Msc

A.B ima 1520usd i moze dobiti do max 30 prikovrimenih misecno (ako mu barba i cif napisu) to je to... Priko ovoga gori napisanoga ima jedino na liniji za Kanadu di svaki clan na palubi (ukljucujuci oficire) dobiva jos extra 50 prikovrimenih radi lashinga... Ovisno od broda do broda, negdi im se napise svaki misec po 30, a negdi nista..Eto to je to..

A sta se tice spize opet ista stvar ka za sve na MSC a.. Ovisi od broda do broda, negdi si gladan, a negdi je OK..

A.B obićni ima 1520 ( Inonezija, Madagascar) i naÅ¡i koji tek dođu ja sam nakon 2 ugovora dobi tzv ugovor za second bosuna Å¡ta je isto timunjer ali to kao mi evropljani dobijemo bonus i plaća je 2800$ inače ne bi imali normalnih timunjera, a mi bi bili gladni sa itf plaćama.

BTW sa overtimeom ja sam imao 1780$ i ima se bonus za rad na visini i sl samo opet to ovisi o ćifovima i barbama nama su i nakon dokovanja dali bonus ka i uvik sve ovisi o glavama :D

Ne vracaju posadu na stare place...jedino su ponekim timunjerima koji su duze na firmi ponudili oko 3000usd I u ugovor ih stavili kao 2nd Bosun jer im fali ljudi za ove novogradnje koje izlaze I tamo ce ih saltat za nostrome. A I bez ovih novogradnji im fali ljudi jer ih je dosta otislo, narocito proslu I pretproslu godinu (nasih Hrvatskih oficira palube I makine), zato je I otvoren taj office u Splitu nebi li kap.Stambulic dovuka sta novih ljudi...ako ne prominu neke stvari tesko ce dovuc kadar...place seniorima na MSCu su ispod prosjeka trzista I problem je sta se placa prima u par puta, nesto na racun, nesto na ruke, nesto dobivas sa zadnjom placom kad se iskrcas(likvidacijom) a nesto kad se ukrcas na drugi brod... A sta se juniora tice njima su place ok, ali onim juniorima koji rade na normalnom ugovoru a njih bogami I nema puno pogotovo trecih, a I velika vecina tek avancanih sekondi...

A I krati se na svemu tako I na broju ljudi, na brodima ima cca 20 - 21 clan posade I tesko se sve stize napravit, pogotovo kad je 3/O I 4th Eng zaminjen kadetima koji nemogu drzat samostalnu gvardiju..I kad od 4 timunjera imas dvojicu koji neznaju drzat timun...nama je na brod ima 2m dosla Crew Lista od kolega sa CMA-CGM I oni su na istom brodu (14000TEU) imali 30 judi a mi 20..bogami to je velika razlika....

Tko je ima srice nasa je bolje, a tko nije I ovo mu je OK dok ne uleti nesto bolje...I ja san pocea trazit I gledat okolo odma iduci dan kad san dosa doma pa ce valjda nesto uletit - nada umire zadnja..:uzdravlje
Pozdrav kadet, bi li mi moga rec, koliko ima OS na msc - ija ?
Pozdrav i hvala !

Sent from my C6603 using Tapatalk

Moze li mi ko reci od ekipe sa MSC-a sta se tocno slusa i polaze od elektronickih karata u Splitu. Ja san ECDIS rijesija prije 4 godine.

Spominju jos nesto? nije mi jasno sta? unaprid zahvaljujem!

Ma nemas problema to prolazis.A sta se tice place sad su digli od 1.1 nesto malo I sad sve placaju na platnu listu nema cekanja kad se iskrcas... To je iz prve ruke

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Ma nemas problema to prolazis.A sta se tice place sad su digli od 1.1 nesto malo I sad sve placaju na platnu listu nema cekanja kad se iskrcas... To je iz prve ruke

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Placa i ugovor za 2/O ako znas? Tnx

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lipa novost doÅ¡la danas na brod priko emaila...Povećanje plaća kapetanima i upraviteljima za 1500 eura, prvima i električarima 1000 eura.... Ajde narode navali, izlaze novogradnje,triba novih ljudi dosta, firma je gigant propast neće sigurno, nema straha ako vas prime da ostanete bez posla....

Poslano s SM-G925F putem Pomorac.net

Lipa novost doÅ¡la danas na brod priko emaila...Povećanje plaća kapetanima i upraviteljima za 1500 eura, prvima i električarima 1000 eura.... Ajde narode navali, izlaze novogradnje,triba novih ljudi dosta, firma je gigant propast neće sigurno, nema straha ako vas prime da ostanete bez posla.

Zemljače, znaÅ¡ li koliko potežu banderaÅ¡i tamo.., barem otprilike?

Back