Ncl

Moje iskustvo sa NCL - om je da za poziciju Assistant ETO moras imat ETR brevet ( STCW III/7 ), po novome,
bez toga nop !!!

Poslano s LG-P880 putem Pomorac.net

Hvala na informaciji Laki,ali kad potpiÅ¡em ugovor sad to je to ne vjerujem da će mi dati novi na brodu 1.1.2017
A i tokom intervjua sam je pitao za veću plaću pa je rekla niÅ¡ta od toga,valjda bi spomenula to podizanje iza nove godine.
Pozz..
Potpisao bi novi ugovor od januara sa vecom.platom,mislim da to.ide tako,a cudi me da nije spomenula povecanje plate,idem brzo na brod pa cu se raspitati jesu sto promijenili.

Sent from my D5503 using Tapatalk

ETR prestaje vaziti od 1.1.2017. Taako san bar cua. Ja cu prijavit ETO i polozit valjda do kraja 11.og pa saljem sve papire na NCL prica san sa onom Awi pa mi je rekla kad polozin ETO da joj posaljen.. valjda me nece odjebat i rec da je prekasno

Hvala, a oce li dizat 2017 place , i da li rastu place na godisnjoj bazi

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Hvala, a oce li dizat 2017 place , i da li rastu place na godisnjoj bazi

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net
Mislim da nece dizati platu nisam siguran,a raste ti svake godine oko 500 dolara.

Sent from my D5503 using Tapatalk

ima li kakvi kontakt mail za NCL,i koja je placa 2.kuverte i ugovor.I kavi je sastav na mostu koliko je oficira.

Pozdrav nude mi poziciju kao 2nd ETO na NCL , nije li to malo premala placa , nisam nikad bio na cruserima.
Do sad sam radio na tankerima.

2ETO you would have a contract of 4/2 months, with a monthly salary $2882 USD/only paid onboard

naravno da je premala, ali to je zato sto je tu granica za filipince... nema niti jednog, koliko sam ja cuo, da je za prvog.... zato su 1ETO nasi ljudi sa pocetnom oko 7600, tu negdje, sa ugovorom 12 tjedana on/off....

Pozicija 2nd ETO na NCL-u, ne postoji...
Nazalost to nekima ni od ovih recruitera nije jasno.
Posto je recruitment isti i za PCH - onda to postoji tamo, a ne na NCL.

Evo dobio mail od Ari,
We are looking for an Assistant Electrician to join us in mid-December. It’s a contract of 36/9 weeks with a monthly salary $1790 USD only paid onboard. Sta vi mislite o ovome. Nekako mi se cini dugi ugovor 36 tjedna . Zna mozda neko kakvi su uvijeti za asistente.
Hvala

O pa to je vise novaca nego prije misec dana (1683$) i ugovor 7/2, a s obzirom na tecaj dolara...

Poslano s LG-P880 putem Pomorac.net

Back