Ncl

Visokonaponski jesi li na N. Sun-a ili doma?
Vezani smo blizu vas u Tallinu.
Nesto se ekipa sa NCL-a primirila na forumu, oli ste izgubili inspiraciju?

A slusaj foranin uvik baci ocadu ali nepise hehe, morski vuk je od slabih rici, High Voltage je kuci pa je zauzet, a Sonny nam je u poslu itd.... Ali svi bace pogled svaki dan skoro hehe

A slusaj foranin uvik baci ocadu ali nepise hehe, morski vuk je od slabih rici, High Voltage je kuci pa je zauzet, a Sonny nam je u poslu itd.... Ali svi bace pogled svaki dan skoro hehe

Jos 40 dana da se rijesim ove Aljaske i da okusim ljeto ( ako ga ostane sto ) opet poslije 4 mjeseca i Bahama :hihi

Kazu da je jedna novogradnja sigurna jos poslije Breakawaya i Getawaya jer je pola sredstava osigurano od Njemacke kao sufinanciranje da se gradi u Papenburgu. Vidit cemo za 4. novogradnju.

Eeeee....nisam ti ja na brodu,evo me doma ravno mjesec dana...novosti bi ti napisao na pvt ali...ne primaš poruke :)

I šta sad ????? :hihi

A fala bogu nisan aktivira sve postavke kako triba pa onda i nemoze nista doc. Posla sam test poruku.

Znam da gradite nove brodove pa ste malo zauzeti. I moji nastavljaju gradit - a ko ce pripravit ljudi za sve to vozit?
Cuo sam da su Royalci otvorili spinu za Panamce (makinja i kuverta) i vec su neki odavde tamo odleprsali.

Drug mi ima intervju sa Amandom u utorak za engine cadeta,sto ga ocekuje zna li neko?Osobna pitanja ili i strucna zajedno?

Unaprijed hvala :)

Drug mi ima intervju sa Amandom u utorak za engine cadeta,sto ga ocekuje zna li neko?Osobna pitanja ili i strucna zajedno?

Unaprijed hvala :)

Osobna pitanja ce ga ona pitat. Isto tako to je vise provjera da se vidi zna li engleski dobro baratat.

Sritno tvom priki :uzdravlje

Last edited:
Pade Amanda na balkanski sarm :D Dobio mi je drug posao ide na Sky-a ukrcaj bi trebao biti negdje u januar plata kadetu 1551 dolara,samo mi nije jasan ugovor 9-2 citao sam na forumu da je dva puta po 6 al dobro.Hvala High Voltage sto si nam drzao palceve :uzdravlje

Pade Amanda na balkanski sarm :D Dobio mi je drug posao ide na Sky-a ukrcaj bi trebao biti negdje u januar plata kadetu 1551 dolara,samo mi nije jasan ugovor 9-2 citao sam na forumu da je dva puta po 6 al dobro.Hvala High Voltage sto si nam drzao palceve :uzdravlje

Bit ce mu odlicno, nek se ne trese, bia sam 6 miseci na sky-u i sad im cesto oden u posjet..

Reci mu da pozdravi Rina 1 makine i Matu 2 legendu u control roomu :hihi

AEspinosa@ncl.com opasna je :D

A bice odusevljen kad mu kazem da ima nasih reci cu mu da ih pozdravi sem ako se oni ne iskrcaju do januara :D a i ja mislim da ce mu biti odlicno i da se moze dosta nauciti samo ako covjek hoce a i plata za kadeta je dobra.

nije ti mato vise na skaya, a kako cujem rino ide na novogradnju

A slusaj oli su se makli otamo? Bilo je i vrime hehe. A Rino na breakawaya bice? A di je Mato moj otisa legenda?
A slusaj Dino je onda tamo mora je neko ostat.

@Laki
Uvik ima neko nas tamo i ne brini Sijecanj misec ili neki drugi misec uvik ima nasih tamo. Bia sam tamo 2 ugovora 2008 i 2009 lipo je, Brod je malo raspad bia u to vrime jer je bia preuzet od Amera ali je ekipa bila uvik za zajebanciju
pozdrav

Nema na cemu,vama uvijek drzim palceve :hihi

Ncl gem

Ncl gem

Bok, pozdrav svima!!! Zanima me da li mi neko može reć malo kakvi su uvjeti na NCL-u? 22.03. se ukrcajem u New Yorku, pa me zanima malo pošto mi je prvi put, inače idem kao deck cadet. Hvala!!!

Procitao sve ali toga ima tolika masa da nisam sve ni zapamtio, pa nemojte zamjerit ako postavim neko pitanje od prije.

Kakve su sanse za upast kao asistent elektronike?
Permament?? Sta bi to znacilo da placa dolazi i kad si doma ili??
Sta se tice Zorovica. Ako se ide preko njega, pretpostavljam da ne uzima nikakvu proviziju ili tako nesto, jer koliko sam skuzio tu se pokusava to izbjec.

Sad zavrsio faks, onaj prvostupnik sam i upravo polazem d2. Da se pripremim na jos neke tecajeve ili je d2 dovoljan?

Back