High Voltage
Struja
Evo je potvrdeno,2013 dolaze dva nova broda..
2x 170000 BRT i jo?? su dva ''optional''...nadajmo se da neće bit kao F3 project
Evo je potvrdeno,2013 dolaze dva nova broda..
2x 170000 BRT i jo?? su dva ''optional''...nadajmo se da neće bit kao F3 project![]()
Dobar je F3 project kobnog imena C33![]()
JEdva cekam na Dawn prikrcaj u 11 misecu
Ja san upao na cruisere 2003 godine bez ikakve veze i iskusvtva i bez vise skole. Do tada san bia na cargo brodima i smao san bia uporan i slao mailove. Na NCL san slao mailove godinu i 3 miseca prije nego me zvalo.
Eto to je moja prica
Evo ako se već zna ili nezna.Prenosim ove vijesti
We are proud to announce that on 24th January 2011 Zorovic Maritime Services has signed an Agency Agreement with NCL for the recruitment of deck and engine officers.
Bravo pricidnice, jel to znaci da union fee ide sad na racun UPHU pregovorima za NCL stranu je sudjelovao Dalmos![]()
![]()

vecini to i je odskocna daska za royala ili nesto slicno,a zasto su im place takve bolje ce ti znat dalmos ili neko ko je duze na ncl-a mislim zato sta su bazirane na filipincima a njim je to odlicna placa
Mozda glupo pitanje, ali zbog kojeg razloga su im takvi ugovori?.Istini u oci to je vrlo los ugovor, dug i lose placen...Odgovarao bi Filipu ili slicnom, ali ne znam koliko i nasim ljudima tj.Europljanima opcenito..Eventualno da ti posluzi kao odskocna daska za nesto drugo..
zato sta su bazirane na filipincima a njim je to odlicna placa a svi "senior" officiri od drugog makine i 1st officera palube ( rang sekonda makinje) ru na ugovorima od 12-12 ili 10-10 tjedana i placom najmanjom od 7600$ ]]Eto to je razlika.
zato sta su bazirane na filipincima a njim je to odlicna placa a svi "senior" officiri od drugog makine i 1st officera palube ( rang sekonda makinje) ru na ugovorima od 12-12 ili 10-10 tjedana i placom najmanjom od 7600$ ]]Eto to je razlika.