Pozdrav
Nakon godinu i pol dana na superjahti u travnju sam se vratio natrag na NCL gdje sam prethodno odradio 8 godina (2006-2014)
Apliciranje online,intervju i ponudjena tier0 placa za poziciju electrical engineer.Dopao me jedan od novijih brodova zadnje generacije.
Intervju je vodio Arias,a u usporedbi sa intervjuima 2006 godine (moj prvi ukrcaj na NCL) sada su slali offer letter koje sam morao potpisati te skenirano vratiti.Detalji o iznosu placu i radnom mjestu,ponudjenom smjestaju,te potencijalnom brodu za kojeg me planiraju.
Sve ovo pod pretpostavkom uspjesnog prolaska medical-a i police clearance report-a nakon kojeg je slijedila karta i ostalo.
Na jahti mi je dosadilo ne imati purchase rijesen,sve sam trazis,pregovaras o cijenama i onda pazis kako brzo ce management platiti po ponudi.Tamo gdje nismo bili klijenti sa ugovorom nista se nije isporucilo prije prethodnog placanja.A to je znalo i po 6-7 tjedana trajati unutar kojih bi jahta (ponekad) otplovila pa onda cijeli proces update-a gdje smo za dostavu te ako treba doplatiti za razliku. Nema home port-a
A kako svi odjeli na jahti imaju isti nacin rada po pitanju nabave taj dio je nesto gdje mi je nedostajala organizacija velikih kompanija.
U svakom slucaju jahta je zanimljivo iskustvo ali kad se odmakne od fancy i skupih rijesenja,egzoticnih destinacija ne mogu se bas (iz vlastitog iskustva jahte od 134 m sa diesel-electric propulzijom) pohvaliti uredjenim sistemom od nabave,odrzavanja,tehnicke podrske sa kraj etc.
Sve se dogodi ali daleko sporije i teze nego u slucaju velikh komercijalnih cruise kompanija.