Needs urgently a Captain

Status
Not open for further replies.
Ooooooo,

Elena, you still here, you no work, only look computer.
I njeed you picture, I think I love you.
14iiyvo.gif

:hihi:hihi:hihi:hihi:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Ma nije...nego Ruskinje vole Hrvate:pUstalom moze se vidjeti IP adresa pa da se vidi od kuda se spaja na net.To bi mogli vidjeti oni koji se brinu o sigurnosti foruma ili kako bi rekao jedan clan forma oni koji brinu o bezbednosti foruma:hihi
Raule, prika, prikrcat cu te na Fausta, ako nisi vec tamo, pa ces vidit sta je cvrsta ruka BEZBEDNOSTI .... :hihi
Ovo je samo opomena, sledeci put ce da budemo jos zesci... :p

Raule, prika, prikrcat cu te na Fausta, ako nisi vec tamo, pa ces vidit sta je cvrsta ruka BEZBEDNOSTI .... :hihi
Ovo je samo opomena, sledeci put ce da budemo jos zesci... :p
Dragi, nece ici, nekda sam ja bio bezbednos u Lori, samo me potjeralo....kazu da sam star;)

@bin laden

Oni su mi najdrazi jer da nema njih otrgnuli bi nam lovu iz budjeta:hihi

Он сказал, что русские девушки, как хорватский мальчиков и также, что администратор должен проверить ваш ip-адрес из-за соображений безопасности

Frankie!Спасибо за перевод! Вы очеь любезны.
Он сказал, что русские девушки, как хорватский мальчиков и также, что администратор должен проверить ваш ip-адрес из-за соображений безопасности

Expensive! If Vysomnevaetes in my seriousness - check ID. I not against. And enough of me to build here a crook and a bad person. I'm just the manager, who works in a personnel agency, which is looking for a Russian captain biznessmena for his yacht. Is that so strange?
Ma nije...nego Ruskinje vole Hrvate:pUstalom moze se vidjeti IP adresa pa da se vidi od kuda se spaja na net.To bi mogli vidjeti oni koji se brinu o sigurnosti foruma ili kako bi rekao jedan clan forma oni koji brinu o bezbednosti foruma:hihi

Ama ,ljudi što ste okrutni,pomognite bratu Eleni ,ova trakavica traje ,pa traje .
A Elenu bi pitala ;Gdje su ruski kapetani,zar nema tamo pomorskog kadra,?

Status
Not open for further replies.
Back