizetno korektna osoba iz mog iskustva (zasad)!

blackjack nema ti ni??ta od slanja molbi i zvanja, odmah ujutro osobno poći u atlantsku sa svim papirima koje ima?? (kopijama x2, jedne za protokol druge za kadrovsku). Osobno predati na protokol i tra?žiti da ti udare pečat o primitku s datumom na jednu kopiju tvoje zamolbe (znači tri zamolbe ukupno-jedna za tebe) i poći do kadrovske malo porazgovarat i predat papire također. ovo sve govorim iz osobnog iskustva jer se papiri znaju izgubiti a isto tako je njima bitan osoban kontakt znači tko dođe osobno ima vi??e ??ansi. Ne znam kakvo je stanje s kadetima ali oni u kadrovskoj su korektni i neće te zavlačiti a evo i naručili su jo?? dva broda pa bi trebalo bit ne??to , uglavnom treba poći i poku??ati.
Sretno

blackjack nema ti ni??ta od slanja molbi i zvanja, odmah ujutro osobno poći u atlantsku sa svim papirima koje ima?? (kopijama x2, jedne za protokol druge za kadrovsku). Osobno predati na protokol i tra?žiti da ti udare pečat o primitku s datumom na jednu kopiju tvoje zamolbe (znači tri zamolbe ukupno-jedna za tebe) i poći do kadrovske malo porazgovarat i predat papire također. ovo sve govorim iz osobnog iskustva jer se papiri znaju izgubiti a isto tako je njima bitan osoban kontakt znači tko dođe osobno ima vi??e ??ansi. Ne znam kakvo je stanje s kadetima ali oni u kadrovskoj su korektni i neće te zavlačiti a evo i naručili su jo?? dva broda pa bi trebalo bit ne??to , uglavnom treba poći i poku??ati.
Sretno

Kad ti kazen da san to sve obavija ima 2 miseca....

Jo?? malo pa će tribat dolazit u luku di je brod i pitat. Ne pali zvanje, ne pali slanje. Jbg, ??ta će??, osuđeni smo na treniranje strpljenja.

Back