Ngsco

"I have passed your papers to a Superintendent, who is going to look at them and decide if they want to interview. If so, you will get a phone call.

After that if the interview is successful, we submit the papers for approval.

Please look out for a message from BSM.

Brgds
Katherine"

Jel zna ko kakav je intervju, kakva su pitanja za 3/O poziciju?

Intervju ne traje puno i pitanja nisu nista komplicirana.Ne mogu se sitit tocno pitanja,jer san ima intervju prije godinu dana.Sican se da je bilo nesto o izbjegavanju sudara,posla 3/O na mostu,opasnosti na vezu u slucaju pucanja konopa,safety.Kad se usporedi sa intervjuon recemo za Teekay koji ima tocno odredena pitanja ovo je puno jednostavnije i ko je dosad ima iskustva ne triba mu priprema za ovaj intervju.

Spuzvasti, imas iskustva na plinu? Ja sam se njima bio javio sli su mi rekli da ne rade crosstraining ...

Pretpostavljam da je intervju isti ka i za ADNATCO posto su ista firma i isti su crrewing agenti.Točno kako je vuk reka sve Å¡ta je u tvojoj domeni posla a usporedba sa teekeyom ili KOTCom totalna pizdarija tamo je tribalo bit doktor znanosti.

Pozdrav ekipi,

mislim da captvuki prica pizdarije upravo sam razgovarao sa doticnom gospodjom koja je rekla da su to cifre tj .place samo na brodu.
da vise nikome nedaju pemanent placu novim junior oficirima tj. ostaju samo kao place na brodu.
LP.

Ima li kakvih novosti za Ngsco? Koja agencija ukrcava? Uvjeti?

Na prve dvi stranice teme pise sve sta ste pitali.Placa je zadnji put dizana 01.01.2015. i pisu vec koje su u ovoj temi.Ukrcava agencija BSM ured Isle of Man(pise vec e-mail adresa u temi).Ako imate ugovor direktno sa NGSCO onda je sluzbeno 3 miseca kuci i 3 miseca na brodu za sve oficire koji nisu iz UAE.U praksi je oko 10 tjedana kuci i 10 tjedana na brodu.Ugovor za oficire koji nisu iz UAE i koji nemaju ugovor direktno sa NGSCO nego BSM je 2 miseca i placeno samo na brodu.Novost u odnosu sta vec nije napisano u temi je da ako kompanija recemo zahtjeva da ostanete duze od tri miseca na brodu onda se dobiva za odredeni postotak veca placa za to razdoblje sta duze stojite.To prije nije bilo na ovoj kompaniji.

Napisacu jednu informaciju koja ce bit bitna ljudima sta mislu davat zahtjev za zaposlenje na ovu kompaniju,od 01.01.2019. NGSCO ukida na svojin brodovima dodatnog casnika palube.Ostaju na palubi samo prvi,drugi i treci casnik.Prvi casnik palube ide na most.Nakon 01.04.2019. zavrsen je dugorocni ugovor kompanije sa Japanon,brodovi ce iskrcavat u razlicitin lukama(Bahrein,Dalian,Indija zasad).NGSCO je sad kompanija pod upravljanjen ADNOC-a.

Napisacu jednu informaciju koja ce bit bitna ljudima sta mislu davat zahtjev za zaposlenje na ovu kompaniju,od 01.01.2019. NGSCO ukida na svojin brodovima dodatnog casnika palube.Ostaju na palubi samo prvi,drugi i treci casnik.Prvi casnik palube ide na most.Nakon 01.04.2019. zavrsen je dugorocni ugovor kompanije sa Japanon,brodovi ce iskrcavat u razlicitin lukama(Bahrein,Dalian,Indija zasad).NGSCO je sad kompanija pod upravljanjen ADNOC-a.
Oce sta povecavat flotu ili ce je smanjivat? Je li place ostaju iste od prije?

Poslano s POCOPHONE F1 putem Pomorac.net

A jeli BSM još uvik drži crewing i jeli crewing isti za njih i za ADNATCo ili se šta u tom pogledu minjalo? Nekad je davno Shelly Walker bila glavna za sve bila mi je nudila ADNTCove male kemikalce oni šta su stalno po perziji.

Sta je sa njihovin kontenjerima , navodno imaju 2.

Oce sta povecavat flotu ili ce je smanjivat? Je li place ostaju iste od prije?

Poslano s POCOPHONE F1 putem Pomorac.net

Dobili smo jedan e-mail nedavno iz BSM-a u kojemu se spominje povecanje flote,ali u e-mailu nije receno je li se to odnosi za ADNATCO ili NGSCO,jedino znan da imaju plina dosta za izvoz.Osim svojih 8 LNG brodova NGSCO ima u charteru 2 broda,LNG Pioneer(Mitsui je vlasnik broda mislin) i Excelerate(vlasnik je Excelerate Energy).Jos nije doslo nista iz kompanije da ce smanjivat place.Zasad place ostaju iste ka i dosad.

Last edited:
A jeli BSM još uvik drži crewing i jeli crewing isti za njih i za ADNATCo ili se šta u tom pogledu minjalo? Nekad je davno Shelly Walker bila glavna za sve bila mi je nudila ADNTCove male kemikalce oni šta su stalno po perziji.

Jos uvik BSM drzi crewing,isti je crewing i za ADNATCO i NGSCO.Jos uvik je u BSM Isle of Man Shelley Walker na poziciji "Fleet Personnel Superintendent".

Sta je sa NGSCO LNG brodovima? Kakvo je tu stanje? Ima li tko info...

Uzimali su nekoliko novih prvih casnika palube u zadnje vrime,jer su nekoliko prvih casnika palube unaprijedili za zapovjednike i onda in je falilo prvih casnika palube.Znan da je sigurno jedan prvi casnik palube da otkaz na NGSCO,isto tako i jedan CGOE,to je sta ja znan.U zadnjih nekoliko godina na NGSCO je doslo dosta oficira iz Malezije(pogotovo casnika stroja) sa kompanije MISC Berhad,zavisno o poziciji oni na NGSCO imaju 2 do 4 puta vecu placu nego na MISC Berhad i puno manje in traje ugovor.U zadnjih par godina unapredenje ide sporo,sta san ja vidija iz drugog casnika palube u prvog casnika palube je oko 10 godina(iznimka su casnici iz UAE),iz treceg casnika palube u drugog casnika palube oko 5 godina(iznimka su casnici iz UAE).

Last edited:
Back