High Voltage
Struja
neman sta provjeravat da tamo valja nebi svi bizali pa cak i elektricari...
A pa ti nemoj provjeravat i lupaj bisere. ??ivio RCCL
neman sta provjeravat da tamo valja nebi svi bizali pa cak i elektricari...
Moze li mi netko dati informaciju koliku placu na NCL-u ima 2nd assistent engineer (3rd engineer) i koliki ugovor?
3rd engineeri su filipinci place oko 1500-2500 ja mislim s overtimeom
Bok ekipa svima.Ja sam potpuno novi na ovom forumu a isto tako i u navigaciji.Naime diplomirao sam brodsku elektrotehniku te sam se prijavio na RCCL.Odradio sam i pismeni i usmeni te su me obavijestili da sam odobren od superintendenta za Cadet program.Može li mi netko objasniti kako bi to islo,jer sam mislio da kadeti mogu biti samo od stroja i palube.Kako bi to islo,koliko mjeseci kao kadet,te sto iza toga,na koju bi me poziciju primili te koja je hijerarhija na RCCl?Procitao sam cijelu ovu temu ali ima samo hijerarhija na NCL-u ne na royalu.Ako mi netko moze pojasnit bilo bi super.
Isti sam post stavio na temu Royala ali nije bas aktivan forum pa sam mislio da bi ovdje moglo prije.
Pozdrav svima!
Ka sta ste i sami primjetili, ja sam novi na forumu i odma bi vas zamolija za odgovore na par pitanja.
Jeli iko cuja sta od Brian Perez-a zadnjih par miseci i jeli se ko od vas ukrca ( ili zna da se neko ukrca ) za 1st Off na NCL-a. Prosa sam intervju s njim prije skoro godinu dana i reka mi je da cu tribat pricekat par miseci dok se otvori misto i od tad ka da je u zemlju propa. Jel on jos uvik tamo u kadrovskoj ili ga je neko zaminija?
Slicno pitanje za Celebrity, ima sam neku semu za ic na Azamaru, dobija ponudu od Celana, ali kako sam bija na brodu mora sam odbit i ostali smo da cemo se cut ako se sta ubuduce otvori. Jel on jos uvik u kadrovskoj zaduzen za kuvertu ili?
Unaprid hvala, mirno more!
Slicno pitanje za Celebrity, ima sam neku semu za ic na Azamaru, dobija ponudu od Celana, ali kako sam bija na brodu mora sam odbit i ostali smo da cemo se cut ako se sta ubuduce otvori. Jel on jos uvik u kadrovskoj zaduzen za kuvertu ili?
Imam ja novosti, ovdje su ti sve novosti koje te zanimaju Odrediste svih Pomoraca - Najave u Forumu : Predstavite sePozdrav svima!
Ka sta ste i sami primjetili, ja sam novi na forumu i odma bi vas zamolija za odgovore na par pitanja.
Jeli iko cuja sta od Brian Perez-a zadnjih par miseci i jeli se ko od vas ukrca ( ili zna da se neko ukrca ) za 1st Off na NCL-a. Prosa sam intervju s njim prije skoro godinu dana i reka mi je da cu tribat pricekat par miseci dok se otvori misto i od tad ka da je u zemlju propa. Jel on jos uvik tamo u kadrovskoj ili ga je neko zaminija?
e hvala puno na odgovoru sonny,da znam sto me ceka veceras na razgovoru jer sam i sumlja u to da nemaju svoju kabinu kad mi je ponudija onaj perez posa!
Slobodno ih pitaj, nemoj se ustrucavat jer ces 6 mjeseci bit tamo. Javi sto su ti rekli![]()
evo sinoc sam ima razgovor sa perezom,treci ima svoju kabinu,placa 2192$
plus overtime!
evo sinoc sam ima razgovor sa perezom,treci ima svoju kabinu,placa 2192$
plus overtime!