Ncl

Dobar je F3 project kobnog imena C33 :D

JEdva cekam na Dawn prikrcaj u 11 misecu

Ajde,ajde....sretno ti na Dawn-u.....

By the way Ispravka netočnog navoda sa moje strane,imao sam dezinformacije u pogledu gradnje brodova. Dakle...grade se samo dva 143,500 Gross Ton brodića :):):)

Ja san upao na cruisere 2003 godine bez ikakve veze i iskusvtva i bez vise skole. Do tada san bia na cargo brodima i smao san bia uporan i slao mailove. Na NCL san slao mailove godinu i 3 miseca prije nego me zvalo.

Eto to je moja prica

Sa ovom "vodiljom" se i ja vodim...Evo, javio sam se u 11 mjesecu Perezu, njegov kontakt mi je dao prijatelj koji je trenutno na Epicu ( ako je ntko od vas, nek se javi) pa da uputim pozdrave..Odg. mi je kako će se javit ukoliko bude bio netko mog rpofila potreba, opet sam mu početkom godine poslao mail, nije ni??ta odgovorio...i evo danas opet, posalo sam mu da ga ljubazno molim info o nekim update ako ima...
i slat ću mu do god mi ne kaze da odhe.em!

Mozda je to krivo, ali tako cu postupiti!

Evo ako se već zna ili nezna.Prenosim ove vijesti:uzdravlje

We are proud to announce that on 24th January 2011 Zorovic Maritime Services has signed an Agency Agreement with NCL for the recruitment of deck and engine officers.

Evo ako se već zna ili nezna.Prenosim ove vijesti:uzdravlje

We are proud to announce that on 24th January 2011 Zorovic Maritime Services has signed an Agency Agreement with NCL for the recruitment of deck and engine officers.

U pregovorima za NCL stranu je sudjelovao Dalmos :D :D

Nesto lose? Nisi bio zadovoljan?

Jos nesto, dali je istina da tamo 2 nd off ima ugovor 6 mjeseci i oko 2600-2700 usd?

nista lose sve super osim place i ugovora 3.off ima 1900$ i 6 mj ugovor, a drugi oko 2200 i isti takakv ugovor.O NCL-u sve najbolje dali su mi evaluation 4 i recomended promotion i napisali odlican komentar.Da su im ugovori kraci nebi se mislia isa bi odma tamo..

Mozda glupo pitanje, ali zbog kojeg razloga su im takvi ugovori?.Istini u oci to je vrlo los ugovor, dug i lose placen...Odgovarao bi Filipu ili slicnom, ali ne znam koliko i nasim ljudima tj.Europljanima opcenito..Eventualno da ti posluzi kao odskocna daska za nesto drugo..

vecini to i je odskocna daska za royala ili nesto slicno,a zasto su im place takve bolje ce ti znat dalmos ili neko ko je duze na ncl-a mislim zato sta su bazirane na filipincima a njim je to odlicna placa

vecini to i je odskocna daska za royala ili nesto slicno,a zasto su im place takve bolje ce ti znat dalmos ili neko ko je duze na ncl-a mislim zato sta su bazirane na filipincima a njim je to odlicna placa

Alo Cepo pa moras se vratit bar jos jedan ugovor za trecega kako ce Viktor i Dmitrij bez tebe :p ,sve u svemu moj zadnji ugovor je na brodu bila ta neka Linda Vasqez :confused: i rekla je kao to je prioritet da se promine vasa pozicija(terci i sekondi) a sad oce to bit uja vuk magare vidit ce mo(ja mislim da oce) i mislim da im je to bila kao neka izlika da zadrze nas mlaje na firmi jer je doslo da se i filipi nece da vrate nazad a kamoli mi,jer ti su uvjeti stvarno nikakvi,ali sto se tice ostalih pozicija tamo je ludilo,kad dodes za 1st Off safety-a na konju si a sad koliko ce ti dugo tribat ovisi,neki su bili jedan ugovor sekondi a neki (ja) vec dva neki pet i tako(filipi po 10 god:D),sve u svemu probat pa vidit....:uzdravlje

Mozda glupo pitanje, ali zbog kojeg razloga su im takvi ugovori?.Istini u oci to je vrlo los ugovor, dug i lose placen...Odgovarao bi Filipu ili slicnom, ali ne znam koliko i nasim ljudima tj.Europljanima opcenito..Eventualno da ti posluzi kao odskocna daska za nesto drugo..

zato sta su bazirane na filipincima a njim je to odlicna placa a svi "senior" officiri od drugog makine i 1st officera palube ( rang sekonda makinje) ru na ugovorima od 12-12 ili 10-10 tjedana i placom najmanjom od 7600$ ]]Eto to je razlika.

zato sta su bazirane na filipincima a njim je to odlicna placa a svi "senior" officiri od drugog makine i 1st officera palube ( rang sekonda makinje) ru na ugovorima od 12-12 ili 10-10 tjedana i placom najmanjom od 7600$ ]]Eto to je razlika.

tih 7600 $...je permanent ili??? jer ako nije, onda nije bolje nego na Royalu posto na Royalu 1 palube tj. 2 makine imaju 10300 $ i 10 tjedana on-off, a sekondima palube tj trecima makine je izgleda puno bolje nego na ncl-u (5700 $ i 14 tjedana on-off) i s tim da 1 oficiri nisu "seniori" nego od Ch.Off pa na gore. na royalu nema terca, a 1st je ustvari sta i na drugim firmama sekondo (ne treba ti ch.mate licence za bit prvi tu). pretpostavljam da je ista stvar i na ncl-u. ispravi me ako se varam.
Ch.Off je na 11500 $ cirka, staff na 15ak + bonus, master preko 20000 + bonus koji znas i sam koliko iznosi.
:uzdravlje

pretpostavio sam da je tako...hvala ti...

Back