Ja kad sam odlazio doma,poslali su email ovi IT department htjeli su da provjerim neke mogućnosti konekcija na brodu to se sve ticalo interneta. Tako da neznam Å¡ta će biti, to je kad sam odlazio sa Cma Cgm Don Giovannia..a i drugi brodovi su primili isti email da se sve to provjeri. Možda planiraju startat sa internetom tako da ima neke nade. @Gos.Jakeld taj brod se zove MSC Cristina, on nije u vlasniÅ¡tvu MSC-a on je samo u Charteru,vlasnik je E.R i neka sestrinska kompanija Katharinien SHITFART tako da je vjerojatno na njima odluka da li ce se ugrađivati oprema za internet i slično. @Senegal, samo da znaÅ¡ da su počeli rezati posadu tamo, vecinom su to brodovi Katharinien Shitfart počeli su ukidat jednog mazača i mjesto njega će biti čistač. Ass.Struje neće viÅ¡e biti nego će dolazit Kadeti makine..eto samo za info. Ovo su službene informacije na papiru od strane firme, ima joÅ¡ nekih glasina za druge stvari ali to neću govorit, ako bude čut će se već.
bice ass.struje nego su sad napravili program 6 miseci kadet palube 6 miseci ass.struj i 6 miseci kadet makinje napravili su sad jedan krug