Ncl

Atmosfera ti ovisi od broda do broda tj do ljudi kojima si okruzen. Internet je u kabinama, ti kao casnik mozes koristit oficirski mess a za restorane mislim da moras trazit dozvolu od sefa ti.

Ne treba traziti nikakve dozvole, moze koristiti sve ono sto spada u njegov privilege paket ovisno o poziciji. Cijeli brod je pokriven wifi-jem, cak i makinje na vecini brodova (dobra gvardija :D), naplata na vecini ide po potrosenim MB. Place su nesto mijenjali, dizali, mislim cca 5k + razni dodatci koji opet ovise o brodu, politika za sebe.
Sve u svemu ako imas priliku ne misli se, sad je rotacija 4-2, a ne ko onaj prijasnji filipinski ugovor, placa i uvjeti ok, ako se potrefe ok ljudi, mislim da ne moze biti lose.

Od cijele flote na samo dva broda ako se ne varam 3rd Eng je dnevnicar tj skupa sa 2nd Eng-om dnevnicarem obavlja razne poslove koje im odreduje i planira Staff Chief Eng a to su odrzavanje vode, pulperi po kuhinjama, sprinkleri i palubni uredaji. Dok je na ostalim brodovima 3rd Eng gvardijan sa motormanom pod vodstvom 2nd Eng, odraduje 2 gvardije dnevno i prekovremeno na zaduzenom uredaju opet pod nadzorom 2nd Eng-a.To ti je otprilike kratak opis.

Malo cudna izjava s obzirom da trenutno na novim brodovima postoji cak 7(da sedam) 3rd Engineer-a na brodu po set up-u.
3 u gvardiji a 4 u dnevnici (jedan je enviromental engineer i taj je u dnevnici na svakom brodu u floti)- placa i uvjeti od ove godine su im skroz dobri...

Meni su poslali kao letter od acceptance jer sam.radio prije za njih 3 godine ali treba cekat mjesto za 1st off navigation navidno za sada su sve pozicije.pune ..
Rekla mi je ova Mrs.Awi da ce pitat schedulera kad ce se otvorit mjesto

Ja sam trenutno na RCCl i mogu vam rec da nas dobro deru za internet.naplacuju 60USD za 16hrs.Brzina nije nesto posebna tako da za otvorit neki video treba dosta cekati,Viber nekad radi nekada ne ao stale aplikacije osrednje.

Dobro govoris Morski Vuce nego sam ja mislio o N.Sky'u i Sun-u gdje su u gvardiji motormani i oileri bez 3rd eng a u dnevnici je enviromental i jos 3rd Eng.

Evo ka sta san obeca javiti kako je prosao interviju sa Awi. Znaci ovako je islo, prvo san se predstavija malo o sebi i tako.,onda me pitala zasto bas NCl i kakvi su mi bili uvjeti na prijašnjoj kompaniji i sta san sve radija i bija zaduzen pa me pitala koji sistem smo koristili za narucivanje dijelova znaci nista posebno ono rekla je uvjete za 3rd Eng, 5000usd 4 2 ugovor i rekla da joj posaljen marlins i zadnji evaluation nakon toga mi je poslala offer letter evo sad san u procesu rjesavanje dokumentacije.

Nije mi nista rekla, poslala mi je email da ce me u roku par dana kontaktirat Gretchen Espinoza u vezi dokumentacije i ostalog pa bi valjda trebala rec i koji brod uglavnom jedino znam da je ukrcaj oko 15.4

Pozdrav ekipa , dobio sam mail od Awi : 'Electronics Engineer Jr./Communication to join NCL fleet . Pretpostavljam koje bi mi bile duznosti no ako neko ima vise informacija bio bih zahvalan .Takoder pise NCL fleet ne group , znaci li to da nije pozicija na Regent Seven Seas ili Oceania Cruises ili se varam?

Electronics Engineer Jr./Communication je pozicija na NCL, nema je na ovim drugima...
Od ove godine ni placa vise nije losa, a ni ugovor (isto kao za 3rd Eng).

Pozdrav ekipa saljite email na
James@exciterecruitment.com

Hitno triba 3rd Eng za Norwegian Joy potrebni sljedeći dokumenti

We need an experience 3rd Engineer but please look at the specifics:

· C1D required
· Immediate start (no specific date but it’s past due)
· Ship: Joy (newest ship)
· Contract: 4/2 months
· Monthly Salary: $4858 USD (paid only onboard)

If you are going to submit someone, please do so with supporting docs.

· Basic Safety Training
· Advanced Fire Fighter
· Medical First Aid
· Security Awareness
· Proficiency Survival Craft & Rescue Boats
· Crowd Management & Passenger Safety
· Crisis Control & Human Behavior
· III/I Unlimited
· High Voltage Certificate (a plus)
· Engine Room Management - ERM Certificate
· Copy of your passport
· C1D USA Visa (if applicable)