Ngsco

Slat ces na njihov lng fleet aplikaciju a on nakon 20g izaso iz chartera. I jos parnjace.
Sretno!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sad se moze i priko Globtika doc na NGSCO,Globtik i BSM imaju suradnju.Vec je dosa jedan C/O I 2/E priko Globtika na NGSCO sta ja znan.Od 6 miseca ove godine place se na NGSCO smanjivaju za 10%..Otislo in je dosta ljudi od pocetka ove godine i zato su ukrcavali nove ljude.

Napisacu samo ovde za informaciju sad je placa za trecega casnika palube,ugovor za stalno,30 dana godisnjeg za 30 dana provedenih na brodu 4943 USD,trajanje ugovora 10 tjedana.Bonus nekad znaju i isplatit,ja san ga dobija za 2018 godinu i isplatili su to u 4 misec ove godine i iznosi pola misecne place.Ovo je samo malo veca placa nego sta ima ovde treci casnik palube na ugovoru po putovanju(9760 USD).

Last edited:
Vracaju na brodove dodatnog casnika palube,na neke brodove su ga vec vratili,ali do kraja godine bi triba bit na svih 8 brodova.Spominju da ce ukrcat Pakistance na privremene ugovore.Namjeravali su zaminit sve oficire na brodovima sa Indijcima,ali su odustali od toga.Za jedan brod iz flote,Al Khaznah 2021 istice ugovor sa Adnoc LNG,ali su uspili uposlit brod ka FSU u Indiji na 10 godina ugovor od 2021 sa kompanijon Atlantic Gulf & Pacific.Brod ce bit na Karaikal LNG uvoznon terminalu,320 km juzno od Chennai-a u drzavi Puducherry.

Zvuci obecavajuce...
Ode u fondo nekad top firma..

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Je,otkad je ADNOC preuzeja vodenje firme,dosta je losije nego prije.Dode na brod novi prvi casnik palube,ali ostane ugovor do dva i da otkaz.Neki i ostanu,ali to je rjetkost.Planiranje smjena od strane BSM-a je vrlo lose,skoro nikakvog plana oni nemaju,jos ih je izremetija nevidljivi neprijatelj,pa je sad jos i gore.Ukinili su i godisnji bonus sta je prije bija od pola misecne place.

Pozdrav ljudi, ima li tko svježu informaciju od ADNOC firmi ali za crude oil. Možda bi mogao preci tamo pa me zanima ima li netko da je bio tamo pa da podjeli iskustva?

Back