Ncl

Placa ce ti bit 100$ jer ako se prijavis na kapetaniju od 448$ koje zaradis 300$ ce ti poci na doprinose a 50$ ces potrosit na pizdarije. A samo da recem da u isto vrijeme kad sam ja primao ovu placu kadet sa Novog Zelanda je primao 1500$ na drugom brodu ali eto tako ti je to.

Ocekuj da ces iz pocetka radit na palubi sa filipincima. Oni ce te docekat prijateljski pa i ti tako uzvrati, nemoj pretjerivat sa zajebancijom i fizickim kontaktima jer nije im drago, osjecaju se ponizeno.

Inace, pravi se lud, ne pokazuj da znas vise nego sto znas jer to vrijeme na palubi ce ti cijelo vrijeme bit isto. Opiketaj ovo, opiketaj ono, Opituraj ovo, opituraj ono, zamjesaj 263 Interprime, 269 Interprime, i Interfine 979 u omjeru 4:1 sa Componentom B. Uglavnom na palubi ti je prezivljavanje hehe

Kad dodjes na most drugacija situacija. Ispitaj prvo kako tko reagira. Nemoj sjedat dok ti ne recu. Ja sam bio oprezan na oba broda. S vremenom ce ti reci sto smijes sto ne smijes, nemoj nikad na svoje. Promatraj i pamti.

Inace ruta ti je New York - Bahami i nije losa ruta.

Ima naÅ¡ih; jedan je staff mislin iz Splita,a ima i chief iz Dubrovnika koji nije baÅ¡ od ideje da kadet pripada na most,ali jedan drugi chief ruski Å¡ved će ti to nadoknadit i gurat te na most koliko može. Oba kapetana su jako drugačija jedan od drugoga,jedan je teÅ¡ki sitničar a drugog boli briga za sve, pa je uvik bolan prijelaz kad se sitničar vrati nazad i nađe "nered".Čuvaj se indijca navigatora, voli ga gurat koliko mu se dozvoli i iza leđa pričat laži,ali upoznati su svi sa njin tako da nije previÅ¡e opasan.Taj naÅ¡ staff navodno je prva liga za kadete,ali ga svi ostali ne vole, nadimak mu je written warning..doÅ¡a je iza mene nisan ga upozna,ali znan da je bia na Stara i tamo se zakačia sa barbon pa ga je ovi posla ća. Na Gema je prije njega bija vjerovatno najgori staff na kompaniji,tako da smo svi to dočekali sa zadovoljstvon. Sve skupa tribalo bi ti bit dobro dok god se budeÅ¡ boria za svoje pravo na mostu :)

Staff ti je iz Rijeke i slatko se smije ovome gore napisanom komentaru :D
Maro je legenda,nemoj tako .....
A jel' znas koji je nadimak hakiju ?:rolleyes:

Staff ti je iz Rijeke i slatko se smije ovome gore napisanom komentaru :D
Maro je legenda,nemoj tako .....
A jel' znas koji je nadimak hakiju ?:rolleyes:

Da čujen koji :))
Ma je legenda Maro, al ne puÅ¡ta puno sirote kadete da pritiskaju botune, ipak će in to na kraju bit glavni posal.

Evo nakon skoro 5 miseci cekanja od razgovora,i od prije neki dan slucajnog slanja maila Perezu ponudija mi je ukrcaj na Norwegian Pearl,sad ljudi ako ima tamo nekog naseg i triba mu nesto iz ljepe nase,nek mi se javi,ukrcaj bi mi triba biti 22.7.I hvala svima sto sto stavljaju svoje poruke na pomarac net jer su jako korisne!pozdrav

Evo nakon skoro 5 miseci cekanja od razgovora,i od prije neki dan slucajnog slanja maila Perezu ponudija mi je ukrcaj na Norwegian Pearl,sad ljudi ako ima tamo nekog naseg i triba mu nesto iz ljepe nase,nek mi se javi,ukrcaj bi mi triba biti 22.7.I hvala svima sto sto stavljaju svoje poruke na pomarac net jer su jako korisne!pozdrav

Ja sam ti na Jewelu pa cemo se vidjat svaku srijedu u Skagwayu. Donesi mi kilo cedevite pa ti dam pare ovdje kad dodjes :hihi Aljaska ti je do polovine 10. a onda dalje malo egzoticnije :hihi

Back