Ncl

Dobar dan evo ovako pisao sam da idem na NCL prije 2 miseca i odradio sam ugovor kao 2nd ETO,evo da pojasnim pod NCL sada spada reagen seven seas,ocania,i naravno ncl.Ja sam bio na reagent seven seas brod Voyager....Tamo imate chifa jednog prvog i 2 druga i dile kabinu a u ugovoru naravno single cabin.
Opis posla:radis sve sta ti se kaze nemas nikakve primoredaje i JEB.. te uzduz i popriko od hotela do makine,odradio sam ugovor dobio dobre ocjene i sad cu provat pobic bilo di.

Ivan mozes nam malo opisati kakvi su uvijeti za asistente, dali imaju svoju kabinu ili se djeli te kakve oni poslove rade.

za bilo koji rank bilo koju poziciju regent nebi preporucia ni najgoren neprijatelju jedino ako ti doma dite place od gladi a banka kuca sa ovrhon kapetani su davali otkaze jer su bili mali majmuni od hotel managera to dovoljno govori o svemu

Evo ovako asisten ti ima placu 1800 dolara i minjas zarulje po cili dan i popravljas masine za robu i drayere to ti je posal.kabina se dili placa se voda internet ti je oko 50 dolara 400 mb neces nauciti nista kao asistent jer nemas vrimena nista drugo radit,da bi napredovao od asistenta za drugog treba ti najmanje 2 ugovora

Evo ovako asisten ti ima placu 1800 dolara i minjas zarulje po cili dan i popravljas masine za robu i drayere to ti je posal.kabina se dili placa se voda internet ti je oko 50 dolara 400 mb neces nauciti nista kao asistent jer nemas vrimena nista drugo radit,da bi napredovao od asistenta za drugog treba ti najmanje 2 ugovora
Hvala, a imaju onda neke pozicije za kadete struje, jer ova 36 tjedna 8 mjececi izgleda malo dugo

Poslano sa mog D6603 koristeći Tapatalk

ma sve se to moze dogovoriti bija je kadet na ugovoru od 4 miseca,a drugi je bija na 6 miseci...pitaj pa sta ti odgovore

Molio bi iskusnije kolege za pojasnjenje sto se događa sa ETR-om nakon 1.1.2017. jer npr. NCL i dalje trazi ETR kao rating za assistanta letrike ?!

Poslano s LG-P880 putem Pomorac.net

ma sve se to moze dogovoriti bija je kadet na ugovoru od 4 miseca,a drugi je bija na 6 miseci...pitaj pa sta ti odgovore
Je upravu si, meni su ponudili istu stvar na 6mj, ja pitao jel moze 4mj bez problema mi je promjenio offer letter. Na kraju nisam isao nego se vratio na kontejnere, pre skeptican sam bio prema opisu posla :D

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Je upravu si, meni su ponudili istu stvar na 6mj, ja pitao jel moze 4mj bez problema mi je promjenio offer letter. Na kraju nisam isao nego se vratio na kontejnere, pre skeptican sam bio prema opisu posla :D

Napravio si gresku, rekao bih cak i glupost.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Napravio si gresku, rekao bih cak i glupost.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Mozda jesam tada, ali evo vratio se I dobio posao na royal carribeanu :D nije me skupo stajala ta glupost na kraju. :D

A opet jedan random lik s kojim sam polagao ETO, usli u pricu I govori dobro da nisi isao nebi avancao nikad bla bla. Sad sve je to relativno :D

moje iskustvo sa regent-a to su ta sugava 4 broda pod NCL ja sam bio samo na jednom da cu prije iskidat matrikulu nego se tamo vratiti djelit kabinu,radit 12+ sati dnevno za 2882 dolara po meni bolje na kontenjer ili bilo sta drugo pa doc za prvoga nego trazit srecu u drugome struji po ovim uvjetima....

Alo, ekipa. Evo traze me u NCL da im dam Police report / clearance. Sta bi to bilo, vjerovatno misle na izjavu o nekaznjavanju. Da li je itko imao slucaj takav i kako ga se je rijesio. Unaprijed zahvaljujem na pomoci.

Uvjerenje o nekaznjavanu... Pri podizanju napises da je u svrhu zaposljenja pa je pritom besplatan...

Nakon toga, odneses sudskom tumacu da prevede na engleski i posaljes im...

Pozdrav svima

Imam zakazan intervju s gđom. Arias za poziciju assistant ETO.
Ako ima netko da mi kaže kakva pitnja mogu očekivati na tom intervju i malo o ovoj poziciji asst ETO poÅ¡to u temi nisam uspia nać.

Unaprid zahvaljujem

Pozdrav svima

Imam zakazan intervju s gđom. Arias za poziciju assistant ETO.
Ako ima netko da mi kaže kakva pitnja mogu očekivati na tom intervju i malo o ovoj poziciji asst ETO poÅ¡to u temi nisam uspia nać.

Unaprid zahvaljujem
Ja san razgovarao s Yuriem Sanzom... Interview ti je opcenito, tko si sta si, zasto bas NCL, ako si imao nekog iskustva prije da opises kako ti je izgledao radni dan sta si radio I te fore, cisto da vide tvoje poznavanje engleskog...uglavnom ti ide po CVu, nema bas strucnih pitanja...ja kad sam aplicirao prije godinu dana tamo za ovu poziciju je bilo 1600 usd, 6mj ugovor..ali sam odustao nakon par savjeta od ljudi koji su tamo...da je to posao koji rade filipinci I da bi mjenjao zarulje samo, te da je tesko avancati s te pozicije. Ali evo ima neko tu sigurno ko radi na NCLa pa je kompetentniji da to prokomentira...a za interview se nemoras brinuti stvarno :)

Back