Ncl

Hvala na brizi ljudi.
Evo opet me kontaktirala da me oce provest urgently i poslala mi isti link.
Odgovoria sam joj sa linkom na svoj profil, usernameom i passwordom i screenshotom profila...i da me ne pusta da se logiram.
Posto ce meni ova sansa izgleda propast, a jebenti cili svit dvi godine cupkam i vrebam.... bar znate da primaju EE pa valjda ce netko od nasih imat vise srice.

Na svim osim na EPICU. Tamo je Kongsberg. Sada je u procesu prelazak na Nacos Platinum na starijim brodovima.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Javia mi se Max Marotta da nece bit Gem nego nesto drugo sredinom devetog miseca... primljen sam za sta sam aplicira- Electrical engineer

Pozdrav ljudi,

Ovako, prije nekih 20-tak dana sam imao razgovor sa vec cuvenom Awi za poziciju 2/O, vrlo lagano, nije trajalo ni 10 minuta. Nakon par dana Awi mi javlja da sam primljen, congratulations, ali da su fully manned i da mi ne moze ni okvirno reci kad ce biti ukrcaj.
Je li bio neko u slicnoj situaciji da napise koliko je cekao na ukrcaj, da znam sto mi je cinjet ? Je li im to praksa da drze ljude na standby po par mjeseci prije prvog ukrcaja ? :confused:
Hvala unaprijed

Pozdrav Mikeli...
Evo i meni ista situacija. Imao sam interview 13.06 i kao primljen sam i rekla mi je Awi ukrcaj u 8mj a sad sam je prije neki dan kontaktirao i rekla mi nista za sad
"
Greetings from Miami!* Thanks for your follow up email.
*
Unfortunately, we have yet to identify an assignment (ship/embarkation date) for you. *As soon as you’re needed, we’ll contact you for assignment details.
*
We appreciate your continuous interest and your patience in this waiting period.
*
Have a nice day!

Mislim da sam im 10ti na listi pa to moze bit i za godinu dana tako da odustajem od cekanja...
Pozz
*

Jesi im slao mail vise? Jer je bilo otkaza unazad mjesec dana i trazili su naveliko tu poziciju za pokrpat.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Mozda su uzeli nekog drugog neznam jesi siguran da su trazili 1st.nav jer su uzeli jednog Norvezana za 1st.off safety bez iskustva na brodu samo je kadeturu dao na nekom trabakulu.

Back